Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geliyor Alemin Kralı...
#Kostas #Yassu #Calimera

Air France flight AF1390 - Flightradar24

Screenshot_20190131-000111.webp

Serdar'ın Kadıköy'de penaltı yaptırıp maçı bize kazandırdığını görür gibiyim.

Serdar aziz konusunda fikrim ,tamam bu adam tekmeye kafa koyuyordu ama kardeşim adam illa bir yerlerini kırmayı başarıyordu yani şöyle diyim doğalgaz kaçağı olup olmadığını çakmakla kontrol ediyordu ,bu hüzden akıl noksanlığı olduğunu düşünüyorum .Ayrıca bu arkadaş da topu eveleyip geveleyenlerden ,bize marcao gibi tekle oynayan adamlar lazım hiç üzülmedim .

Bu ezikler cidden psikolojikman çökmüş, serdar'a sevinç çığlığı atmak nedir ?

Defansa bak isla sener serdar sadik neustadter hasan ali ismail

Skrtel haric hepsi cop

Bi ara bizdeki sabri gokhan servet hakan balta defansi gibi

Bizim alamadığımız Alan ı bu sarı civcivler nasıl alacak merak ediyorum. Üzülürüm alırlarsa

Enayi gibi bedavaya bıraktık elimizdeki mis gibi stoperi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o_O siz yunusu da begenmiyodunuz di mi ?3 gol 1 asiste ragmen gömmüşsünüz sanırım.marcao ve gelirse luyindama varken satıcı,karaktersiz,abartılan,dengesiz ve sırf tek basına şampiyonluk yolunda (alanya penaltı-akhsiar kendi kalesine)2 gol yediren serdar cokta seyimizde degil

Defansa bak isla sener serdar sadik neustadter hasan ali ismail

Skrtel haric hepsi cop

Bi ara bizdeki sabri gokhan servet hakan balta defansi gibi
Hocam skrtel de çöp bence. Bizim gibi önde oynayan takımlar için yeteri kadar hızı yok fener gibi takımlarda top kesmek ve iyi uzun top yapmak için iş yapar.

Serdar da sorun kötü oynayacağını anladığı zaman sakatlık bahanesi öne sürmesi diye biliyorum geçen yıl tudor döneminde de aynısı olmuş hangi maçta bir maçta kendini zorla çıkartmış geçen yıl kasımpaşa maçında yine penaltı yapınca çıkartmış kendini

Bu salaklar simdi serdar azizi bedava aldiklarinimi dusunuyor? Neymis fedakarlik yapmis fenere gelmek icin hahahaahaaa

1. Ali koc 2,5m euro verdi serdara
2. Serdar 2,5m euroyu bize verdi
3. Serdar bir miktar alacaklarindan vazgecti
4.biz bir copten kurtulduk
5.3,5 sezonda en az 30 hafta sakat olur

Serdar hususunda carpıldığımız bir gercek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt