Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk macında cekingen olacak ırkçı tezahuratlardan cekinecek...taraftar 3 lü çektirdiginde diagne bunun gölgesinde kalacak sonraki maçlarda
gibime geliyor

Turkiye futbolda irkciligin yapilicagi son ulkedir heralde bizde aksine siyahi topculara daha cok sempti duyulur.Mirougluna da cok iyi hissettiririz sikinti yok

DyM6sMpXcAUgaNM.jpg

bu ne @Sergen Zeren

Adam yalanladi sahte hesap zaten oyuncumuzu boyle seylere yem etmeyelim

IMG_1527.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 mitro atsa 40 gol de diagneden tertemiz 70 gol. 37 simdiye kadar atmışız etti 107. Diger elemanlarda bunlarin sayesinde simdiye kadar attiklari 37 golu 50 yapsalar 2. Yarı
Etti 157
Minimum 170 golle kapatırız sezonu

Iste bunu anlamiyorum adamlar daha sahaya cikmadan hemen beklentiyi dusurmeler en az 478 golu var sadece diagne nin

Yaw bu El Pistolero da Diagne de yedek beklememesi gereken adamlar biz bu isin icinden nasil cikicaz

Iste bunu anlamiyorum adamlar daha sahaya cikmadan hemen beklentiyi dusurmeler en az 478 golu var sadece diagne nin
takima adapte olana kadar falan bi normalde atacağı 400 küsür golü hesaba katmadim rdas
Onları seneye atar serdari ziplata ziplata kadikoyde 7-8 golü var

Mitroglou da uçaktan indiğine göre uyuyabiliriz, sanırım bu gece son 30 günün en huzurlu uykusunu çekeceğim.

Esas merakım da burda ve sosyal medyada başkana ve yönetimin geri kalanına sövenlerin, düşüncelerini değiştirip değiştirmeyeceği.

İyi geceler renkdaşlar

Belhanda yazın gider bu transferler sadece bu seneye odaklı da değil dogal olarak
Ndiaye onyekuru falan da gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt