Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DyN9VxHX0AA9U44.webp

Kaynağını modaratörle açıklamış kendisi. Bu transfer dönemine ait söyledikleri büyük oranda doğru çıktı. Yanılmıyorsam bir tek Serdar'ın serbest kalma bedeli 2.4m euro demişti, 2.3m euro olarak açıklandı. O kadar da olsun artık.:)
Kaynağı yönetimden birisi o zaman. Eğer dediğiniz gibiyse luindamayıda alıcaz bugün, kendisi dün akşam maic ondan bağımsız alıcağımızı söylüyordu çünkü

benc

bence de bu kadar oyuncu satıp oyuncu almamak sacmalık olurdu. yoksa seneye kimseyi satamayacağımız için yine sıkıntı yasardık devre arası satmanın manası olmazdı.

Transferi son 3 güne bırakmak çok büyük hataydı. Yönetim bu konuda çuvalladı.

Ama şu an yine iyi toparladılar.

Umarım sorunsuz diğer transferler de yetişir.

Galatasaray Luyindama ile anlaştı Liege banka teminatı bekliyor (Het Nieuwsblad)

Bakkal bile ekmeğin tazesini,peynirin yağlısını,zeytinin etlisini verdi.İnsanın forveti olunca başka hürmet görüyor.

Luyindama ya odaklanmak lazım. Gelmesi lazım onun. Çok ihtiyacımız var...

Bugun kufur topigi olacakken Guzel bir son buluyor Nobet :) sansiniza kusun :asd::asd:
Eeee bizde Nobetin ismini degistirelim artik

Valla 2 tane maliyetli adamı aldılar ama bunun kadro mühendisliği doğru yapılır umarım. Herkese mavi boncuk dağıtmak için çift santrafor oynatıp arkasına Belhanda koymak gibi çağ dışı işler denenmesinden korkuyorum. Zamanında Drogba-Burak varken bu sorunlar yaşandı. Sırf herkese yer açılsın diye çift forvet arkasına Sneijder koyup 4-3-1-2 gibi absürt sistemlerle uğraşıldı. Futbol böylesine fantezileri kaldırmaz. Alınan iki adamın da maliyeti ve maaşları yedek kulübesi için oldukça fazla, umut ederim bu rotasyon doğru yönetilir.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sürpriz mevzusu nedir arkadaşlar hocanın açıklamalarına istinaden bekleniyor sanırım değil mi? Videoda yıldızlardan birisinin önü kapalı ona sürpriz diyenler de olmuş.
Emre Mor, Trezeguet, Orkun Kökçü, Haraslin kim olabilir merak ettim doğrusu.

Bu sürpriz mevzusu nedir arkadaşlar hocanın açıklamalarına istinaden bekleniyor sanırım değil mi? Videoda yıldızlardan birisinin önü kapalı ona sürpriz diyenler de olmuş.
Emre Mor, Trezeguet, Orkun Kökçü, Haraslin kim olabilir merak ettim doğrusu.
Luyinmadaydi+ Yunusun gitmesi. İkisi de desifre oldu ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt