Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşısındaki uykusuz görünüyorsun diyor

Evren Turhan: Uyumadık Mitroluyu bekledik diyor. Aynı bizim gibi eleman ya

Valla 2 tane maliyetli adamı aldılar ama bunun kadro mühendisliği doğru yapılır umarım. Herkese mavi boncuk dağıtmak için çift santrafor oynatıp arkasına Belhanda koymak gibi çağ dışı işler denenmesinden korkuyorum. Zamanında Drogba-Burak varken bu sorunlar yaşandı. Sırf herkese yer açılsın diye çift forvet arkasına Sneijder koyup 4-3-1-2 gibi absürt sistemlerle uğraşıldı. Futbol böylesine fantezileri kaldırmaz. Alınan iki adamın da maliyeti ve maaşları yedek kulübesi için oldukça fazla, umut ederim bu rotasyon doğru yönetilir.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katilmiyorum

Cag disi dedigin taktik ile schalkeyi eledin reali kendi sahanda yendin

Dondun birde sampiyon oldun

Tabikide bu kadro buna yatkin degil.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne-Mitroglou rotasyonu fazla olmaz. Vasat bir takıma karşı maçın ikinci yarısında skor gerektiği zaman çift forvete dönülebilir. Alınabilirse Liyundama-Marcao tandeminin umduğumuz kadar güven vereceğini hesaba katarak söylüyorum; 2-6-2 gibi bir formata bile dönülebilir...

Özgür Ayten kim biraderler yeni Srfydn mi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonluk daha onemli.

Kimse kusura bakmasin.

Bu sezon sampiyon olursak gelecek senelere ambargo koyma ihtimalimiz cok buyuk.

Bu sene şampiyon olursan seneye alelacele yabancı sınırı koyarlar, ambargo falan koyamazsın.

Bizim için, Galatasaray için hiçbir zaman lig, Avrupa’dan önce gelemez. Kusura bakarım.

O işi yapamazlar. Her kulüp yabancı oyuncularla 2-3 yıl anlaşma yapıyor.

Daha önce yaptılar, kimse sesini de çıkaramaz 1-2 önemli kişinin yabancı sınırını destekleyen sözlerine bakar. Tepki falan gelmez, A spor falan yabancı sınırı güzellemelerine başlar.

Donk eren ömer + 2m gelsin trezege luin de gelirse ligin cebine koyarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt