- 9 Ağustos 2011
- 59.451
- 34.148
- 3.408
@Özgür Ayten gel rtas buraya yatacak gün değil. gsc görev bekler...
var mı yeni gelişme?
var mı yeni gelişme?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama tabi ki. Trezeguet yerine feghouli onyekuru emre akbaba yunus sinan var. Ama luyindama gelmezse maicon yerine semih kaya ahmet çalık gökay var. Luyindama gelir inşallahBeyler 1 tane transfer hakkımız olsa Trezeguet mi Luyindama mı ? Mantıklı olan Luyindama bence.
İlk vadeyi at da KAP işlemi yapabilemIBAN var mı renkdaş
Oturamazsın ha sonra
kagawa son 2 senedir ortalarda yok.Bu Kagawa’yı nasıl 1.5 milyon opsiyonla aldılar anlam veremiyorum?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Kagawa’yı nasıl 1.5 milyon opsiyonla aldılar anlam veremiyorum?
Buldum... Pamuk eller cebeIBAN var mı renkdaş
Nah koyarlar - beinBu sene şampiyon olursan seneye alelacele yabancı sınırı koyarlar, ambargo falan koyamazsın.
Bizim için, Galatasaray için hiçbir zaman lig, Avrupa’dan önce gelemez. Kusura bakarım.
Eski Kagawa değil diyorlar ama burada iş yapar.Bu Kagawa’yı nasıl 1.5 milyon opsiyonla aldılar anlam veremiyorum?
yaw arkadas sizin analamdığınız nokta şudur ki; bir uçağa rezerve yapılıyorsa o uçağa binilecek diye bi kaide yoktur. sizi rezervasyonları aktaran az buçuk bilgilendirmeye çalışan adama haksızlık yapıyosunuz. bunu 1 kez de değil ara ara tekrarlıyosunuz. ayıp ayıp.Eger 18:00-19:00ye kadar Luyindama ucaga binmediyse bu iş yatar bence. Brüksel -> Istanbul yolculugu 3 Saat olarak görünyor.
Ucak rezervasyonu var mi sevgilli Levent ?
Gerçi GSC Transfer Baronu Özgür dişinda herkes yalannn
Ya dostum ne sürprizi yapmamız gerekenleri yapsınlar yeterli zaten.Öncelikle bi sürpriz transfer var arkadaşar luyindama mitroglou tamam bi tane sürpriz var. Adını demiyorum bitmeden ama bitecek deniliyor.
Öncelikle bi sürpriz transfer var arkadaşar luyindama mitroglou tamam bi tane sürpriz var. Adını demiyorum bitmeden ama bitecek deniliyor.
Sağol dostum inandıkÖncelikle bi sürpriz transfer var arkadaşar luyindama mitroglou tamam bi tane sürpriz var. Adını demiyorum bitmeden ama bitecek deniliyor.