Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'a yapılan net olarak hayvanoğlu hayvanlık yahu. Ne olursa olsun gitmesini istesen de bu adam geçen sene şampiyon kadronun oyuncusuydu. Bizim taraftar iflah olmaz bir tüketici güruha dönüştü. Yazdan başlandı burada kadrodaki herkes boklanmaya. Yok Feghouli çok rererörö yok Mariano-Fernando çöp vs. Sen bu adamlarla şampiyon oldun geçen sezon , ne çabuk unutuldu? Bir de herif aşırı duygusal, hocanın açıklaması var karşımda ağladı koca adam diye , olacak iş mi bu şimdi ? Gitmek istememesi de kendi açısından mantıklı, karısı çocukları zaten yanında değil, en azından buradaki takım arkadaşlarıyla çok yakın adam belli (Mariano-Fernando).

Bence de , taraftarımız saygısızlık yapıyor. Sırf şu yüzden Japonya'ya giderdim. Saygılı ve müsterih bir toplum.

Maicon'a yapılan net olarak hayvanoğlu hayvanlık yahu. Ne olursa olsun gitmesini istesen de bu adam geçen sene şampiyon kadronun oyuncusuydu. Bizim taraftar iflah olmaz bir tüketici güruha dönüştü. Yazdan başlandı burada kadrodaki herkes boklanmaya. Yok Feghouli çok rererörö yok Mariano-Fernando çöp vs. Sen bu adamlarla şampiyon oldun geçen sezon , ne çabuk unutuldu? Bir de herif aşırı duygusal, hocanın açıklaması var karşımda ağladı koca adam diye , olacak iş mi bu şimdi ? Gitmek istememesi de kendi açısından mantıklı, karısı çocukları zaten yanında değil, en azından buradaki takım arkadaşlarıyla çok yakın adam belli (Mariano-Fernando).
hayvanlara haksızlık etmissin karsim, geri kalan kısmına imzamı atarım.

Eger 18:00-19:00ye kadar Luyindama ucaga binmediyse bu iş yatar bence. Brüksel -> Istanbul yolculugu 3 Saat olarak görünyor.

Ucak rezervasyonu var mi sevgilli Levent ? :red:

Gerçi GSC Transfer Baronu Özgür dişinda herkes yalannn

Bu ne yüzsüzlük, adama demediğin kalmadı.

Luyindama dan zerre umudum yoktu ta ki özgürün dünkü postunu görene kadar.. Bu arkadaş gerek benle gerek forumla paylaştığı şeylere bir bakalım

Serdar azize: 1 hafta önce herkes f5e imza attı derken o kalacağını söylemişti.. Keza serdar da 2 saat sonra o kahpelik kokan açıklamayı yaptı.. Yani adam yanılmadı aslında serdarın kahpe olacağını nereden bilebilir..

Maicon: kupa sonrası ortada en ufak haber yokken gidiyor dedi sonra medyaya düştü

Yunus :aynı şekilde kupa maçı sonrası ilk gidecek diyen kendisiydi son anda transferi yatmış gibi görünüyor çıkan haberlere bakılırsa

Luyindama :yine adı sanı geçmeden ismi ortaya ilk atan kişi kendisidir..

Alan : iş bitti dedi ki zaten bitmişti yine son saniye pürüzleriyle vazgeçildi..

Mitroğlu : buna da bitti dedikten sonra İstanbula geldi

Bizimkiler shaqiri reyes forlan Kap bildirip alamadı.. Asamoah için resmi hesaptan sol kanatta güneşli bir görsel paylaşıldı üstüne Kap geldi işler yattı bir şekilde.. Yani bizzat kulübün kendisi bile son dk pürüzleriyle yanılabiliyorken bu arkadaşın bazı söylemlerinde yanılması gayet doğal..

Levent abi gibi bu arkadaşı da küstürmeyin lütfen duyum konusunda kimseden bir çıkarları yok neticede para almıyorlar verdikleri duyum için

maicona yazanlar
buradaki luyindama aşıklarıdır

yaw arkadas sizin analamdığınız nokta şudur ki; bir uçağa rezerve yapılıyorsa o uçağa binilecek diye bi kaide yoktur. sizi rezervasyonları aktaran az buçuk bilgilendirmeye çalışan adama haksızlık yapıyosunuz. bunu 1 kez de değil ara ara tekrarlıyosunuz. ayıp ayıp.
yarin öbür gün özgür için de yapacaksınız aynı şeyi. yapmayın. şuraya net bilgi olan seyleri zaten teyit ediyoruz biz. siz etmeyin bi zahmet.

Hocam vallahi kötülemek yada kiskandigim icin söylemiyorum bunu Asla böyle biri degilim..ama ben bu adama güvenmiyorum, ha belki de fazla pesimist oldugum icin olabillir...mesala özgüre net güveniyorum, güvemmeycek birsey de yok adamin kaynagi ortada.

Luyindama dan zerre umudum yoktu ta ki özgürün dünkü postunu görene kadar.. Bu arkadaş gerek benle gerek forumla paylaştığı şeylere bir bakalım

Serdar azize: 1 hafta önce herkes f5e imza attı derken o kalacağını söylemişti.. Keza serdar da 2 saat sonra o kahpelik kokan açıklamayı yaptı.. Yani adam yanılmadı aslında serdarın kahpe olacağını nereden bilebilir..

Maicon: kupa sonrası ortada en ufak haber yokken gidiyor dedi sonra medyaya düştü

Yunus :aynı şekilde kupa maçı sonrası ilk gidecek diyen kendisiydi son anda transferi yatmış gibi görünüyor çıkan haberlere bakılırsa

Luyindama :yine adı sanı geçmeden ismi ortaya ilk atan kişi kendisidir..

Alan : iş bitti dedi ki zaten bitmişti yine son saniye pürüzleriyle vazgeçildi..

Mitroğlu : buna da bitti dedikten sonra İstanbula geldi

Bizimkiler shaqiri reyes forlan Kap bildirip alamadı.. Asamoah için resmi hesaptan sol kanatta güneşli bir görsel paylaşıldı üstüne Kap geldi işler yattı bir şekilde.. Yani bizzat kulübün kendisi bile son dk pürüzleriyle yanılabiliyorken bu arkadaşın bazı söylemlerinde yanılması gayet doğal..

Levent abi gibi bu arkadaşı da küstürmeyin lütfen duyum konusunda kimseden bir çıkarları yok neticede para almıyorlar verdikleri duyum için
çerçeveletip asmak lazım bunu nöbetin tepesine. içerikten daha önemli bişey varsa o da son satırdır.

Maicon kalsada gitsede herzaman iyi hatirlanmali. Evet hatalari oluyor ama adam cok düzgün ve caniyla, basiyla mücadele etti bugüne kadar. Karisi, cocuklari gitti. Buna ragmen ih mih etmeden cikti sahada oynadi. Yaz döneminde göndermek istedik, gönderemedik yine ih mih etmedi cikti oynadi. Simdi yine ayni filmi yasiyoruz ve eminim satmazsak dahi yine ih mih etmeden cikip aslanlar gibi savasacaktir.

Maicon adamdir. Sampiyon takimin parcasidir. Emekleri vardir. Nankörlük yapmak bize yakismaz. Luyindamaydi suydu buydu anlamam. Kalirsa kalir, giderse gider. Kimsede bos laf etmesin.

Maicon'a sosyal medyada küfür, hakaret eden şerefsizdir.

Hocam vallahi kötülemek yada kiskandigim icin söylemiyorum bunu Asla böyle biri degilim..ama ben bu adama güvenmiyorum, ha belki de fazla pesimist oldugum icin olabillir...mesala özgüre net güveniyorum, güvemmeycek birsey de yok adamin kaynagi ortada.
bak akif ne yazmıs. baskan ne acıklama yapıyor? takip ettiğin üzere hiçbir şey kesin olmuyor malesef. dünyanın parası dönüyor bu piyasada ve birsürü aracılar oluyor ortada. bunlar olmasa alan bugün 2 veya 3. antrenmanına çıkmış, alanya maçında da sahada olurdu zaten.

https://www.gscimbom.com/threads/transfer-nobeti-son-13-saat.185532/page-295#post-10583654

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt