Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Göztepe maçında Maicon’a çok sinirlendim.Sonrasında eşi ve çocuklarından ayrı olduğunu duyunca tüm eleştirimi geri aldım.Boşanma sürecinin bir insanı ne hâle getirdiğini yakın arkadaşımdan biliyorum.Guiza fb de oynarken eşiyle problemleri vardı.Eşi eskort olarak pazarlık yaparken vs yakalandı.O adamın dibe vurması kadar normal ne olabilir.

Ben Gençler maçında Maicona çok sövdüm. Az kalsın şampiyonluğu veriyordu. En hayırlısı defolup gitmesi başka türlü kurtaramaz

KAP - Mitroglou'nun geçici transferi için Marsilya ile görüşmelere başlanmıştır.

:cool::cigara:

bak akif ne yazmıs. baskan ne acıklama yapıyor? takip ettiğin üzere hiçbir şey kesin olmuyor malesef. dünyanın parası dönüyor bu piyasada ve birsürü aracılar oluyor ortada. bunlar olmasa alan bugün 2 veya 3. antrenmanına çıkmış, alanya maçında da sahada olurdu zaten.

https://www.gscimbom.com/threads/transfer-nobeti-son-13-saat.185532/page-295#post-10583654

Kralllll geldi

Beyler ilk 11 açıklanmış

f55596be9161.jpg

Mitroğlu kapı baya erken geldi. Gün içinde bence 1 kap daha gelir.

1 kişi daha gelecek bence. luyinduma olasılığı yüksek. özgür'ün net konusmasından yola cıkarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt