Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamara Malatyaya gelmiş.Bu adamında kafa kırık izleyin bunuda. O değil Adamı geç getirdiler 3 puanları gitti. Bide kuşları ümitlendirdiler durduk yere ligde kalacaz diye

Maicon Marcaonun gelmesi ile toparlandi bence kalsa da olur.Ama tabiki Luyindama gelse dadından yenmez

Dün bi Antu'ya baktımda şmapiyonluk hayali bile kuruyorlar nasıl hayal ise :D

Ben baktım uefa kupası hayali kuruyolar ;D
Yazık çok üzüldüm. Hayır serdar istikrarlı olsa iyi oyuncu tamamda öyle defans hattını çeviren toplayan bir adam değil. 2 maç tekmeye kafa uzatır 10 maç yatar.
Bir tane hızlı kanat oyuncuları yok hayallere bak lan, bu kafa tiner kafasınıda geçti

Diagne-Mitroglou forvet için yeterli.Şimdi bi de Marcao yanına iyi bi stoper alırsak çok iyi olur valla.Haftasonu da bi Alanya galibiyeti öeeh müthiş :D

Kostas Mitroglou'nun kariyeri

Olympiakos: 184 maç - 82 gol

Benfica: 88 maç - 52 gol

Marsilya: 50 maç - 16 gol

Atromitos: 39 maç - 19 gol
Dün youtube dan yorumları izliyorum eski trabzonlu Mehmet yılmaz etiketleri bozan yoran ama çok golcü bir adam değil dedi uğur karakullukcu kafasını öne eğdi birşey dememek için

Kostas'a burun kıvıranları anlamak mümkün değil. Adamın kariyeri Diagne'den fersah fersah üstün. Son sezonu belki iyi geçmedi ama zaten iyi geçirmiş olsa bedelsiz kiralamak mümkün değil. Bana nedense Diagne'den daha fazla katkı verecek gibi geliyor. Özellikle iç saha maçlarında çok ama çok etkili olacaktır.

FcnBlog ÖZEL HABER | Emre Mor transferi için Galatasaray yönetimi Celta Vigo yönetimini satın alma opsiyonuyla beraber 1.5 yıllığına kiralamak için ikna etti. 21 yaşındaki oyuncunun bir kaç saat içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çift forvet oynarsak dehşet olur
Birini yedek bırakmak sıkıntı yaratabilir.
Hoca 4-4-2 oynar tam istediği.

2011-2012 sezonu özeti olacak

250 bin euroluk ev alanlara vatandaslik veriliyor,simdi biz bu oyunculara ev aldirsak yerli olmuyorlar mi zaten.turk milli takiminda oynama sarti ise sacma olur cunku boyle yiginla oyuncu var mesela eren isvicreliydi ama burda turk statusunde oynuyor.

Bu ne?

Emre mor gelirse 500 bin eurodan fazla vermeye gerek yok. Şımarmasın bebe

Çift forvet oynarsak dehşet olur
Birini yedek bırakmak sıkıntı yaratabilir.
Hoca 4-4-2 oynar tam istediği.

2011-2012 sezonu özeti olacak
18 de 12 yabancı olmayacak mı? 2 kişi kadro dışı kalacak sanırım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet doğru bilgi. Gayrimenkul değerleme sektöründe olduğum için işin içindeyim. Şu an özellikle arap vatandaşlara 250 bin dolar mülk almak koşulu ile Türk vatandaşlığı veriliyor. Ama futbolcular için nasıl işler bu süreç ondan emin değilim. Yalnız hakikaten ilginç bir fikir sunmuş arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt