Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon satılırsa Luyindama gelir yine 14 yabancı olacak. Yani her hafta 2 kişi 18 de olmayacak. Bunlardan birisi Donk olur ama diğerini kestiremiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nagatomo olmayacak bi süre daha. bence linnes ya da marianodan biri çıkar yukarı

250 bin euroluk ev alanlara vatandaslik veriliyor,simdi biz bu oyunculara ev aldirsak yerli olmuyorlar mi zaten.turk milli takiminda oynama sarti ise sacma olur cunku boyle yiginla oyuncu var mesela eren isvicreliydi ama burda turk statusunde oynuyor.
Bilgi hatalı.

Başka Milli takımda oynayıp Türk sayılmaları için ülkeye daha önceden transfer olmuş olmaları lazım.

Eren 14 yabancı kuralı öncesi "yerli" diye getirildiği için Türk sayılıyor ama yeni gelen Serdar Taşçı yabancı sayılıyor.

Evet doğru bilgi. Gayrimenkul değerleme sektöründe olduğum için işin içindeyim. Şu an özellikle arap vatandaşlara 250 bin dolar mülk almak koşulu ile Türk vatandaşlığı veriliyor. Ama futbolcular için nasıl işler bu süreç ondan emin değilim. Yalnız hakikaten ilginç bir fikir sunmuş arkadaş.

Futbolcular için geçerli olacağını sanmam öyle olursa zaten az oynayan yerli oyuncuların hiç oynama şansı kalmaz. Buna müsade etmezler.

Maicon satılırsa Luyindama gelir yine 14 yabancı olacak. Yani her hafta 2 kişi 18 de olmayacak. Bunlardan birisi Donk olur ama diğerini kestiremiyorum.

Belhanda 3-4 maç ceza görür bir ara zaten , sakatlanan falan olur o kolay.

luyindama gelmez de diyelim ki geldi bence linnes olur o 2. kadroya giremeyen

250 bin dolar ver vatandas ol yaz google'a.Benim bildigim boyle bir kanun var konut piyasasini canlandirmak icin yapilmisti gecen sene.Mantik yurutuyorum sadece simdi futbolcu ev alsa 250 bin dolara turk vatandasi olabiliyorlar kanunen.Simdi bu futbolcular icin de gecerlidir esitlik ilkesi geregince yani mesela diagne ev alsa bebekten turk vatandasligi veriliyor.

hocanın kupa maçı sonrası açıklamaları yerine oturuyor böylelikle
kısa vadede faydalanılacak kostas
sonra bize para kazandırabilecek diagne luyindama
belki 1 sürpriz emre mor

Diagne ve Kostas ile 4-4-2 oynamak çok ama çok zor. Elmander ve Necati bambaşka profildeydiler, neredeyse 4-5-2 oynuyorduk. Diagne ve Kostas'tan aynı verimi beklemek çok büyük hata olur diye düşünüyorum. İç sahadaki zayıf takımlar karşısında ve tıkanan maçların son yarım saatinde çift forvete dönmek çok daha mantıklı geliyor.

250 bin euroluk ev alanlara vatandaslik veriliyor,simdi biz bu oyunculara ev aldirsak yerli olmuyorlar mi zaten.turk milli takiminda oynama sarti ise sacma olur cunku boyle yiginla oyuncu var mesela eren isvicreliydi ama burda turk statusunde oynuyor.

Bizim taraftardan korkulur valla :asd:

Hadi şimdi getirsinler sınırı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt