Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Maicon'a full destek. Kendisini karakter olarak severim. Oyunu zayıf ama Semih ve Ahmet'i üst üste koyar. Seviliyorsun God of Zaga

Karısı bunu terk ettiyse acaba hatunu aldatma meselesi filan mı var nedir. Nedir lan bu adamın sorunu.

Valla yerine biri alınacaksa satılsın Maicon. Ama transfer yapılmayacak yerine Ahmet, Semih falan oynayacaksa kalsın kesinlikle en azından Ahmet kadar kötü değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ihtimal, onda da ucundan az artıya geçeriz. Sonra da mevcut kadro CL'yi kaldırmaz deyip şu ana benzer ekonomik olarak çok verimli! bir transfer dönemiyle kendimizi eksi pozisyona getiririz.

Önemli olan şampiyon olamadığımız dönemlerde dahi artıda kapatabilmek ve mümkün olduğu kadar sürdürülebilir bir bütçe sağlamak. Taraftar hala x bonservis kazandık, y harcardık x > y ise ooo daha cepte para var harcayalım modunda. Bu hesaba aldığın oyuncuların maaşlarını, gidenlere varsa ödenen tazminatları ya da vs. gibi şeyleri eklemiyorlar. Örneğin yedek olabilecek Eren yanlış hatırlamıyorsam 2.1 milyon € alıyordu şimdi Mitroglou yıllık 3.5 milyon € alacak. Üstelik iş sadece bu kısmıyla kalmıyor.

Tüm bunların üzerine bunu bir şirket olarak düşünürsek önemli olan şu anki nakit ihtiyacı, ortada dönen para ve kasanın durumudur. Kulüp nakit akışını çeviremediği her an ya maaşları ödeyemiyor ya da ekstra nakit ihtiyacı için bankadan vs. kredi alıyor.

Zaten bunları yapabiliyor olsaydık UEFA bizi gözetlemezdi. Türk futbolunun en büyük yarası bu vurdum duymazlık. Kulüplerin çoğu düne kadar dernek statüsü altında yönetildiler. Ne hesap tutuldu ne denetleme yapıldı. Borçları sürekli devlet kapattı. Denetlemenin yapıldığı durum dahi bu ve ona rağmen dağ gibi borç var.

Birisi bana diyebilir ki sen taraftarsın al biranı iç, otur Diagne'nin gollerine sevin diye ama iş golle bitmiyor. 1-2 yıl sonra Fenerbahçe gibi olunca sevinecek ne kalacak? Her sene şampiyonluk garanti mi, her sene CL'ye katılım ya da çeyrek final garanti mi? Şu tabloyu görünce sevinecek birşey kalmıyor benim gözümde.

Futbolun adaleti olsaydı sadece şike değil ekonomik fair play yüzünden dahi baya bir kulüp küme düşerdi. Ama ligin marka değeri deniliyor o deniliyor, bu deniliyor ne şikede ne borç batağında kimseye birşey olmuyor. En sonunda devlet borçları yine yapılandırır, vergi olarak da yükü halka biner. Olacağı bu zaten.

Ben giderlerin fazla oldugu konusunda seninle ayni fikirdeyim. Ama bunu azaltmak zamana yayili bir sürec icinde gerceklesir. ödenilen bonservisin cok yüksek oldugunu biliyorum. Beceremediler yurtdisindan genc potansiyelli forvet bulmayi. bu yönetimin capi bu.

Zaten Türkiye de devlet futbola destek atmasa futbol olmaz. Oyuncularin maasi üzerinden vergi, Stadyum, Borc yapilandirmasi. devlet bu ülkede futbolu finanse eder. Bizim yapmamiz gereken fazla oyuncu maasi ve asiri faiz ödemekten kacinmak. Yani borclari yükseltmeden yavas yavas düsürelim.

Yaptığı paylaşım tamamen çocuklarıyla alakalı gibi geldi bana

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon'un gidiceğini zannetmiyorum maaş olarak çok kallavi bir teklif gelmediği sürece

Yabancı sınırı is coming.

Tolgay,Sadık,Serdar,Berke,Ferdi, Tolga gibi isimlere boşuna sulanmadı bu haramzadeler.

Şu an en iyi yerli kadro bunlarda ve Trabzon'da (Yusuf ve Abdülkadir'den ötürü net 11 isimleri)

Fenerbahçe

Berke/Harun
Şener/Hasan Ali
Sadık/Serdar
Topal/Tolgay/Ekici/Tolga/Alper

Beşiktaş

Utku
Gökhan/Caner
Necip
Oğuzhan/Doruk
Töre/Güven/Muhayer
Burak/Pektemek

Trabzon

Uğurcan
Abdülkadir Parmak/Kamil Ahmet
Hüseyin Türkmen
Abdülkadir Ömür
Yusuf Yazıcı

Galatasaray

Çipe
Ömer/Emre Taşdemir
Ahmet/Semih
Celil/Mustafa Kapı
Akbaba/Atalay/Yunus
Sinan

Mustafa
Atalay
Yunus
Akbaba
Taşdemir

seviye atlarsa bu oyunu da bozarız tabi. Kalanından umudum yok.

boşa sevinmeyin....galatasara

siz her seyi transfer sanin...messiyi ronaldoyu getirseniz boşuna.... para yiyen rakip gelir bi tokat atar al sana 10 maç ceza daha
napacan tokadi yeyince susacakmısın

gerekirse susacan ve sampiyon olacan. sonra o kupanin kulpunu biyerlerine monte edecen. ayrica herseyi transfer sandigimi nerden cikardin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt