Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4cdfad2713f3ddb965efbe572d84c05a.jpg

We love you Maicon!
Always together

O senin değerlendirmene tabi değil. Kesinlik belirtmeyen ihtimal içeren bir cümlem ve düşüncem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
transfer forumuna " büyük bir süpriz olmazsa transferi kapattık." yazıp kesinlik belirtmeyen düşüncem öyle hissettim demek de iyiymiş
gerçi bunu yazdıktan yaklaşık 1 dakika sonra luyindama 20,30da istanbulda haberini paylaşmışsın ama olsun o da güzel

Özgür Ayten beyden çok özür diliyorum. Luyindama gelmeyince gerilip saçmaladım. Tüm forumdan özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Luyindama ve Özgür Ayten bey hayırlı olsun.

buranın dediklerini yapsak kümeye oynardı takım. üyeler canımız ciğerimiz ama ne derse tersini yapacan aga. başarıya açılan kapının yegane temeli budur.

Şu genelleyici yorumları çok itici buluyorum bazen. Arap tembel, Afrikalı cahil, Iskandinav çalışkan falan. Doğruluk olayı vardır muhakkak ama oyuncuyu analiz etmek daha doğru olur.

transfer forumuna " büyük bir süpriz olmazsa transferi kapattık." yazıp kesinlik belirtmeyen düşüncem öyle hissettim demek de iyiymiş
gerçi bunu yazdıktan yaklaşık 1 dakika sonra luyindama 20,30da istanbulda haberini paylaşmışsın ama olsun o da güzel

Polemik yaratma tadını çıkart işte sen de fena mı oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antu'da deliriyorlar Luyindama'yi aldiğimiz için :D Allah kahretsin gibi isyanlarda bulunuyorlar :D

Luyindamanın olumlu özelliklerini yazacak birisi varsa sevinirim izlemedim hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt