Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herseyin bukadar yolunda gitmesi sizide kıllandırmıyor mu?
sanki heran bi ibnelk olacakmış gibi

DyOTKTcX0AA3n49

Murat Yakın’ın çalıştırdığı FC Sion kulübü Eren Derdiyok’a teklifte bulundu. Sion başkanı Christian Constantin Eren’in Galatasaray’da kazandığını kendisine veremeyiz ama teklifimizi yaptık dedi. Sion dışında Kasımpaşa ve Çin’den bir kulüp Eren ile ilgileniyor. (Blick)

Muslera
Mariano. Lyundima. Marcao. Nago
Fernando
Ndiaye. Belhanda

Feghouli. Diagne. Onyekuru

Linnes,maicon,sinan,emre a.,yunus,mitroglou
2. Uefa kupası geliyor beyler farkındamısıniz.Tamam ingiliz takimlari,napoli falan var ama bunlarin yerel ligleri de cok zor konsantre olamiyorlar bazen.
Yururuz burdan insallah.
gerçekten bu oyuncu toplulugu ile uefa'da şansımız azımsanamıycak kadar çok. çok iyi kadro be ...

Ben normalde hiçbir duyumcuya filan itibar etmem lakin bu adamı bu yaz transfer nöbetinden beri takip ediyorum. Şimdiye kadar ne söylediyse o çıktı. Yönetim ve FT olayını da, Gomis olayını da aylar öncesinde söylemişti. Dün Diagne için de yorumda 13M euro değil 10M'a transferin bittiğini söylemişti. Helal olsun. FT'in videosunda adı geçti lakin kurunun yanında yaş da yanmış.
Takip edin bence etmeyen varsa:

Y.SeliM (@yselim10) | Twitter

Ne istediysek oldu,kesin basimiza birsey gelecek bi kaos veya baska birsey

Eski yabancı futbolcuların en çok vefa duyduğu takım biziz gerçekten ve bu çok büyük bir şans. Drogba, Sneijder, Podolski ve hatta Gomis gibi dünya piyasasında adı sanı ve çevresi olan oyuncuların Galatasaray sevgisi, takımımızın marka değerini ortaya koyuyor. Elmander gibi bu tarz karakterli oyuncuların aktif futbol yaşantıları sonrasında muhakkak gözlemci vasfında değerlendirilmesi gerekiyor.

Sakatlık falan olmazsa Marcao-Luyindama ikilisi şampiyon yapar bizi. Mariano ve Nagatomo'nun oyunları da çok değişecek. İkisinin de ayağı iyi orta saha da rahatlayacak. Harbiden inanılmaz oldu. Sadece defansif açıdan düşünmüyorum ki topu rakibe vereceğimiz nadir anlarda Ndiaye-Belhanda-Marcao-Luyindama-Fernando falan deli gibi basarak bezdirecektir. Avrupa'yı bilmem ama ligde şanssızlık dışında zor maç kaybederiz.
Nadir anlarda:)

Kuşlar bakın sizin yeni alexiniz gelmiş zavicmidir mavcmidir nedir hadi gidin onla ilgilenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt