Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Transferi kapattik mi rtaslar luyindama ile surpriz luyindama miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zamandır takip ediyorum ben de.. Ancak bazıları hala bunu hoca ifşa etmemiş miydi? diye inanmak istemiyorlarBen normalde hiçbir duyumcuya filan itibar etmem lakin bu adamı bu yaz transfer nöbetinden beri takip ediyorum. Şimdiye kadar ne söylediyse o çıktı. Yönetim ve FT olayını da, Gomis olayını da aylar öncesinde söylemişti. Dün Diagne için de yorumda 13M euro değil 10M'a transferin bittiğini söylemişti. Helal olsun. FT'in videosunda adı geçti lakin kurunun yanında yaş da yanmış.
Takip edin bence etmeyen varsa:
Y.SeliM (@yselim10) | Twitter
En çiğ etinden 15 20 kilo götürürler bol kanlıLuyindama-marcao-ndiaye-diagne bu 4'lü akşam yemeğinde nusrete gitse kaç kilo et yer ?kadar hesap öder?
SM-N910C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne istediysek oldu,kesin basimiza birsey gelecek bi kaos veya baska birsey
Hayvan oglu hayvan ucaga ne zaman binicek
Olm bu nasil hayvan
3
31 ya da 69 diye tahmin etmistim ama neyse 91 de muspet.
Maicona ne saygisizligi yapildi renktaslar biri anlatabilirmi
NOKTAYI KOYDU OZAN BAŞKANyav sabah idmanı o manyak mısınız nesiniz ortamı germeyin. Belçika da saat üç şuan 2.idman akşam idmanı bu saatte başlamaz. Uçak bileti gösterilen adamı tartışıyorlar hala.
Olm bu nasil hayvan
Babadan ogula,oguldan toruna.
aman yunustan duyum muyum gelmesin sallamasin oÖzgür Ayten Yunus ve Emrede yeni durum varmi?