Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecandan 1 saattir evde odadan odaya geziyorum, Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo , bu nasıl bi defans 4lüsüdür yavvvv. Ujfa varken bile böyle degildi

Gelenler;

Emre Taşdemir - Bedelsiz
Marcao Texeira - 4.5M €
Mbiaye Diagne - 10M €
Semih Kaya - Bedelsiz (kiralık)
Kostas Mitroglou - belirsiz

️ Gidenler;

Serdar Aziz - 2.3M €
Garry Rodrigues - 9M €
Ozan Kabak - 11M €

KAR+/-ZARAR: +7.8M €

mitrogluna haksızlık ettik o anki gerginlikle benfica ve oly günlerini hatırlayınca diagneden daha çok heyecanlandırıyor beni

Yeminle ben de çok heyecanlıyım. Kafasına vura vura yenecez ibneleri

Mbaye Diagne, 10 milyon euro bonservis bedeli ile Süper Lig takımlarının kendi arasında gerçekleşen transferler arasında en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncu oldu. Galatasaray on Twitter

Gelenler;

Emre Taşdemir - Bedelsiz
Marcao Texeira - 4.5M €
Mbiaye Diagne - 10M €

️ Gidenler;

Serdar Aziz - 2.3M €
Garry Rodrigues - 9M €
Ozan Kabak - 11M €

Luyidama 7 ye gelir
Maicon 5 e gider

+5.8 kalir . Manyak takim kurup, ustune de kar ile tamamliyoruz

21'de 12 yabancı şartı hatırlıyorum da doğrulayamadım. Böyle bir drum var mı? Yazık olur Linnes'e :(

Hocamlar hacımlar ne olduğunun farkında mıyız? 2 gün önce neler konuşurken tarifimizin en iyi ve alternatifli kadrolarından birisine sahip olduk. Hem de 2 günde. Neler olduğunun farkında mıyız hepimiz?

Gelenler;

Emre Taşdemir - Bedelsiz
Marcao Texeira - 4.5M €
Mbiaye Diagne - 10M €

️ Gidenler;

Serdar Aziz - 2.3M €
Garry Rodrigues - 9M €
Ozan Kabak - 11M €

Marcao 4 milyondu reis.

tarihin en iyi tandemi en iyi bekleri en iyi kalecisi hücum oyuncuları ise müthiş kaliteli ve heyecan verici.

Bi geriye dönüp baktığımız da da ne zaman bir efsane kadro kurulsa teknik direktörlük koltuğunda Fatih Terim oturuyor :d

Linnes in kontratini uzatmadık demi istediği takıma imza atabilir bugünden itibaren. Kadro dışı filan kalacağını öğrenirse belki gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt