Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilet fake olsa ne olacak yaw geliyor işte adam 20.30'da

Miha zajc ve luyindama ayni ucak ile istanbula yola cikmislar ucakta bir ariza cikmis ve ucak dususe gecmis eger ucaktan bir kisi atlarsa sorun cozulucekmis kura cekilmis atlamasi gereken kisi zajc olarak belirlenmis zajc butun ucaga donmus demis ki tamam atlarim ama bir sartim var benim tasaklarim ile luyindamanin tasaklarinin toplam sayisini bilirseniz atliyicam yanlis tahmin ederseniz atlamam demis herkes kabul etmis ve cevap olarak “4” demis zajc bir acmis tek tasak sira luyindamaya gelmis kral bir acmis 3 tasak ucaktan teyit edildi kesin bilgi

Henüz net birşey yok ama bir son dakika bombası gelebilir. Netleşirse detaylar @fanatikcomtr 'de olacak...

Yakup cinar

Bilet Fake değil, O bilet değil zaten boarding kartı, Turkish Airlines Dünya'nın her yerinde Uçuş Kartlarını kendi gönderir. Türkiye'de basılan uçuş kartları Türk Hava Yolları'nın ana ofisi olduğu tüm hava limanların da bulunur. Fake değil gerçek ve orjinal uçuş kartıdır. Ayrıca zaten bu kapı daki Yer hizmetleri personelinde kalan büyük bölümüdür. Küçük olan boarding kartı yolcudadır.

Son düzenleme:
Beyler bu forum neden bu kadar kasıyor Allah aşkına giremiyoruz misafir mi çok teknik bir sorun mu var ?
GSC bizim için ekmek gibi su gibi.

Emre'yi birtek benmi cok istiyorum? Insallah olur ya. Fatih hoca adam eder onu.

Bence trezeguet alınacak
Luyindama o yüzden opsiyonlu kiralanmjstir sezon sonu onun da bonservisi alınır

Luyindama'yı taşıyan uçağın özellikleri:
•Mürettebat: 2
•Kapasite: 185 yolcu (iki sınıflı kabin), 220 yolcu (tek sınıflı kabin)
•Uzunluk: 44,5 m
•Kanat açıklığı: 34,1 m
•Yükseklik: 11,8 m
•Kanat alanı: 123 m²
•Boş ağırlık: 48,5 ton
•Maksimum kalkış ağırlığı: 93,5 ton

Trezeguet nasıl gelecek yaw hiçbir mantığı yok, Luyindama için bile sınırı çok zorladık Maicon'un lisansı iptal falan Trezege işi saçma ve boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt