Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.900
- 6.593
- 2.463
luyindama macaristan semalarında şu sıra 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahminim MitroglouEvet arkadaşlar UEFA listesinde hangi transfer Devre dişi kalaçak ?
Tarihimizin en kaliteli ilk 11 i oluşuyor bence. 2000 ve 2013 hikaye olur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gayet mantıklı söylüyorum. Sneijder Drogba Melo haric o kadrodan kimse suanki kadrodan iyi degilCahil cahil konuşma lan horb
2000 kadrosu hariç.pardon.Bir noktaya dikkat çekmek isterim.Rodriguez ve ozan bize maliyeti 3.5 milyon euro ve bu iki kardeşimiz(artık benim için öyle) bize belki de tarihimizin en iyi kadrosunu kurmamızı sağladı.
ben mitroğluna en çok şu açıdan sevindim.Arkadaş kim ne derse desin ben Aslan Armalı formamızda psikopat deli hatta çirkef oyuncu görmeyi istiyorum.Bizim takımdaki oyuncular çok efendi bir tek Belhanda biraz arıza çıkarıyor ama yeterli değil Mitroğlu rakibe oynayabilecek sahada rakibi tahrik edebilecek biri.O yüzden iyi ki geldi.Mitroglou'nun asık suratlı olmasına takılmayın, mizacı öyle. Benfica'yla 2.2 milyon Euro'ya anlaşmıştı 3-4 gün önceye kadar. Kazancını 40% arttırdı, takımdaki en mutlu oyuncudur muhtemelen.
Yav nolursun MYC almak istemiyorum şunun ismini yazmayn buraya ya
Alacaklarını bırakıp üstüne 2.3 milyon ödemiş dostum ben öyle anladımSerdar alacaklarını bırakıp üstüne 2.4 tazminatımı odemiş ? Yoksa sadece alacaklarına karşılık bonservis mi almış renktaslar bilginiz varmi