Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Keske Meloyu 6 ayligina kiralayabilseydik de Antalya maçinda Tarik Çamdalin burnunu kirip geri Brezilyaya dönseydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla samimi düşüncem şu ki Başakşehir Kasımpaşa ve hatta Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı yapmaktansa Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı tercihimdir. Özellikle Beşiktaşlıların 2 sene başarılarındaki tinerci halleri ve Başakşehir başkanının pislik tavırlarını düşündükçe iğreniyorum. Ama yine de gönlümden geçen bir sene ptt ye insinler ertesi sene yine çıksınlar fenerli arkadaşlarımla geçeceğim maytabın tadı paha biçilemezadamlar gözü kararttık ceza alsak da transfer yapacağız dediler aldıkları adamlar tolgay sadık serdar :/
lan bari men almaya deyseydi alacagınız adamlar
2020-2021Şu ffp 'nin sattığın kadar al sınırı ne zaman kalkıyor? Bu yaz değil mi?
Önce ya da sonra satış yapman önemli değil.yil sonunda alım satım dengesinde zararda olmamak önemli.Muhtemelen yıl sonu zorunlu opsiyon vardır.Biz de 31 Mayıs 2020ye kadar en az o değerde satış yapmamız gerekiyor.Bi soru size..
Luyinduma kiralık herhalde satınalma opsiyonlu..(İnşallah bonservisiyle gelmiştir)
Yazın satmadan alamıyoruz mantığı nasıl işliyor ?
Mesela önce alıp yaz transfer sezonu bitmeden başka oyuncumuzu satıp ffp ye uymuş oluyor muyuz
2000 deme bari olm.Gayet mantıklı söylüyorum. Sneijder Drogba Melo haric o kadrodan kimse suanki kadrodan iyi degil
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent abi uçak için birşey yazdı mı?
Hahaha kiralık katil mi melo ya adam futb...aaa pardon haklısın sanırim.Keske Meloyu 6 ayligina kiralayabilseydik de Antalya maçinda Tarik Çamdalin burnunu kirip geri Brezilyaya dönseydi.
O zaman fenerin para odemedik lafı algı oyunu.. yönetim başarılı iş çıkarmış o vakit.zaren 2.5 ver alacakları bırak git diyodukAlacaklarını bırakıp üstüne 2.3 milyon ödemiş dostum ben öyle anladım
Ptt 1.lig e gore hazirlaniyodur onlar, malûm 1.ligte 5 yabancı hakkı var.Yalnız bu Fener bütün hamleleri ile yabancı sınırına hazırlanıyor gibi.
EyvAllah güzel kardeşim.Koltuk no’ya kadar paylaştı. Gelecek problem yok renktas
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi