Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman fenerin para odemedik lafı algı oyunu.. yönetim başarılı iş çıkarmış o vakit.zaren 2.5 ver alacakları bırak git diyoduk
Tabi tabi tamamen bakın Galatasaray’a bonservis ödemedik demek için kendi taraftarlarına, Serdar’a vermişler parayı (Neymarın Barça-Psg transferindeki gibi) Serdar da bize fesih bedeli ödedi içeride de 1,8 mil eur gibi bir alacağı var diyorlardı toplamda 4 milyon civarı maddi olarak kazancımız var o yüzden bence de başarılı hamle yönetim adına.

Luyindama'nın uçağı şuanda Sırbistan sınırı içerisine girmiş bulunmakta ve Romanya'ya sınır çizgisi üzerinde istikamette, yaklaşık 1 saat 30 dakika sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olmasını bekliyoruz.

Bence 3-4m kiralama bedeli vardir, zorunlu opsiyon olarakta yine 3-4m euro veririz

#BOSS
5c39ba0f66a97c7fdbb59a68.webp
Screenshot_20190131-170922.webp
redaccic3b3n-olc3a9.webp

Kostas Mitroglou neden hala açıklanmadı acaba? Umarım bir problem yoktur bu transferde.

Ulan videonun fake olduğu Hasan Ali'nin cümlenin sonuna ünlem işareti koymasından belli.

Luyindama resmi açıklaması gelene kadar iddialara inanmıyorum maliyet olarak ideal bişey bekliyorum bonservisle

Ali Koç, gelecek sezonun Fenerbahçesini kurmak için 100m euro daha verecekmiş. :asd:

Biz bu adamı satın alma opsiyonlu getirdiysek bir başka isim içinde görüşüyoruzdur. Ama vakit daraldı. Emre mor olmayacak galiba keşke olsa

Kapalı tribün sakin olalım.
İyimi böyle gençler kaldır elleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt