Fatih Güneş
Yeni Üye
- 30 Ocak 2019
- 5
- 1
- 248
Merhaba renkdaslar.Luyindama kiralik olarak geliyor kiralama ücreti 3 milyon euro.satin alma 2 milyon euro.yani toplam bonservis 5 milyon euro.kaynak isteyenlere özelden söyleyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be reis hüzünlendim.Mono yaz 4477 ye gönder polifonik melodisi cebine gelsin reklamları vardı
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakikaten bunu düşünüyosan ne futboldan anlıyorsun renktaş ne de Galatasaray tarihinden ciddi olduğunu düşünmüyorumTarihimizin en kaliteli ilk 11 i oluşuyor bence. 2000 ve 2013 hikaye olur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaz iste kardes burda herkes erkek ozelden sana ekmek çıkmaz.Merhaba renkdaslar.Luyindama kiralik olarak geliyor kiralama ücreti 3 milyon euro.satin alma 2 milyon euro.yani toplam bonservis 5 milyon euro.kaynak isteyenlere özelden söyleyebilirim.
Anlaşma sağlanırsa mi ?Erdoğan Arıkan: "Luyindama'nın şu an İstanbul'da olduğu ve anlaşma sağlanırsa sağlık kontrolünden geçebileceği bilgisini aldık." (TRT Spor)
Yavaş

Şimdi Benfica düşünsün !
Yok küçük Luyindama sığmadığı için bagaj bölmesinde...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kırmızılar hazırlanıyor - takipte kalınızzzzzReis kapatiyoruz artik kapanis kirmizisi isteriz
Demek istedigini anliyorum belki de haklisin ama bunu yazmanin galatasaraya faydasi nedir guzel kardesim.
Evren show nedir yaw, İbo da naci de dindar da orta yollu konusup yok maicon giderse gelecek yok belki gelecek derken hepsine geldi ve aldik dedik burada.
Maicon’a 8 ödedik diye hatırlıyorum.. O yüzden 9 a pahalı demek haksızlık olur..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi