Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru nun opsiyonu var mı beyler varsa ne kadar bilen var mı?

Uçağı cekiyoe herkes ayhayahaha
IMG_20190131_203507.webp

Lyundamanin opsiyonunu nasil odeyecegiz yazin kim satilabilir 9m euroya? Adami kaçırmayalım

Luyindama

3 milyon euro kiralama bedeli
5 milyon euro satın alma opsiyonu

Ozan'ı sıfırdan ortaya çıkaran, Rodrigues'i ise parlatan Terim faktörü ile Galatasaray, kriterlere uyup bu işi de bitirdi

️Marcao
️Semih Kaya
️Emre Taşdemir
️Diagne
️Mitroglou
️ Luyindama

Ali naci

Taraftar çıldırdı uçağın resimlerini çekiyor :asd:

Cumhur Önder Arslan: Galatasaray Kulübü, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısı için hazırladığı kombineleri 750 TL'den başlayan fiyatlarla yarın saat 14.00'ten itibaren satışa sunuyor.

Hocam 10-15 dakika maç yaptırsada izlesek arkadaş ya cumartesiye çok var

Ya şu kalan parayı kullansaydık :))))

Yaza hiçbir işimize yaramayacak

İyi lan şartları sezon sonu 5 basıp alırız şuan için Maicon yüzünden böyle yaptık.

Haftalarca Alan, Pato, Tetteh üçlüsü ile uğraştıkan sonra son 3 gün Diagne ve Mitroglu na yönelmeleri biraz benim transferlerin içime sinmemesine neden oldu. Ama en azından ellerinde bi B planı varmış bu da bir şeydir. Bu forvetleri son güne bıraktıkları için şu iki maçta puan kaybı yaşamış olsak kıyamet o zaman kopardı işte. Benim gözümde hala yönetim başarısız bi transfer dönemi geçirdi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu onyekuruyu yetersiz bulan bir ben miyim acaba, sıkıntı bende mi? 1 maç var 2 maç yok, devamlılığını sağlasa eyvallahta ben göremedim o süreci henüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt