Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.298
- 6.073
- 2.293
Yabancı kuralının serbest bırakılmasıyla anadolu takımları bile kafaya oynuyorsa kolay kolay dokunmazlar buna. ben rahatım açıkçası...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Sonsuz alkışlar kardeşim.Ve Başakşehir şampiyonluğa oynadığı bu ligte yabancı sınırını ister mi?Fb lilerin ezikliklerini örtmek için götünden uydurduğu birşey.Hiçbir yabancıyı ikna edemedik demiyorlar da yabancı sınırını biliyorlarmış yatırımmış.Yavşak herifler fb full yabancı euroligte niye kimse ondan bahsetmiyor.Ülkenin %80’i yabancılara peşkeş çekilmiş,bu sığırlar yabancı sınırı derdine mi düşmüş.
Ne zaman gelir acabaO değil de Samuray'ı özledik yav...
Göztepe koyarsa eski hallerine geri dönerler. Ne tolgayin son halinden haberleri var ne o kadar ortasaha varken zacji neden aldılar ve oyuncu su fenere faydali olur mu zerre bilmiyor.daha 2 hafta önce elalemin artıkları serdar ve tolgay diye kin kusuyodu çoğu antu da.Angutlardan:
nicoxx 31.01.2019 22:18
Kadro kalitemizi çok alternatifli hale getirdik.
Emeğe geçenlere teşekkür ederim.
Seneye şampiyon olacak takımın temellerini attık.
Hayırlı olsun.
Sanırsın bizim için konuşmuş kuş beyinli.
Seneye *de* dicektin kardeş orda, dikkat edelim şöyle bağlaçların eksik olmamasına..
Kralın yarın 17.00 de Katarla final maçı varmış,kupayı al da gel Samuray,özledik
Ya bunlar mal. İşin ilginci gazeteciler yorumcular da acayip övüyor feneri. Ulan kimi aldılar alt tarafı serdar sadık tolgay. Bu adamlar ne yapmış şu ana kadar. Zajcı tanımıyorum bile hiç izlemedim ne desem yalan olurGöztepe koyarsa eski hallerine geri dönerler. Ne tolgayin son halinden haberleri var ne o kadar ortasaha varken zacji neden aldılar ve oyuncu su fenere faydali olur mu zerre bilmiyor.daha 2 hafta önce elalemin artıkları serdar ve tolgay diye kin kusuyodu çoğu antu da.