Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ankaragücü ne yapıyor? Adamların o kadar borcu var transfer tahtası son günlerde açıldı takımı komple değiştirdiler. İliğini kemiğini kuruttular yine ankaragücünün çok sağlam yediler

Ozgur ayten beyin bizden bir ricasi varmis kimse merak edip sormadi özgür ayten hersey icin tesekkur ediyoruz buyur seni dinliyoruz ?
Yazdı renktaş. Kaçırdın sanırım. DM'den Maicon'un gönlünü alacak şeyler yazalım, adama ayıp oldu ded ki haklı.

Benim İnstam yok, olanlar yazarsa makbule geçer.

101b40fc8ef57861008a2200b087bb9d.jpg

Affetmiş mi??
(Etiketlemiş)
Taraftarın yaptığı hiyarliktan sonra yelkenleri indirmiş olabilir yenge.
Her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek. İnş. Döner de evine şu adamın yüzü güler.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam, inan öyle bir durum olsa ben de paylaşmazdım, ne zaman kesin olarak bitti haberini aldım o zaman paylaştım. Zarar vereceğini bile bile hiçbir haberi paylaşmadım ve paylaşmam da zaten. Ama aldığım haberlerin heyecanını, sizlerin de bu yorucu süreçte öğrenmeniz gerektiğini düşündüğümden ve zarar vermeyeceğine emin olduğumdan paylaştım hemen. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için
?????????????

Yalnız Marcao,Luyidmula,Diagne ve Mitroglu ile İstanbul’un en belalı mahallelerine girsen millet yolunu kesemez.Öyle sert oyuncular aldık.Amatörde olsa futbol oynayan arkadaşlar bilir.Saha içinde çekinerek oynarsın,psikolojik üstünlüğü rakibine verirsin karşında bu tarz oyuncular varsa.Tek Melo bile yetiyordu.Şimdi kaçtane Melo’muz oldu.Düşünsenize Melo’nun ilk geldiği zamanki haliyle şu takımda olduğunu...

Hocam, inan öyle bir durum olsa ben de paylaşmazdım, ne zaman kesin olarak bitti haberini aldım o zaman paylaştım. Zarar vereceğini bile bile hiçbir haberi paylaşmadım ve paylaşmam da zaten. Ama aldığım haberlerin heyecanını, sizlerin de bu yorucu süreçte öğrenmeniz gerektiğini düşündüğümden ve zarar vermeyeceğine emin olduğumdan paylaştım hemen. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Supersin ustad. Ellerine saglik seninde

Adminler küfür edenleri sizde affetseniz.

A.albayrak gibi..

Burda gelduk yazdık. Gscumbom admunleri cezalulari affetseniz. İ love you addmun. Teşekkürler ederum

Transfer tahtası açıldıktan sonra Ankaragücü'nün transfer ettiği isimler:
1f538.png
Hadi Sacko
1f538.png
Michal Pazdan
1f538.png
Ante Kulusic
1f538.png
Tyler Boyd
1f538.png
Stelios Kitsou
1f538.png
Dever Orgill
1f538.png
Aydın Karabulut
1f538.png
Cebrail Karayel
1f538.png
Wilfred Moke

Bunlarla peşinen oynayıp 6 atmış olmak da büyük haz veriyor. Başakşehir'e çelme taksınlar yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt