Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basta ben olmak uzere
- Mustafa Cengize
-Abdurrahim Albayrak a
- Fatih Terime

Cok elestirdik hakaretler ettik.

Kendi adima once tesekkur ediyor sonra özür diliyorum.

Bi tesekkuru ve özrü haketmedilermi ha renktaslar

Arti olarak Maicon a hakaret edenleri de kiniyorum

Tarık Çamdal denen iğrenç heriften kurtulduk lan tarihi nöbet bu

Ya herkese teşekkür ettim ama güzelleri paylaşan arkadaşlara teşekkür etmeyi unuttum ? Neyse eşim bu yorumu görmesin ?

Vallah yaz donemi o kadar fiyasko gecirdik ki bu donem den hic umidim yoktu , ama son gun de olsa telafi ettiler haklarini vermek lazim.

Kagawa ile ilgili kap geldi mi? Gelmesi gerekmiyor mu 12’ye kadar?

Biz şimdi diagne hariç tüm oyuncuları oynatabiliyor muyuz Alanya maçında ya ?

Acayip kaliteli bir hücum hattimizin olustugunu düsünüyorum.

Forvet: Diagne-Mitroglou
Ofansif Orta Saha: Belhanda-Emre
Sag Kanat: Feghouli-Sinan
Sol Kanat: Onyekuru-Yunus

Sinan'i idareten sag tarafa yazdim ama Belhanda ve Emre'nin de kanat oynayabildigini unutmayalim. Yunus'u da artik bu takimin bir parcasi olarak görmemiz gerekiyor zira 3.5 milyon euroluk Anderlecht teklifi boru degil. Benim begenmedigim Sinan Gümüs bile bu ligde gol atabiliyor, keza oyuna sonradan girip yine goller atabilir.

Well done Fatih Hoca. Adamsin be Fatih Hoca.

Para varsa transfer dönemi ne güzel oluyor yav. Keşke her sezon böyle olsa.
Havaya girdik, artik kadro kurarken cok daha rahattiz. Hele hele Hoca acayip rahatlamistir. Hayirli olsun hepimize, 22 Şampiyonluğu yolda.... :kırmızıkalp: Umarim herşey istediğimiz gibi olacak ...

Yeri geldik sinirlendik,yeri geldi hesaplar yaptık,yeri geldi transfer önerileri yaptık duyumculara inandık uçak bekledik yönetime laflar söyledik ve 20 dakika sonra transfer dönemi bitiyor mutluyuz istediğimiz transferler yapıldı şimdi tam destek zamani bize karşı birleşen bu futbol düzenini yenerek sezon sonunda Allah'ın izniyle şampiyon olmak hep destek tam destek bilmeden kirdigimiz arkadaşlar olduysa affola.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız bu sosyal medya ne kadar güçlü... o kadar ayrıntıyı nasıl yakalamışlar tuhaf yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt