Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler a spordaki fenerli mala bi oyun oynayalım son dakika alan geliyor diye yüklenelim twitterda

Evet herşey hayırlısı olsun güzel transferler yaptık tek handikap geç olması herkesi eleştirdik belki A.Albayragı da bu yönetim yüzünden eleştirdik kendisini severim ben piyon olarak medyanın önüne atıldığını düşünüyorum umarım bu hatalar bir daha yaşanmaz sayın M.Cengiz de aynı hatalara düşmez söz verdin mi tutacaksın yalanlasa işiniz olmayacak bu taraftarı başka takımla karistirmayin kurşun atar kurşun yer umarım sizin adınıza da başarı gelir aynı hatalara düşmezsiniz.

Diğer bir konu kulübün içinden bilgi sızması resmen her olay ibrahim setendeydi biz taraftar olarak elbetteki bunları duyduk mu hosumuza gidiyor fakat bazen aleyhimize olabiliyor maicon olayı Alan olayı kulübümüzün menfaatine olacaksa bunlar hiç duyurulmasın ve F.Terimde bu işten çok şikayetçi umarım bu olay sıkıntıya yol açmaz ve o kişi veya kişiler uyarılır gerekirse yol bile verilebilir.

Transferlerimiz hayırlı olsun Allah yolumuza taş koymasın yüzümüzü kara cikarmasın sıra bizde destek olmakta hep birlikte basaririz inşAllah.
Yolumuz açık olsun.

Gerçekten bu herif turgay demir’den beter. İlk defa görüyorum bu pezoyu. Bizim Emre Kaplan’da sinirlenmişti bu herifin serdar’ı övdüğünde.

Bu arada ben bu Hakan Gündoğar’ı çok seviyorum NTV Spor zamanlarından beri. Beşiktaş muhabiri olabilir. İyi de bir Beşiktaşlı gördüğüm kadarıyla ama esprili, saygılı, enerjisi yüksek ve objektif bir adam. Yanılıyor muyum?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yonetim hala istifa etmelidir benim gozumde.

31 ocaka kadar kalmamaliydi.

Vay be suriyelilere kendi vatandaşından daha ayrıcalık gösteren adamların piyonları istiklal marşından bahsediyor .

Basta ben olmak uzere
- Mustafa Cengize
-Abdurrahim Albayrak a
- Fatih Terime

Cok elestirdik hakaretler ettik.

Kendi adima once tesekkur ediyor sonra özür diliyorum.

Bi tesekkuru ve özrü haketmedilermi ha renktaslar

Arti olarak Maicon a hakaret edenleri de kiniyorum
Hocaya yönetime küfür eden sen miydin , tamam al bunu al al al..

Eren kaldı galiba verin eline fırça stadı boyasın bari 2m maaş alacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 tane transfer nasıl takımın cehresini degistirdi demi yazında bir 5-6 yaparız iyi oluruz.

Luyindama transferi ile birlikte kontenjanı dolan Galatasaray'da yarından itibaren Maicon'un sözleşmesi askıya alınacak.

(Futbol Arena)

Basta ben olmak uzere
- Mustafa Cengize
-Abdurrahim Albayrak a
- Fatih Terime

Cok elestirdik hakaretler ettik.

Kendi adima once tesekkur ediyor sonra özür diliyorum.

Bi tesekkuru ve özrü haketmedilermi ha renktaslar

Arti olarak Maicon a hakaret edenleri de kiniyorum

Aynen.

Ara transfer donemi ancak bu kadar nokta atışı olabilirdi bu sezon !!

Maicona kufur edenler.de kuşspor taraftarları olması gerekirken malesef GS lı olmus seref ve haysiyet yoksunlarıdır !

Para varsa transfer dönemi ne güzel oluyor yav. Keşke her sezon böyle olsa.
Havaya girdik, artik kadro kurarken cok daha rahattiz. Hele hele Hoca acayip rahatlamistir. Hayirli olsun hepimize, 22 Şampiyonluğu yolda.... :kırmızıkalp: Umarim herşey istediğimiz gibi olacak ...
1548967653922.webp

Çok sabrımız taştı hatta ceza almışlığım var sabrımız çok sınandı ama çok şükür son 2 günümüz çok güzel geçti. Darısı sıkıntısız bir şekilde yaz transfer nöbetine inşallah.

Hadi kapatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt