Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanılmaz atlet bir takım olduk.sakatlık falan olmazsa ligin içinden geçeriz.iş sadece ampülsporun bir mağlubiyet almasına bakar sonra içerideki maçta deler geçeriz ikili averajda koyarız bunlara.

Yönetim transfer konusunda gerekeni yaptı şimdi sıra maaş ödemelerinde bu kadar transfer üstüne paralar yatmazsa sıkıntı çıkar

Mitroglou çok büyük iş yapacak gibi bir his var içimde

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kap tamamen borsa için yapılıyor. Tff'yi ilgilendiren bir durum yok. İsterse sabah da bildirir ya da ufak para cezasını göze alarak bildirmez falan yani lisansı bağlayıcılığı yok :D.

@Güray Çavuşoğlu

Para varsa transfer dönemi ne güzel oluyor yav. Keşke her sezon böyle olsa.
Havaya girdik, artik kadro kurarken cok daha rahattiz. Hele hele Hoca acayip rahatlamistir. Hayirli olsun hepimize, 22 Şampiyonluğu yolda.... :kırmızıkalp: Umarim herşey istediğimiz gibi olacak ...
bunu basarmak icin hocayi rahat birakip gencleri ne zaman oynatacagini o nun karar vermesidir. Yunus bile neredeyse 4 e gidiyordu

Yönetim umarım yaptığı hatalardan ders almıştır yusuf yusuf tranferleri yapmaz haziran’da, temmuz’da transferlerin %90’ını bitirir.

Artık Rakipler hergün yabancı sınırı konuşacak, korkuu..

birleştirsen istanbul'a 4. köprü olur:asd::asd:
Bu tarz konuşmak istemiyorum ama o 4. Köprü Tarık denen profesyonele girsin. Profesyonel jigolalara gelesin parlak ibne. Bir lirasını bırakmamış pislik. Ulan hep empati yaptım seni anladım suç sende değil seni isteyen bizde seni alan yönetici de seni adamdan saydıran yabancı kısıtlamasında dedim ama insan bir lirasından vazgeçmez mi? Sözleşmedeki para hakkın tamam sustuk ama asgari ücretle takımına destek olan taraftarın parasıyla Florya’da yediğin ekmek su haram olsun sana. Şampiyonluk kutlamasında seni statta yuhaladık ama biz kendimize yediremedik. Bu mutlu günde hayatı zehir etmeyelim onurunu kırmayalım dedik ama sana. 4. Köprü değil 5. Köprü girsin az bile yapmışız

artık küfür edeceğim,kim lan bu a sporda konuşan embesil.onun bunun çocuğu saçmalayıp duruyor.Şuna tepki gösterelim twiterdan.Çıkaran a spor un varmı adresi?

Boyle dusunun.

Maicon satildi, Sadik bize geldi. Tandem S. Aziz - Sadik olsaydi. Hangimiz mutlu olurdu? Hic birimiz. Boyle tandem olur mu derdik. Ama simdi ki tandem Marcao - Ludinyama. O yuzden herzaman hocamiza guvenmemiz lazim. S. Aziz karaktersiz cikti ve hoca bunu cok onceden gordu.

Güzel bir transfer nöbeti oldu. Çok gergindik ama mutlu bitiriyoruz şükür. Paylaşımlarıyla bizi anlık gelişmelerden haberdar eden arkadaşlara ve kral duyumcumuz @Özgür Ayten 'e de teşekkürler. :)

Acayip kaliteli bir hücum hattimizin olustugunu düsünüyorum.

Forvet: Diagne-Mitroglou
Ofansif Orta Saha: Belhanda-Emre
Sag Kanat: Feghouli-Sinan
Sol Kanat: Onyekuru-Yunus

Sinan'i idareten sag tarafa yazdim ama Belhanda ve Emre'nin de kanat oynayabildigini unutmayalim. Yunus'u da artik bu takimin bir parcasi olarak görmemiz gerekiyor zira 3.5 milyon euroluk Anderlecht teklifi boru degil. Benim begenmedigim Sinan Gümüs bile bu ligde gol atabiliyor, keza oyuna sonradan girip yine goller atabilir.

Well done Fatih Hoca. Adamsin be Fatih Hoca.

Sinan zaten kötü bir yedek değil bana göre gayet ideal bir yedek.Sittin sene ilk 11 oyuncusu olamaz ama 70-80 den sonra girip fayda sağlanabilecek bir oyuncu. Yunus içinde Rodrigues’in gitmesi iyi oldu, Yunus ne kadar süre bulursa o kadar iyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana kalsa Maicon gibi bir stoperin lisansı askıya alınmamalı, sene sonu gider veya gitmez bu adama destek olmalıyız. Ryan Donk'un geçen seneki gibi performansı yok bence onun sözleşmesi askıya alınmalı.. Orta sahayı bir şekilde halledebiliriz gençler oynar gerekirse..

forumu bırakıyon sandım. Malum acımasızca eleştiriyor bazı kesim.

Resmen transfer döneminde albayrak Cengiz muamelesi gördün. Kötü başladı luyinduma transferini bildirmenle de zirvede bıraktın. Yönetim gibi...

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Danyal ben ısrarla ifade ettim. Ben duyumcu değilim. Hala da ısrar ediyorum. Ben duyumcu değilim.
Neyse acısı ile tatlısı ile bir döneminde sonuna geldik. Yeni nöbetlerde nice transferlerde görüşmek dileğiyle iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt