Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
sneijder gelmeden soğuttu kendinden
sneijder gelmeden soğuttu kendinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde bu adamın interden alacağı para ne kadar yahu.
barış Özbek'in sözleşmesini feshetmişler ahahaha ulan çakal sadri nasıl olsa bedava onu da alırız diye yem mi atmış bize![]()
o değilde bu adamın interden alacağı para ne kadar yahu.
NTVspor'da 1.200 milyon gibi birşey konusuyorlardı
Benim anlamadim diger konu ise sneijderin alacaklari yonunde..adam sabahleyin aciklama yapti, benim beklemem para hakkinda degil.. verecem karardan daha yuzde yuz emin degilim.. bence bizi oyaliyor..

Vay arkadaş bütün bu olaylar falan 1.2 milyon için mi yani. Yöneticileden biri cebinden versinde bi an önce gelsin bu adam yahu, tadı kaçtı gibi. İlk günden beri geleceğini düşünüyorum ve savunuyorum da, bende bile artık bıkkınlık başladı gibi gibi.
Vay arkadaş bütün bu olaylar falan 1.2 milyon için mi yani. Yöneticileden biri cebinden versinde bi an önce gelsin bu adam yahu, tadı kaçtı gibi. İlk günden beri geleceğini düşünüyorum ve savunuyorum da, bende bile artık bıkkınlık başladı gibi gibi.
arkadas siz niye bukadar tapiyorsunuz twitcilere anlamakda gucluk cekiyorum biz burda hepimiz gazetecilik yapiyoruz bisey konusuluyor ertesi gun gazetelerde cikmiyormu, aha bende diyorum sneijder gelecek bu hafta ozaman ben dedim diyemi gelecek biraz kafamizi degistirelim bence, selamlar.