Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sikildim ben bu sneijder olayindan gelmek isteyen oyuncu coktan imzayi atardi yemisim parasini, piskolojisi bozuldu takimin bu nedir arkadas:mad:

Şeref Aydın bu iş bitti,biraz daha sabredin dedi işte.Anlamıyorum ki her gün gelip,bu iş bitti demesi mi lazım?Patladı demek için Sneijder'in ya İnter'de kalması,yada başka bir takıma gitmesi lazım.

Benim anlamadim diger konu ise sneijderin alacaklari yonunde..adam sabahleyin aciklama yapti, benim beklemem para hakkinda degil.. verecem karardan daha yuzde yuz emin degilim.. bence bizi oyaliyor..

tamam ölayı çözdüm...bence bizim yönetim ağırdan alıyor...Sneijderle ugrastık baska transfer yapamadık demek için :D

NTVspor'da 1.200 milyon gibi birşey konusuyorlardı

Vay arkadaş bütün bu olaylar falan 1.2 milyon için mi yani. Yöneticileden biri cebinden versinde bi an önce gelsin bu adam yahu, tadı kaçtı gibi. İlk günden beri geleceğini düşünüyorum ve savunuyorum da, bende bile artık bıkkınlık başladı gibi gibi.

Benim anlamadim diger konu ise sneijderin alacaklari yonunde..adam sabahleyin aciklama yapti, benim beklemem para hakkinda degil.. verecem karardan daha yuzde yuz emin degilim.. bence bizi oyaliyor..

hocam basına inter paramı veremiyor diyemez ki bu çok önemli büyük bişey bence diyemez basına bunu

karısı pis işler dönüyor dedi transfer bitince konusur

ali nacü küçük var ntvsporda

arkadas siz niye bukadar tapiyorsunuz twitcilere anlamakda gucluk cekiyorum biz burda hepimiz gazetecilik yapiyoruz bisey konusuluyor ertesi gun gazetelerde cikmiyormu, aha bende diyorum sneijder gelecek bu hafta ozaman ben dedim diyemi gelecek biraz kafamizi degistirelim bence, selamlar.

Vay arkadaş bütün bu olaylar falan 1.2 milyon için mi yani. Yöneticileden biri cebinden versinde bi an önce gelsin bu adam yahu, tadı kaçtı gibi. İlk günden beri geleceğini düşünüyorum ve savunuyorum da, bende bile artık bıkkınlık başladı gibi gibi.

hacı bana 100 bin tl versene ev almayı düşünüyorum.

Gs tv açtım şimdi sneıjder İtalyan medyasına verdiği röportajı gösteriyorlar ilginç :confused:

1.200.000 hic birsey zaten biz hepimiz iki ayda kazaniyoruz yaa mantiksiz konusmayin lutfen renkdaslar adamin maasi iste sizde olsaniz yapardiniz, cok kolay demesi yoneticinin birisi versin gibisinden...

1.2 ise renktaş biz forumca toplayıp verelim sevindirelim 30 milyon taraftarı..

Yalnız ntvspor takdirimi kazandı sağolsunlar ta oraya gitmişler an an aktarıyolar:)

arkadas siz niye bukadar tapiyorsunuz twitcilere anlamakda gucluk cekiyorum biz burda hepimiz gazetecilik yapiyoruz bisey konusuluyor ertesi gun gazetelerde cikmiyormu, aha bende diyorum sneijder gelecek bu hafta ozaman ben dedim diyemi gelecek biraz kafamizi degistirelim bence, selamlar.

selamlar.

Lan daha Sneijder'i borsaya bildireli 1 hafta oldu. 1 hafta! Sneijder gibi adamı bu kadar zamanda Manu falan getiremez. Adamla zaten anlaştık, sorun çıkarmıyor ki. Gelmek istemediği falan yok yani. Adamın 2 milyon Euro'ya yakın alacağı varmış Inter'den ondan dolayı bekliyor. Siz bu Galatasaraylı halinizle, Galatasaray'a gelmek için 2 milyon Euro'dan vazgeçer misiniz? Parasını alıp, gelecek. Sabır.

Şimdi Sneijder ile hedef değiştirip yönetim ya Kaka yı alırsa? Şaşırmam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt