Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sedat Doğan ntvspor divan kurulundan konuşuyo

Schalke Bastos'u almak istiyormus.

Sedat Doğan: İnter'le anlaşma sağlandı, oyuncuyla henüz anlaşma sağlanmadı..

al isde burdan yak... oyuncu ile anlasamadik dedi sedat dogan resmen :SS:

Adam 21 yaşında 9 farklı takımda oynamış(Elazğı'La beraber) ..:D:D

tam yılmaz vurallık oyuncu :asd: yalnız bu sene kiralandığı takımlarda oynadıysa elazığda bu sezon oynayamaz, gerçi 1 ay içinde kiradan geri dönmüş her seferinde oynamamıştır heralde bi bakmak lazım :D

edit: 3 p'mouth,carlisle,tranmere takımlarında oynamış, ee hani bir futbolcu 3 farklı takımda oynayamıyordu, bu kural kiralıkta geçerli değil sanırım

Çok açıklayıcıydı Sedat Bey teşekkür ederiz.

Aynı şeyler İnterle anlaşma sağlanmış oyuncu kararını bekliyormuşuz

Sedat Doğan yönetim olarak tüyü nereye dikeceğiz diye düşünüyoruz dedi kısaca

Şınayder ile anlaşma yok diyo..

Resmi ağızdan şınayderle de anlaştık haberini beklemeyin zaten :)

Kapa düştükten sonra o :)

Gelimeler şimdi gayriresmi verilecek..

GSTV'nin daha işe yaradığı birşey görmedim. Uyduda yayın yapmayan kanal olsa ne olur olmasa ne olur o da ayrı mesele.

Ne diyecegimi tam anlamiyorum, bu son 2-3 gün bir sayfada acik birakiyorum sesini dinliyorum.... bazi programlara neyse diyorum diger programlar varki heleki bu 3 kadinin yemek yemeye gidiyorlar aralarinda geyik yapiyorlar baya torpilli bir görüntü veriyor ki niye yapildigini ve Galatasaray spor kulübü ile ne alakasi var anlamis degilim.

Misal MTV'nin yaptigi My crib diye program var.. ünlülerin evini gezip gösteriyorlardi.. buna benzer birsey yapsalar fena mi olur?

Tartisma programlari var bir cogunda 1 kisi yorum veriyor ve baya can sıkıcı oluyor. Bari Hakan Ünsal i alsinlar hef hafta macin analizlerini yapsin bir gün sonra (ünsal neler yapiyor bu arada kimsenin haberi varmi? ekranlarda yok kac aydir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt