Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oğuz altaya sallayanlar var :asd: bizim akıllı taraftarımız en küçük bişe duyunca havaalanına giderse oda açıklama yapar

Fatih Terim yerine herhangi bir teknik direktör olsa doğru bulabilirim, ama Fatih Terim Galatasaray'a kazandırdıklarıyla bu kulüpte sıradan bir teknik direktörün çok ötesindedir.

olayi kicindan anlayip kendinize gore yorumluyorsunuz bu kadar basit.Baksan hangi soruya o cevabi verdi bir bunu arastir once,.

Ayrica Fatih Terim her ne kaznandrimis olsa bile, istedgi andada cekip gitmis bir profosyonel elemandir.Ve Galatasaray klubundede parasiyla calismaktadir.Baskan sonuna kadar haklidir.

Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir. Bunun üzerinden kimseye sallamaya gerek yok. Fenerbahçe camiası da ezik ezik birbirimize düşmemiz bekliyor zaten. Azıcık sakin olalım artık. Bizde de çok suç var.

Başkanım sen boşver sana sallayanları,senin kıymetini bilmeyenler utansın...

40 yılın başında adam akıllı vizyon sahibi,kulübün her branşına yatırım yapan,sağduyulu ve başarılı bir başkan başımıza gelmiş,hala mırın kırın edenler var.

Neymiş efendim hocaya "profesyonel" demiş "maaşlı çalışan" demiş,bir dolu konuşmadan 2 kelimeyi cımbızla çekip Fatih Terim üzerinden başkanı yıpratma politikası izleniyor.

Eğer iş hayatında başarı istiyorsanız duygusallığınıza set çekeceksiniz,gerçek bir profesyonel gibi işinizi yöneteceksiniz.Aynen başkanın dediği gibi emir komuta zinciri altında olmazsanız herkes kulübün sahibi gibi davranır.İstediği gibi at koşturur...

Şunu herkes kabul etmeli; Fatih Hoca bu takımın sadece saha içinde ki başarısından ve futbol branşının ihtiyaçlarından sorumludur,geri kalan şeyler başkanın ve yönetimin sorumluluğundadır.

Her kim ki,bir diğerinin işine müdahele etmeye kalkarsa işte asıl o zaman kaostan çıkamayız,başarılar da hayal olur..

Fatih Terim başkanın hangi işine karışmış? Burada ciddi bir iddia var, Fatih Terim'e rağmen Sneijder'a çok ciddi maaşlar teklif edildiği söyleniyor, emir komuta zinciri bu şekilde işlemez. Günün sonunda takım içindeki dengeyi sağlayacak olan kişi Fatih Terim, eğer şu maaşın üstünde vermeyelim dediyse vermeyeceksin. Bu kadar basit.

Asil kaosu siz oluşturuyorsunuz bence başkan neden anlaştik demiyormüş diyor herkez diyemez anlamiyorsunuz galiba anlaşma olmasi ıçin tum sartlar sağlanmali yani oyuncunun interlede anlasmazliklarini cozmezi lazim buda anlasmanin bir parcasidir anlayin artik bunu neden bukadar kalin kafaisiniz

Artık şunu anlayabiliyoruz.. Yöneticilerimiz ve Başkan en son Cuma gününe kilitlenmişler..

Cumartesi günü ya olumsuz bir KAP açıklaması duyarız ya da anlaştık diye olumlu bir KAP açıklaması...

Cuma günü kilit günümüz bitecek bu çile :asd:

olayi kicindan anlayip kendinize gore yorumluyorsunuz bu kadar basit.Baksan hangi soruya o cevabi verdi bir bunu arastir once,.

Ayrica Fatih Terim her ne kaznandrimis olsa bile, istedgi andada cekip gitmis bir profosyonel elemandir.Ve Galatasaray klubundede parasiyla calismaktadir.Baskan sonuna kadar haklidir.

Üslubuna biraz dikkat edersen iyi olur.

hay ben snejdere

aşağı snejder yukarı snejder..

arkadaş herkes biliyo önemli bir adam ama, ya diğerleri nerede??

daha zaman varmış iştee.. ayrıca ben şunu beklerdim ama demek öyle bişey yok

SNEJDER DIŞINDA CİDDİ İSİMLER VAR TRANSFER GÜNDEMİMİZDE. yok arkadaşşş

soner özay bağladımm ben iyiceee:mad::mad::mad::mad:

hay ben snejdere

aşağı snejder yukarı snejder..

arkadaş herkes biliyo önemli bir adam ama, ya diğerleri nerede??

daha zaman varmış iştee.. ayrıca ben şunu beklerdim ama demek öyle bişey yok

SNEJDER DIŞINDA CİDDİ İSİMLER VAR TRANSFER GÜNDEMİMİZDE. yok arkadaşşş

soner özay bağladımm ben iyiceee:mad::mad::mad::mad:

:mad::mad::mad::mad:

Fatih Terim başkanın hangi işine karışmış? Burada ciddi bir iddia var, Fatih Terim'e rağmen Sneijder'a çok ciddi maaşlar teklif edildiği söyleniyor, emir komuta zinciri bu şekilde işlemez. Günün sonunda takım içindeki dengeyi sağlayacak olan kişi Fatih Terim, eğer şu maaşın üstünde vermeyelim dediyse vermeyeceksin. Bu kadar basit.

:o

fatih terime eleman demesi garibime gitti ne bileyim.orda elaman yerine fatih hocaya biraz daha güzel bir şek,lde hitap edebilrdi

bir sey soyleyim mi, hakk ediyorsun.

Bu kolpaci serefsiz basinin provoktor basinin yazdigi tum haberleri hak ediyorsunuz sonuna kadar./

Sirfsana degil yazdigim, senin dusuncede bu elemen konusunu boyle yorumlayan tum dusunceleridir tepkim.

Daha fazlasini hakk ediyorsunuz.

31 ocak geri gelin bence en iyisi bu

arkadasim parasiz calisin o zaman profoyonel degilse.hadi bunuda acikla.

Parayla alakasi yok. Terim asla bir eleman degildir. Isterse yillik 20 Milyon alsin. Terim Galatasaray´in ruhudur.

Olayi büyütmeye de gerek yok. Terim daha farkli bir üslubu hakediyor. Olay bu. Benim düsüncem yani.

Siz elestirmeyelim diye bu üslubu yerinde buluyorsaniz, saygi duyarim. Terim herhangi biri degil.

Aysal´i kimse tanimazken, Terim dünyayi fethediyordu

onu bunu bırakında olan kazuga oldu garıbım ıtalyada 1,5 hafta bekler artık:):):)

Kardeşim boşver anlatamazsın bunlara,onlar anca işine geldiği gibi anlamaya devam eder..Bunlara Ünal Aysal bile fazla zaten,bunların başına vereceksin ki Özhan Canaydın ve Adnan Polat gibi vizyonsuz başkanları, işte o zaman akılları başlarına gelir..

Eleman (Kelime anlamı)

• 1 Öge, unsur.
  • 2 Bir toplulukta çalışan insanların her biri
  • Örnek Metin İşimizde örnek ve kusursuz bir eleman olacağız.
  • 3 Kümeye ait varlıklardan her biri.

Şimdi Profesyonel eleman denmesinin ne sakıncısı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt