Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizi istemiyor diye bişey yok yahu. Sonuçta her futbolcunun hayali topclass takımlarda oynamaktır ilk tercihi orasıdır.

Yazidan net çikani çevirdim rdaş, şu yuzde 100 ki bizi istemiyor, interden kurtulmak icin her yeri kabul eder yaziyor, yazana lafim ama cidden gönülsüz geldigi haberleri cok var, umarim isteyerek geliyordur.

Kendi yöneticime mi inanacağım yoksa bbc de çalışan dış kapının dış mandalına mı ? :o

gelismeleri özetleyen olacakmi bi zahmet yeni girdim, oldukca uzun bi süre nöbete bakamadim en son sabahti:)

bence yönetim Sneijder transferine odaklanarak büyük hata yapıyor

yahu bir an önce şu Sol bek ve Stoper transferini gerçekleştirmeliyiz

Sneijder'da bize gelmek istemiyorsa baksın dalgasına

Yazidan net çikani çevirdim rdaş, şu yuzde 100 ki bizi istemiyor, interden kurtulmak icin her yeri kabul eder yaziyor, yazana lafim ama cidden gönülsüz geldigi haberleri cok var, umarim isteyerek geliyordur.

hagi olmak istiyorum lafı doğru bence oldukçada istiyor zaten istanbulda yaşayınca fikri değişecektir :ayatollah:

Arkadaşlar heryerden Belhanda Galatasaray haberleri geliyor Sneijder hayır mı dedi yoksa

Simon Austin ‏torllün önde gideni, ROK'dan falan farkı yok. Sneijder'e yakın bi gazetecinin açıklamalarını verdi bugün Radyospor. Galatasaray'dan teklif aldığı için mutlu ama haliyle hayali Arsenal, ManU, ManCity gibi takımlardı diyor adam.

Bu Rok denen gazeteci bozuntusu yavşak ile panda sinan adındaki denyonun dün akşamki rezilliginin sinirini hala atlatamadim.Bunlardan nasıl hesap sorarız?

Bu Rok denen gazeteci bozuntusu yavşak ile panda sinan adındaki denyonun dün akşamki rezilliginin sinirini hala atlatamadim.Bunlardan nasıl hesap sorarız?

hic bir haberlerine veya katildiklari yayina katilmamak ile, Televizyon denetimi olan linke sikayet etmek, gectikleri kanallara sikayet ederek bunlar var ise ben bakmiyorum diyerek.

baska hic ugrasmiyacaksin bunlarla..

yoksa fenerlilerin bir oyunu mu bu

Caps takili isim yazmak ne is brother?

Geciniz oyunu twitter ise birisi birsey diyor akilsiz insanda hadi ya ? yoksa mi diyor .. (kusura bakma sana karsi bir art niyet veya yorum barindirmiyorum bu yorumumda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt