Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

emin ol senin benin gibi düşünenler azınlık olacak

Ben Sneijder transferi resmiyete bindiği günde demiştim hala aynı fikirdeyim bu büyük bir hamledir (Eğer transfer gerçekleşirse) Bu transferin sonunda ya Porto gibi Devlerin hemen ardından gelen, takip eden takımlardan biri olacağız hemen altında gelen bir takım olacağız sürekli CL'de olacağız çeyrek final falan göreceğiz 3-4 yılda bir ya da BJK gibi olacağız :yenieek:

Başkan'ın konuşmalarından,nasıl Sneijder'in gelmeyeceğini çıkardınız anlayamadım.Bu domuzdan kıl koparmak gibi birşey.

Unal Aysala ben laf uzatamiyorum, yapsam utanirim. Galatasarayi nerden nereye getirdi Fatih Terim ile beraber. Medyadaki bu ikilinin hakkinda yazilan seyleri kaale bile almiyorum ama burda onun tartismasini yapan kisiler var ve bunu yanlis buluyorum.

Ünal Aysal'ın son açıklamlarından sonra önceden PARA için Türkiyeye gidiyor diyen bazı italyan gazeteciler şimdi ise gurur yaptı. Ondan gidebilir diyor.

bundan sonra ben sneijderi değil diğer transferleri bekliyorum yönetim artık hızlanmalı ve eksik olan bölgelere takviye yapmalı

Sneijder gel ve intikamını al oğlum CL' de italyan takımları seviyor bizi bol bol çıkıyor karşımıza

cuma ne olursa olsun artık.. bazı arkadaşlar 10 günde yeni bi isim alınabileceğine inanıomusunuz demiş valla fransa liginden örneğin belhanda gibi birsürü adam bulunabilir parasını verdikten sonra 1 günde bile alınabilir bence çünkü galatasarayın suan artıları çok fazla

Yahu sali gününe kadar cok önemli presentation hazirlamaliyim, finansal - ekonimi - kriz - financial markt, global market fln, birde ingilizce. Yemin ederim ben su an bunun basinda oturmaliyim ama konsantre olamiyorum ya :o

Sali günü o 10-20 kisinin önünde yanarim ben böyle giderse :sad007: Kafam karisik.

Bence sen işini hallet Hakan kardeş adam gelirse gelir gelmezse gelmez napalım. İşini aksatma yinede sen bilirsin tabi.

Büyük gelmiştir cümlesi dahi kendinden utanmıştır üstadım böyle bir yazının içinde anlam bulmasından dolayı :) yapmayın ayıptır :b5:

NE ayıbı hocam ya

Geçen yılın ortasından itibaren başlayıp şu zamana kadar süregelen bir olay bu

Şu videonun başı bile herşeyi anlatıyor

"Kakanın gelmeyeceğini burada öğrendim" videosu - Herseyspor.com

Profesyonellik konusuna hiç girmiyorum bile.

Snijider konusuda ortada.Her kafadan bir ses.Fatih terimin yem olarak atılması.

Şu durumdaki takımı alaşağı etmek için kendi ayağımıza sıkıyoruz haberimiz yok

BJK Serhat Çetin'i disiplinsiz hareketleri yüzünden kadro dışı bırakmış... Alsak nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt