Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Size geçen Cumartesi günü Sneijder, Çarşamba günü bile belli olmayacak deseler ne düşünürdünüz?

h87CBB8B0

BAw19nZCQAEE5Ly.jpg

ırmak kazuk snijderin evine girmeye çalışıyormuş.

SOL BEK nolacak panpalar?

Arkadaşlar, geçen yılki transfer nöbetlerinde Nijerya'lı ünlü stoper Whatacomeback duyumları vardı.Hangi takıma gitti o eleman?

Bu saatten sonra Sneijder gelmeyecek dedikleri an ben:

9k=

En cüzel çay doğuş çay diyorum ve yatıyorum şu reklamıda yayından kaldırsınlar nolur lütfen please :sad007:

Riera var tosun gibi maşallah :ka21:

Riera Lig icin yeterlidir gibi... ama CL icin? ..ama kim gelecek ki bu saat den sonra.... hep son dak transferleri yapmakdan bikmadik..

Ya Senijder gelecek, yada kimse gelecek gibi...ama Aysal Baskan alternatifler varmis 3-4 demisidi...bakicaz

Bu stoper nolcak böyle.Hoca şaka maka Hakan'ı alternatif olarak tutacak sadece.Allah korusun bi sakatlık bi ceza Hakan-Zan ikilisi göbekte :(

sneijder hafta sonu belli olur baskan kendi dedi

bence sneijder gelecek yarin aciklanacak gibi bir his var icimde

Riera Lig icin yeterlidir gibi... ama CL icin? ..ama kim gelecek ki bu saat den sonra.... hep son dak transferleri yapmakdan bikmadik..

Ya Senijder gelecek, yada kimse gelecek gibi...ama Aysal Baskan alternatifler varmis 3-4 demisidi...bakicaz

Sol bek Carlinhos'dan başkasını aldırmaz hoca, olursa Carlinhos olsun olmazsa gerek yok içerden çözeriz demiştir. Bizim asıl eksiğimiz stoper şu an.. Ujfa ne zaman döner belli değil, Semih sakatlanmaya mğsait bi adam. G.Zan zaten hep sakat. bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt