Ertuğrul Kara
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2012
- 2.155
- 0
- 856
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kelegimi gordun hain adam![]()

transfer nöbetinde olduğumuzu unutmayın. konu alakasız yerlere çekilmiş.
duyum felan var mı renkdaşlar ?
GSCimbom Taraftar forumu olarak Alexa değerlerinde daha üst sıralarda olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bir ara Türkiye'de ilk 400'e kadar girmiştik üyelerimiz sayesinde.
Yine tüm üyelerimizden Alexa Toolbar eklentisini kurmasını rica ediyoruz.
Ayrıca bu sefer Alexa Toolbar kurup, bunu belirten üyelerimize 1 aylık TAG hediye veriyoruz.
Alexa internet rating aracıdır. GSCimbom'un hakettiği yerde olabilmesi için foruma giren her üyemiz bize destek verirse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.
Alexa Eklentisi
Cogu kisinin indirip yüklemedigi hatta ve hatta o konuya bile bakmadigini düsünüyorum, zaten TAG'lerden anlasiliyor. Yeni üye/Kirmizi üye/Sari Kirmizi üye/Tecrübeli üye yaziyor cünkü. Tag'i bilerek istemiyorsaniz o baska.
kısaca "24"
vallah simdi baya sikintilii bir surec fakat hagi'ninde transfer surecini az cok hatirliyorum ozaman internet falan nerde anca okulda laboratuarda bir gun gelecek oburgun gelmicek derken baya bir surmustu diye hatirliyorum...cocugun geliside gidiside benzer isallah
1999'da dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Brezilyalı Rivaldo, 40 yaşında ülkesinde Sao Caetano'ya sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı./sporx
Konu değişsin birazNe topçuydu be..
GSCimbom Taraftar forumu olarak Alexa değerlerinde daha üst sıralarda olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bir ara Türkiye'de ilk 400'e kadar girmiştik üyelerimiz sayesinde.
Yine tüm üyelerimizden Alexa Toolbar eklentisini kurmasını rica ediyoruz.
Ayrıca bu sefer Alexa Toolbar kurup, bunu belirten üyelerimize 1 aylık TAG hediye veriyoruz.
Alexa internet rating aracıdır. GSCimbom'un hakettiği yerde olabilmesi için foruma giren her üyemiz bize destek verirse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.
Alexa Eklentisi
Cogu kisinin indirip yüklemedigi hatta ve hatta o konuya bile bakmadigini düsünüyorum, zaten TAG'lerden anlasiliyor. Yeni üye/Kirmizi üye/Sari Kirmizi üye/Tecrübeli üye yaziyor cünkü. Tag'i bilerek istemiyorsaniz o baska.
Bu ne abi,bu zımbırtıyı kurunca ne oluyor bize katkısı ne bilmiyorum ben,tag ne ayrıca :SS:
Hayatımda izlediğim en can alıcı golü atan adamdır. Hani şu Meşhur Roveşata olan.
can alıcı olması da golün atıldığı maçın öneminden geliyor. Rakip valenciaydı ve o gol ile Barcelona rakibini yenip ligi Valencia'nın üzerinde bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmiştir.
Hayatımda izlediğim en can alıcı golü atan adamdır. Hani şu Meşhur Roveşata olan.
can alıcı olması da golün atıldığı maçın öneminden geliyor. Rakip valenciaydı ve o gol ile Barcelona rakibini yenip ligi Valencia'nın üzerinde bitirip Şampiyonlar Ligi'ne gitmiştir.
tag sarı üye yazan yerde senin istediğin bir şey yazıyor. bu da rating cihazı![]()

tag sarı üye yazan yerde senin istediğin bir şey yazıyor. bu da rating cihazı![]()

Hagi'nin gelişini hatırlayan var mı? Ya da şöyle sorayım, Hagi gelmeden önce Fatih Hoca istemiyordu söylentileri doğru mu?