Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

20 olması lazım.

20 olduğunu kabul edersek, bu arkadas 31 Ocak'ta karar vermesi, eşyalarını toplaması vs vs derken takımla antremanlara cikmasi en erken 5 Şubat olsun.

15 günde nasıl alisacak ki takıma? Veya ne kadar alısabilir, takım ona ne kadar alısabilir?

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Meloyu aylarca sallandıran yonetim Sneijderi 1 haftada bitirecegınimi sanmıstınız

Sanırım sen hiç haber falan izlemiyorsun. Ünal Aysal ve Sniejder dün açıklamalarda bulundu.

Ünal aysal: Biz İnter kulübü ile anlaştık, Sniejder'e de teklifimizi sunduk. Şu anda tek beklediğimiz Sniejder'in Türkiye'de yaşamaya karar vermesinde. Bunun dışında hiç bir sıkıntı yok.

Sniejder: Şu anda sadece zaman istiyorum. Benim hayatımı ilgilendiren bir konu hakkında bir an önce karar vermemi isteyerek baskı kurulduğunu düşünüyorum. Türkiye'de transfer döneminin bitişi 31 Ocak. Lütfen İnter yönetimi bana baskı kurmasın. Olayın para ile alakası yok.

Şimdi bana inanmayacaksan bu açıklamaları ligtv haberlerinde izlediğimi söyliyeyim sende orada araştır. Bu araştırmayı yaptıktan sonra yukarıdaki cümleni bir daha düşün. Transferin gecikmesinde yönetimin payı nedir?

Re: Transfer Nöbeti

20 olduğunu kabul edersek, bu arkadas 31 Ocak'ta karar vermesi, eşyalarını toplaması vs vs derken takımla antremanlara cikmasi en erken 5 Şubat olsun.

15 günde nasıl alisacak ki takıma? Veya ne kadar alısabilir, takım ona ne kadar alısabilir?

Onun için diyoruz transfer yaparken bunun gibi şeyleri de hesaba katacaksın ve ona göre planını, politikanı hazırlayacaksın.

Transfer Nöbeti

Şimdi bana inanmayacaksan bu açıklamaları ligtv haberlerinde izlediğimi söyliyeyim sende orada araştır. Bu araştırmayı yaptıktan sonra yukarıdaki cümleni bir daha düşün. Transferin gecikmesinde yönetimin payı nedir?

yönetimin gecikmesinde bir payı yok ama Mağdem 31 Ocak konuşuluyor her seferinde neden hergüne birileri çıkıp 24 saat icinde kararını verecek vs diyorlar?

günaydin arkadaslar insAllah bugün olumlu bir haber aliriz :yenieek:

Sneijder gibi bir adamın transferinin uzun sürmesi çok normal.Ama şu an takıma bakıyoruz doğru dürüst bir kadro yok.Defansa takviye şart.Eboue Amrabat'ta yok.Eğer Elmander, Melo ve Hamit'n performası bu şekilde devam ederse vay halimize

Başkan,yöneticilerin ve Sneijder'in tavrına bakacak olursak bu iş Pazartesi günü kesin bitecek..

Tahminim Bugün ve Cuma günü iyice netleşir, hafta sonu karşılıklı görüşmeler olur , pazartesi ipler ya kopar yad gelir..

Bence son 4 gün..

Sneijder'in transferi 4 günde belli olur , biz bu 4 günde Bir Carlinhos birde Serdar Taşçı veya Ömer Toprak ikilisinden birini bitirebilirdik...

Yönetimin transferi tek kişiyle devam etmesi bize yapılan en büyük kötülük..

Bir Allahın kulu yok mu ? gidip Carlinhos ile uğraşacak ? Almanya'ya da bir kişi gönderemiyorlar mı ?

yönetimin gecikmesinde bir payı yok ama Mağdem 31 Ocak konuşuluyor her seferinde neden hergüne birileri çıkıp 24 saat icinde kararını verecek vs diyorlar?

Ne yapsınlar. Sniejder yakın bir zamanda kararımı vereceğim diyorsa bizimkilerde bir gün içerisinde karar verirler diye düşünüyorlar açıklamayı yapıyorlardır. Başkan dün söyledi 3-4 gün içerisinde kararını vereceğini düşünüyoruz diye. Ardından Sniejder yaptığı açıklamada 31 ocak tarihine kadar düşünmek istiyorum dedi. Konuşmalar arasında algı ne şekilde oluşuyor bunu bilemezsin.

Mesela burda bir açıklama yayınlanıyor, herkes transfer yattı diye algılıyor, ya da tam tersi birisi bir şey söylüyor tamam bu transfer bitti diye algılanıyor. İnsan algısına dokunabilir misin?

Gerçekçi olursak 31 ocaktada gelse bizim için son derece yararlı olur.. Ama itibar açısında cumadan eğer olmazsa artık başka alternatif mi olur yoksa transfersiz mi kapatılır ona bakmak lazım..

Sneijder'in transferi 4 günde belli olur , biz bu 4 günde Bir Carlinhos birde Serdar Taşçı veya Ömer Toprak ikilisinden birini bitirebilirdik...

Yönetimin transferi tek kişiyle devam etmesi bize yapılan en büyük kötülük..

Bir Allahın kulu yok mu ? gidip Carlinhos ile uğraşacak ? Almanya'ya da bir kişi gönderemiyorlar mı ?

Görüşülmediğini nereden biliyorsun? Haber çıkmıyor diye görüşülmediğini düşünüyorsun ama söylediğin isimlerle görüşme yapıldı ve olumsuz sonuçlandı. Alternatifleri varsa onlarla ilgileniyor olabilirler. Hatta Sniejder coşkusundan Abdürrahim Albayrak'ın Serdar için Bursa başkanıyla görüştüğünü ve olumsuz cevap aldıktan sonra bu transferi de kapadıkları haberini kaçırmış olabilirsiniz. Basında yer almıyor diye başka isimlerle görüşülmediği konusuna katılmıyorum ben.

Amk'ya göre Sneijder'in alternatifi Djuricic'miş. Alternatif olarak tutuluyorsa heralde görüşmede yapılmıştır.

Görüşülmediğini nereden biliyorsun? Haber çıkmıyor diye görüşülmediğini düşünüyorsun ama söylediğin isimlerle görüşme yapıldı ve olumsuz sonuçlandı. Alternatifleri varsa onlarla ilgileniyor olabilirler. Hatta Sniejder coşkusundan Abdürrahim Albayrak'ın Serdar için Bursa başkanıyla görüştüğünü ve olumsuz cevap aldıktan sonra bu transferi de kapadıkları haberini kaçırmış olabilirsiniz. Basında yer almıyor diye başka isimlerle görüşülmediği konusuna katılmıyorum ben.

Yanlarında değilim Yönetim Kurulu toplantısına katılmadım ama Bülent Tulun diğeri de Sedat Doğan'ın söylediklerine göre B planımız yok..

her demeste 3 oyuncu alınacak denılıyo baskanı sevıyorum...kımse art nıyet aramasın kurumsallaşmadan bahsedıyo ama uygulamıyo transferlerı kampa yetıstırecen ...

Ynt: Transfer Nöbeti

Sabah televizyon da başkan'ın röportajını gördüm ve içimde artık bir ümit kalmadı. Bu da shakiri işine dönecek anlaşılan.

Her neyse takımımız için hayırlısı neyse o olsun.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kurumsallaşma denince akla ilk önce B.Münih gelir. Bakın adamlar Guardiolayı 6 ay öncesinden alıyorlar. Helal olsun.

Bizde ligler başlayacak daha 3 oyuncu alacağız. Süper valla. Seneye oynarlar artık

Yanlarında değilim Yönetim Kurulu toplantısına katılmadım ama Bülent Tulun diğeri de Sedat Doğan'ın söylediklerine göre B planımız yok..

En azından Sniejder için alternatifler olduğunu dün başkan söyledi. Diğer transferler için B planı olup olmadığını ben de bilmiyorum. Ama Fatih Terim alternatif isimleri verdiyse bu isimler üzerinde çalışmalar yapılıyordur muhakkak. Belki Fatih Hoca Riera ve Hakan ile bu sezonu bitirmeyi düşünüyor bile olabilir. Şayet böyle bir düşünce söz konusu ise bize fazla bir söz düşmez diye düşünüyorum ben.

Günaydın arkadaşlar. Kurumsallaşma konusu konuşulduğuna göre nöbetin tadı tuzu yok anlaşılan.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt