Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eminim çoğu kişi(bende dahil) bu ülkeden uzaklaşmak ister. Sneijder düşünüyor çok mu?

Muhtemelen yurtdışında yabancı olarak yaşamanın nasıl olduğunu bilememenizden kaynaklanıyor.

Sneijder haklı zaten. Sneijder gibi adamı 1 haftada getiremezsin. Haksız olan bu arada diğer transferleri bitirmeyen ve boş boş tarihler verip insanları beklentiye sokan yönetimdir.

Turkiyenin nesi var? Cumhuriyet kurulu en buyuk/guclu turkiye simdi

Sanki transferlerimiz sadece Sneijder´e bagliymis gibi konusuyoruz. Onu mu bekleyecegiz, hedeflerimiz var vs. diye.

Ancak hedefleri olan bir kulüp, simdiye kadar defansini saglama almisti. Bana bunu kimse aciklayamaz.

Dünyanin en gözde 3-4 orta saha oyuncularindan biri almaya calisiyoruz. Sürebilir, dogaldir. Sonucta Ingiltere, Ispanya degiliz.

Bi sol bek veya stoper, bi sag veya sol acik bu kadar zaman almamaliydi. Bunu kabul edemiyorum

Sneijder bana çok baskı yapılıyor ben bu tavrı hak etmiyorum demiş!

Ah canım yazık ya senede 4 küsür milyon euro maaş + maç başı + bonuslar + ev + araba + senin yolunu gözleyen milyonlarca taraftar + TT Arena gibi bir stadda oynama şansı + İstanbul + Şampiyonlar Ligi...

Haklısın Sneijder bence de sen bunları hak etmiyorsun ! Şeytan diyor bırak QPR'ların, Anzhi'lerin hatta sadece ismi kalmış Liverpool'un eline düşsün...Şu saatten sonra gelirsen ne ala, gelmezsen de 1 gram üzüntü duymam,zaten kimsenin de hevesi heyecanı kalmadı...Düşün sen ayın 31'ine kadar artık neyi düşüneceksen! Galatasaray'a gidip takımın saha içi lideri olayım fark yaratayım demek yerine İngiltere'de City'den, United'dan teklif gelsin bir dolu yıldız arasında sıradanlaşayım diye düşünmekten doğal ne var şu hayatta!

Tribün Dergi niye yasaklanmıyor bu forumda hep merak etmişimdir, yanlı ve kasıtlı yayın yapmaktan hiç çekinmediklerini yüzlerce kez kanıtlamış bi organ..

Organlarına sokarım onların :o

Hadi SNeijder'i alabilirdik demesi ergenliğinden de, kendi oyuncusu için böyle bir şey demesii ???

İnter'de Sneijder'in en yakın arkadaşlarından birisi sanırım Chivu. "Umarım kalır.İhtiyacımız var." gibi söylemlerde bulunmuş .

ya şu Toulouse lu sol bek ile eğer ilgileniyorsak arada Sissoko veya Capoue yi de arada kaynatsak.

Normal yaşantımda çok zor bir dönemdeyim aslında, ama bu herif yüzünden olanlara umursamaz oldum artık. İyiki uzatıyor. :asd:

İsteyen arayabilir Sneijder'in menajerini.

[TABLE="class: people, width: 654"]

[TR="class: even"]

[TD]LERBY Soren[/TD]

[TD]Essel Sports Management[/TD]

[TD]Pieter Braaijweg 53

NL-AMSTERDAM 1099[/TD]

[TD][email protected]

Tel:+31-20/626 33 35

Fax:+31-20/626 70 21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt