Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

L'Eqiupe'in haberine göre, Sneijder transferinin bir türlü neticelenmemesi sonrasında diğer transferlere odaklanan Galatasaray, gözünü M'Bengue'ye çevirdi. Senegal asıllı Fransız oyuncunun menajerlerinin Fenerbahçe'nin yıldızı Moussa Sow'un da menajerliğini yapmaları ve görüşmeler için Türkiye'ye gelmeleri, transferi olası kılan etmenler arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncu için Toulouse'a 6 milyon avro teklif etmesi bekleniyor. Ligue 1 ekibinin bu önemli miktarı reddetmesi ise zor olacak.

Sol bek için ilk tercihini Fluminense forması giyen Carlinhos'tan yana kullanan Ünal Aysal ve ekibi bu transferde aşama kaydedilmemesi üzerine tercihini M'Bengue'ye yöneltmiş durumda.

Toulouse altyapısından yetişen ve kulüple 2014 yılına dek sözleşmesi bulunan Cheikh M'Bengue, 2007'den bu yana A takımda mücadele ediyor.

https://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2013/01/17/3678327/galatasaray-yeni-sol-beki-fransada-buldu

haberler artıyor sanki

Bonservis olarak gerçek maliyeti... Schalke'ye yarım sezon sonra bedava gönderceğinize şimdi 2.5 milyona bırakın diyorlar..Gerçek maliyeti değili gerçek değeri bu değil daha fazla eder anlamında dediysen haklısın renktaş..

Yuh, 2,5'a gitti yani?

Vay be.

Ben öyle bilmiyordum.

Adamın tek sorunu 2 milyonunu almak istemesi. Inter ise vermiyor.

Bütün italyan medyası ve oyuncunun evinin önünde yatan Kazuk bunu söylüyor.

Ama bazı arkadaşlar, "küçük görüyor, katar vol 2" demekten bıkmadı. Kendi hüsnü kuruntularınız bunlar.

Sneijder'in tek sorunu alacaklı olması. Küçümsediği falan yok.

Ahmet Mehmet Ali Veli evinde sabırsızlanacak, transfer belirsizliğinden bayılacak diye 2 milyonunu bırakıp koşa koşa antremana mı çıksın?

Bu sene Allah için ne offsidan gol, ne penaltı tartışmaları vs yaşıyoruz. Kartlar bile adaletli dağıtılıyor. Tek adilik tahkim de var, orası da zaten zamanında feneri kurtarma timi olarak seçilmişti...

Fenerin ve bizim maçlarda genelde adil geçiyor ama BJK'nin maçlarını izlemenizi tavsiye ederim hakem resmen kendini yırtıyor maçı BJK'ye vermek için..

8XWlT.jpg

Sneijderin son ulaşabildiğim fotoğrafı bu. Bugün sabah 11:24 gibi çekilmiş. Yağmurlu ve kapalı bir havada tek başına yürüyor. Tahminim dün akşam ailesiyle konuştu, şimdi şehrin arka semtlerinde yanlız dolaşıp son kararını vermeye çalışıyor.

Teşekkür edip telefonu kapatmadın :D

8XWlT.jpg

Sneijderin son ulaşabildiğim fotoğrafı bu. Bugün sabah 11:24 gibi çekilmiş. Yağmurlu ve kapalı bir havada tek başına yürüyor. Tahminim dün akşam ailesiyle konuştu, şimdi şehrin arka semtlerinde yanlız dolaşıp son kararını vermeye çalışıyor.

Beklenen haber geldi... :asd:

O L'equipe haberi 1 hafta önce vardı. Yeni haber mi girdiler ?

Bir de Frei için yorumum. İlk önce kendi takımında şans bulsun sonra ilk 11'e yazın. Cardiff de bile oynayamadı diye biliyorum.

Selam beyler ben Sneijder gündeme ilişkin acıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. İnter hakkım olan 2 milyonu vermedi onun peşindeyim. Galatasaray'a transferim yakındır. Beni bekleyin. Görüşmek üzere. Muck kib bye

Fenerin ve bizim maçlarda genelde adil geçiyor ama BJK'nin maçlarını izlemenizi tavsiye ederim hakem resmen kendini yırtıyor maçı BJK'ye vermek için..

O hakemin kendi iş güzarlığıdır. Demirören Beşiktaşlı, Zekerya Alp Beşiktaşlı ne bilim:)

Adamın tek sorunu 2 milyonunu almak istemesi. Inter ise vermiyor.

Bütün italyan medyası ve oyuncunun evinin önünde yatan Kazuk bunu söylüyor.

Ama bazı arkadaşlar, "küçük görüyor, katar vol 2" demekten bıkmadı. Kendi hüsnü kuruntularınız bunlar.

Sneijder'in tek sorunu alacaklı olması. Küçümsediği falan yok.

Ahmet Mehmet Ali Veli evinde sabırsızlanacak, transfer belirsizliğinden bayılacak diye 2 milyonunu bırakıp koşa koşa antremana mı çıksın?
alacağı varsa bile bu bizle olan anlaşmasını etkilememesi lazım. yani eğer parasını alamıyorsa gider fifaya falan parasını çatır çatır alır. ama burda sözleşme dışında resmi olmayan bir para varsa işte o zaman iş değişir.

Selam beyler Sneijder gündeme ilişkin acıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. İnter hakkım olan 2 milyonu vermedi onun peşindeyim. Galatasaray'a transferim yakındır. Beni bekleyin. Görüşmek üzere. Muck kib bye

Bida buraya gelirsen senin topunu keserim Sneijder :)

Bence sorun 2 milyon euro falan değil..

Eğer öyle olacak olsa Ünal AYSAL ve Moratti'nin bunu çözmesi 5 dakikayı bulmaz..

Benim anlamadığım. İnter oyuncuya parasını vermiyorsa niye FİFA'ya gitmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt