Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

filip djuricic'i isteyen arkadaslar adina uzgunum. zira kulubu oyuncuyu -en azindan simdilik- birakmak istemiyor. o transfer simdilik rafa kalkti.

fransa'da cikan dedikodular hakkindaysa bir bilgim yok. dedikodu, oyuncuyu pazarlamak icin ugrasan menajer oyunu olabilir.

başka transfer yokmu peki? sorun ne?? liste verildi diyor. okadar toplantıdan bir tek snejder mi çıktı??

İyi de neden Inter bizimle öyle bi protokol yapsın ki? Ne çıkarı olur Inter'in. Şimdi bizim verdiğimiz bonservisi Liverpool verse yok olmaz ben Galatasaray ile protokol imzaladım 5 Şubat'a kadar kimseye vermem desin. Saçma bence.

filip djuricic'i isteyen arkadaslar adina uzgunum. zira kulubu oyuncuyu -en azindan simdilik- birakmak istemiyor. o transfer simdilik rafa kalkti.

fransa'da cikan dedikodular hakkindaysa bir bilgim yok. dedikodu, oyuncuyu pazarlamak icin ugrasan menajer oyunu olabilir.

Sneijder'den başka bir Allahın Kulu ile ilgilenmiyoruz öyle mi ? Dünya Klubü olacağız diyoruz.

Yazin Italya yada Ispanya yollu gozukur..

İyi de neden Inter bizimle öyle bi protokol yapsın ki? Ne çıkarı olur Inter'in. Şimdi bizim verdiğimiz bonservisi Liverpool verse yok olmaz ben Galatasaray ile protokol imzaladım 5 Şubat'a kadar kimseye vermem desin. Saçma bence.

başka teklif yok ki? ayrıca ikili ilişkiler mevcut?

7.5 milyon paranın üzerinde bir rakam veren olmazsa diye geçerlidir belki..

Eğer doğruysa bunun tek açıklaması wesley ile de anlaşılmış olması sadece

Sneijder'den başka bir Allahın Kulu ile ilgilenmiyoruz öyle mi ? Dünya Klubü olacağız diyoruz.

aynen ergun. ilk 10 sırayı hedefle. müthiş bir fırsat var şu anda. güzel ve kaliteli 2 oyuncu ile tur atlama şansın-sezon boyunca daha iyi bir takım olma durumu varken. snejdere takılı kaldıkk

baska oyuncular hakkinda bildigim bir sey yok maalesef. ancak oyuncu isimlerini bilmesem de en az hem stoper hem de sol bek icin adimlar atildigi herkesce biliniyor. benim tahminimse sneijder'le birlikte en fazla bir oyuncu daha transfer edilir, ara transfer kapatilir. gonlumden gecen tandeme takviye yapilmasi yonunde.

Ayrıca Başşkan kararını beklıyoruz dedi dün amannn kafam karıştı iyice...

Filip Djuricic olayına en çok Yunus Emre üzülecek:) Ama böyle bir taaruzda bulunmak bile bence çok iyi haber.Eskiden ne kadar yeteneksiz varsa onlarla ilgileniyorduk.Şimdi bambaşka bir durumdayız.Geçen sene Shaqiri,Suarez,Demba Ba.Bu sene Sneijder,Djuricic vs.

evet pek insani bir durum degil acikcasi. bunu objektif bir galatasaray taraftari olarak soyleyebilirim. acikcasi inter'le atilan imzalarin sneijder'in rizasiyla gerceklestigini dusunmuyorum. ancak oyuncunun eli mahkum... o kedi buraya geleceeeeek :-)

Soylediklerine tamamen inaniyorum yazdıklarım ve yazıcaklarım senle alakalı degıl ustad ustune alınma AMA

Bu herif artık gelıcekse Terim e gelmeyecekse kadar yolu var yeter artık.

Tranfer haricinde Başkan ile Moratti arasında iş konusunda bir çıkar ilişkisi de olabilir. Çünkü Moratti Sneijder'i bize vermeye çok istekli.

Yav bizim yaptığımız protokol Sneijder'in başka takıma gitmesine engel değil ki...Sadece eğer olur da başka takıma giderse İnter bize 5 milyon tazminat ödeyecek..Yani bu protokol Sneijder den ziyade İnter'i bağlıyor..Bize 7,5 milyona verdikleri adamı başkalarına satmaları durumunda kapıyı 12-13 milyondan açacaklar demektir bu..Ortada tek seçeneğe zorunlu bırakmak gibi bir durum söz konusu değil..Eğer başka bir takım Sneijder'i isterse külfetine de katlanacak minimum 5 milyon daha fazla bonservis ödeyecek hepsi bu...Ortada insanlık dışı bir durum yok yani.

baskan da dedı alternatıfler var dıye aceleye gerek yok zaten nasılsa lıg daha yenı baslıyor ay sonuna kadar zamanımız var ocak sonu gelse sol bek ve sneıder hazır olup takıma katkı vermelerı subat sonunu bulur desek ortalama 8 mac fayda beklemeyelım sonucta lıgın son ceyregı olan 7-8 macda etkılerı olur dırek takımın oyununa...

buda vızyon ve hedeflerı olan planlı bır transfer anlayısının olmadıgını zaten gosterıyor.. bu saaatten sonra gelecek adamdan ben hemen dırek katkı beklemıyorum hele kı 04 maclarında bu kadroyla oynarız kesın

Ligin ilk 4 haftalık periyodu oldukça zorlu geçecek, sonrasında da Şampiyonlar ligi maçımız var zaten. En azından savunmadaki eksik giderilmeliydi bu süre içerisinde, yine çok geç kaldık. Sneijder olayının uzaması ise oldukça normal ama heves kaçırmadı değil. :)

aynen ergun. ilk 10 sırayı hedefle. müthiş bir fırsat var şu anda. güzel ve kaliteli 2 oyuncu ile tur atlama şansın-sezon boyunca daha iyi bir takım olma durumu varken. snejdere takılı kaldıkk

5 Şubat lafını da daha bugün çıkardılar... Taraftarı kahredecekler..

beyler bircok italyan gazetesi yorum olarak snajderin sadece moratti"yle sorunu oldugunu sirf isi yokusa surmek ve morattiyi zor durumda birakmak icin agirdan aldigini yaziyor ..alt baslik olarak dedikleri su: en son gun dahi olsa (Galatasaray a imzayi aticak) fakat beklemesinin tek nedeni; interden almak istedigi yil sonuna kadar olan parasi ... yani durum barosun durumuyla ayni gibi .. nasil gonderemiyorsak Barosu, snajder de interden gitmek istemiyor son gune kadar ...ama aralarinda cok buyuk fark var; baros un kariyeri bitti gidecegi baska adam gibi bir klup kalmadi.. snajder in bizle beraber en az 3 senesi var ki bizde Hagi etkisi yaratir diyorum hatta biraz indirse fiyatini avrupada bircok klup ister kendisini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt