Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kaçıncı 24 saat Güntekin ?

o değilde böyle giderse ilkyarıda beğenmediğimiz amrabatı bile arıcaz diye korkuyorum :(

Uefa kupasını almış ve Dünya 3.sü olmuş ancak bunun devamını getiremeyen bir futbol ülkesi olarak,transfer etmek istediğimiz kaliteli oyuncuların bizi Katar gibi görmezi gerçekten zoruma gitmiyor değil belki kızacaksınız ancak müslüman olmanın bile bunda etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası..

Bu sebeple şu dakikadan sonra kabul etse de etmese de fizana kadar yolu var..

Maçlar başladığında görüşmek üzere..

Elbet Müslüman bir ülke olmamizin bir payi var, ama bunu gecip sirf futbol olarak bakarsak bile..

Son 10 yilda ne yaptik? Milli takim olarak bir Avrupada yari final var, baska?

Avrupa kupalarinda 10 yilda kac takimiz final oynadi veya kupa kazandi? birakin finali, ceyrek final bir defa Galatasaray kaldi dogru hatirliyorsam?.... Lig olarak hic bir basarimiz yok.. Türkiye ligini kendi medyamiz ve kendi aramazida fanatizmi gecen bir sekilde büyüterek izliyoruz ama Avrupadaki insan bir bakiyor böyle... Galatasaray ismi ilk aklina gelen ondan sonra bizim eski oyunculari sayiyorlar bir de Arda Emre katiyorlar... ondan sonra bir belki fenerin ismi cikiyor ortaya,, ondan sonra besiktasin 8 tane yedigi geliyor akillarina..sonra???

Bursaspor...Genclerbirligi,Kayserispor, Antalyaspor Trabzonspor(belki bunu bilebilirler) ama bu isimleri görüyorlar bunlar da ne ? diye kendi kendine soruyorlar... Galatasaray bir spor kulübü oldugunu pek bilmezler...

Ligimizin reklam veya marka degeri sinirlarimizi cikti anda 100 puandan 4 5 puana düsüyor ki Uefa listesinde bile dogru dürüst yerde durmuyoruz.. Kendimizi kandirmiyalim Wesley Sneijder gibi oyuncuyu bu yasinda Türkiyeye transfer etmek bu asirin en büyük olayi olur.

çaycı gürcanı izleyin beyler cine5

Son 24 saat girdik yine hayırlısı:lol:

Beyler kafam karisti...

Oguz Altay yonetimin teyidiyle Interlede Sneijderlede anlasildi diyor sorun Inter ve Sneijder arasinda diyor cozulunce gelicek diyor buda persembe veya cumayi bulurmus

Irmak Kazuk son 24 saat diyor olumlu veya olumsuz cevaba...

Soru su eger bizim teklifi zaten kabul ettiyse neyin son 24 saati olumlu olumsuzu bu?

Interle sorunu biter bitmez gelmeyecekmi ?

:o

Yok cuma günü beli olcakmis ya... Böylece herkez oglende cumaya :) baska türlü olmicak bu is

Beyler durumlar nasıl 1-2 gündür giremedim mutlu gibisiniz hadi inşallah :)

Beyler kafam karisti...

Oguz Altay yonetimin teyidiyle Interlede Sneijderlede anlasildi diyor sorun Inter ve Sneijder arasinda diyor cozulunce gelicek diyor buda persembe veya cumayi bulurmus

Irmak Kazuk son 24 saat diyor olumlu veya olumsuz cevaba...

Soru su eger bizim teklifi zaten kabul ettiyse neyin son 24 saati olumlu olumsuzu bu?

Interle sorunu biter bitmez gelmeyecekmi ?

:o

Irmak hem Sneijder kabul etti diyor hem de olumlu veya olumsuz cevabını verecek diyor konuşması baya saçma oldu

Transfer Nöbeti

Memlekette gazeteci yok be ya, su isin tam dogrusunu ortaya cikarip dogrulatacak.

Yanlız bugün iki defa Özgür Buzbaş'ı Şişli'de gördüm.Tv de göründüğü gibi değil la.Suratından düşen bin parça anasını satiyim.

bu arada sneijder transferinin uzaması normal eyvallah ama bana kap'a çok erken açıklama yaptık gibi geliyor.Misal dün yapsaydık şimdi hem yönetim hem taraftar çok rahat olacaktı.medyada ki salaklarada koz vermemiş olacaktık.

ben Irmak Kazuk ne diyor hiç bir şey anlamadım.

Önce "GS Sneijder'ın 24 saat içerisinde bir cevap vermesini istedi" dedi, daha sonra sunucular bizim bildiğimizi deyince "Evet, GS ile Sneijder anlaştı, GS-Inter anlaştı, tek sorun Sneijder ile Inter arasında" dedi.

ben de diyorum ki WTH?

sneijder şu kararı vericek sanırım

ya interdeki parasını bırakıp geliyorum diycek

yada paramı bırakamam malasef gelmiyorum dicek

ya arkadaş ben anlamıyorum bu futbolcuların transfer süreci niye bu kadar uzun sürer..

Herkes masaya oturur görüşür şartlar konuşulur anlaşılır haftalarca konuşuyorlar adamı ayar ediyorlar hayır birde cep telefonu diye bir teknoloji var söyle şartlarını bitsin iş işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt