Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üç beş dediğin 2.000.000 €çoğumuz bu parayı hayatımız boyunca kazanamıycaz..
bu adam 5 gündür üst üste sneijder akşama açıklanıyor vb twitler atıyordu hala paylaşıp durmayın hepte siz paylaşıyoruz bu adamın twitlerini
ben fenerle anlaştım ona gideceksin veya gelecek kayseride kadro dışı olarak oynayacaksın aynı olay şu anki onun olayı ile
çağatay inter bu sezon kaç maç yaptı peki?
en az 30 maç yapmıştır...
Herkes kendi adına konuşabilir mi :ays:
:lol:
Sneijder EPL'ye gider.
açıkçası katar takımı muamelesi görmek benim zoruma gidiyor. gelirsen gelirsin gelmezsen gelmiyorum de. yedekte tutmak nedir ya
Lafı çevirme
Üç beş dediğin 2.000.000 €çoğumuz bu parayı hayatımız boyunca kazanamıycaz.. Hakkı olan parayı istiyor adam.
tamam ama kayseri böyle birşey dememişti...
sadece ben fener ile anlaştım ve bonservisini verdim, sen git kendin için anlaş dediler...
Beyler fenerin yeni transferi
![]()
bende bişey demedim paracı dedim ama ya interden kazandıkları. yıllık 6 milyon garanti para aldı + şampiyonlar ligi kupası. daha hayatında görebilecekmi bu kupayı...
bende bişey demedim paracı dedim ama ya interden kazandıkları. yıllık 6 milyon garanti para aldı + şampiyonlar ligi kupası. daha hayatında görebilecekmi bu kupayı...