Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu ara renktaslar Fenerbahce `schneiderla ilgilenmis.. galiba bundan bahsediyorlar :D

[video=youtube;xJ5Q8pyR_bI]https://www.youtube.com/watch?v=xJ5Q8pyR_bI[/video]

ben fenerle anlaştım ona gideceksin veya gelecek kayseride kadro dışı olarak oynayacaksın aynı olay şu anki onun olayı ile

tamam ama kayseri böyle birşey dememişti...

sadece ben fener ile anlaştım ve bonservisini verdim, sen git kendin için anlaş dediler...

Beyler fenerin yeni transferi

j19nj.jpg

açıkçası katar takımı muamelesi görmek benim zoruma gidiyor. gelirsen gelirsin gelmezsen gelmiyorum de. yedekte tutmak nedir ya

Bakış açısı tabi ben böyle muamele gördüğümüzü düşünmüyorum ...

İngiltere Ligi ilk tercihidir gayet normaldir anlayışla karşılıyorum ... Peki İngiltere takımı gibi görmemek direk Katar takımı gibi görmek demekmidir bunun arası yokmudur yani ?

Kurumsal bir şirkette çalışmak istersin ve burdan teklif bekliyosundur yeteneklerin ve bilgi düzeyinde buna fazlasıyla yeterlidir hatta o istediğin şirkette çalışanların pek çoğundan daha iyisindir daha kötü bir firmadan teklif gelince hemen orda çalışmak istermisin maaşı iyi diye ? Yoksa kurumsal firma da kariyerinin çok daha iyi gelişeceğini düşünür ve ordan teklif mi beklersin bir müddet ?

Yani bunların hepsi bakış açıları ve saygı duymak lazım adam hayatını değiştircek bir karar vercek ve aceleye gelmemesini istemesi gayet doğal ki işin bide şu yönü var aslında tüm güvenilir kaynaklar Sneijder'le zaten anlaştığımızı sorunun İnter'le arasındaki para mevzusu olduğunu sölüyolar yani bu muhabbet zaten tamamen gereksiz bile olabilir ...

Son 12 saatin haberleri

Wnzsu.jpg

Öğlenleyin Sneijderin amcasıyla konuştum, forumda ümitler çok yükselmesin diye paylaşmak istemedim. Amcası küçük kardeşimden yani Sneijderin babasından aldığım bilgiye göre Sneijder Galatasarayla bir hafta içinde anlaşacağını söylemiş dedi. Beklemesinin nedenide Galatasaray'ın onu ne kadar istediğinden emin olmak istiyormuş.

8XWlT.jpg

Sneijderin son ulaşabildiğim fotoğrafı bu. Bugün sabah 11:24 gibi çekilmiş. Yağmurlu ve kapalı bir havada tek başına yürüyor. Tahminim dün akşam ailesiyle konuştu, şimdi şehrin arka semtlerinde yanlız dolaşıp son kararını vermeye çalışıyor.

ykaxR.jpg

Milanodan aldığım son bilgiyi paylaşayım, Sneijder şehirde yürüyüşe çıktı diye bilgi almıştım, dönmüş dolaşmış Milanonun merkezindeki Piazza del Duomo ya gelmiş. Meydanda dolaşırken her zaman gördüğü aslan heykeline daha bir dikkatli bakmış ve orada kararını verdiğini düşündüğünü söyledi bana anlatan konuştuğum arkadaşım. Aslana daha yakından bakmış bir süre sonra meydandan ayrılmış.

Üç beş dediğin 2.000.000 € :) çoğumuz bu parayı hayatımız boyunca kazanamıycaz.. Hakkı olan parayı istiyor adam.

bende bişey demedim paracı dedim ama ya interden kazandıkları. yıllık 6 milyon garanti para aldı + şampiyonlar ligi kupası. daha hayatında görebilecekmi bu kupayı...

Yarin lig basliyor tek bir takviye bile yok, dönemin sonunda da kimse gelmezse sneijderi bekledik olmadi, zaman kalmadi adam alamadik laflarini duyacagiz bence.

10 numara yok, stoper yok, sol bek yok, kanat zaten yok.. yarim yamalak bir kadro ile yola devam edecegiz anlasilan

Ve kimse de lig havasinda degil, herkes transfere kitlenmis..

2 mac puan kaybedersek ezikler havaya girecektir!

bende bişey demedim paracı dedim ama ya interden kazandıkları. yıllık 6 milyon garanti para aldı + şampiyonlar ligi kupası. daha hayatında görebilecekmi bu kupayı...

Hocam bize konuşması kolay geliyo burdan yıllık 6m kazanıyo diye 2m yi çöpe atsa nolur diyoruz ama o işler o kadar kolay değil ... Oda belki kendi gelir düzeyine göre yükümlülüklerin altına girdi belki oda 10m euro ya gitti malikane aldı onun borcuna girdi gitti ferrari aldı porsche aldı ve bunların borcu var belki ... Herkesin kendi gelir düzeyine göre harcamaları planları vardır ...

Empati yapabilmek lazım biraz ..

Hakkını istemek paragözlük değil bence, emeğinin karşılığı adamın tabi ki isteyecek sonuçta sözleşmesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt