Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Demek ki öyle bi istek yok, ya da hoca isimleri verdi bunlar olursa olsun olmazsa almayın kimseyi içerde çözeriz dedi. 1001 türlü nedeni olabilir. Sizce zevk mi alıyorlar transfer yapmamaktan?

Sneijder'e yoğunlaştılar, gurur meselesi yaptılar. Ben çalışma yapmıyorlar demiyorum ama stoper/ sol bek transferi ikinci plana atıldı diyorum. Fatih hoca yarın maçtan sonra konuşur, biz de öğreniriz zaten.

Sneijder konusu netleşene kadar transfer yapılmayacak mı ?

Defansa acil takviye lazım.

günler geçmiyor ki seni unutayım,

benim her şeyimsin GALATASARAY'IM...

Damarlarımda akan kanımsın,

benim her şeyimsin GALATASARAY'IM..

Tarihinle coşarım,

asaletinle yaşarım,

isminle oyalanırım,

BEN GALATASARAY'LIYIM..

Nereye gidersen git hep yanındayım,

yüreğimle birlikte o sahadayım,

sen ekmeğim sen aşım yoldaşım,

yaşama sebebimsin GALATASARAY'IM

LEVENT DOĞANAY

:gs::gs::gs::gs::gs:

diyelim başka takıma gitti bize 5mio gibi bir rakam verilcekse başka takım almaz bence

Bari M'bengue'yi borsaya falan bildirsek de, Sneijder'e olan açlığımızı az biraz bastırsa :D

Transfer Nöbeti

Skysports'dan Nebuloni: sneijder adadan teklif bekliyor ve kararını 31 ocaktan önce vereceğini düşünmüyorum

Hepimize bir kötp haber daha: Dilara Gönder dün hayranlarını üzecek bir karar alıp NTV Spor ile yollarını ayırdı.

NTV SPOR ‏@ntvspor

SON DAKİKA | Inter Başkanı Massimo Moratti NTV Spor'a konuştu. Moratti: Her konuda Galatasaray ile anlaştık, Sneijder'in kararını bekliyoruz

zaten biliyorduk.

NTV SPOR ‏@ntvspor

SON DAKİKA | Inter Başkanı Massimo Moratti NTV Spor'a konuştu. Moratti: Her konuda Galatasaray ile anlaştık, Sneijder'in kararını bekliyoruz

hala aynı laflar...

Transfer Nöbeti

Moratti: Biz Galatasaray ile her konuda anlaştık Sneijderin kararını bekliyoruz

SON DAKİKA | Inter Başkanı Massimo Moratti NTV Spor'a konuştu. Moratti: Her konuda Galatasaray ile anlaştık, Sneijder'in kararını bekliyoruz.

bildirsen ne yapacanki zaten alamiyolar lanet olsun bu adama gelmesin artik yaaaaaaaaa

En azından biraz kafamız dağılır,başka şeylere yöneliriz diye dedim kaç gündür sabah akşam Sneijder diye diye Sneijder kusacaz artık :D

555444_472242096144533_93202589_n.jpg

Hadi hayırlı olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt