Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ay sonuna kadar bekleyeceğim, acele etmeyeceğim diyen bir adam teklif bekliyor demektir. Almanya, Rusya falan çok önemli değil ama EPL'den gelen teklifler çok önemli. ManU, M.City, Chelsea, Arsenal pek ihtimal dahilinde değil. Geriye Liverpool ve Tottenham kalıyor, ki ikisinin ilgilendiği konuşuluyor.

Ben Sneijder'in göz önünde olmak istediğini düşünüyorum. İngiltere'de 3-4.'lüğe oynamak tatmin edebilir Sneijder'i. Adam haklı olarak bizim ligi beğenmiyor, burada üst düzey futbol oynayabileceğini düşünmüyor.

Vallahi birşey diyeceğim. Evet biim ligimiz kötü. Ancak EPL'de de o kadar üst düzey futbol kaldığını düşünmüyorum artık. Eskiden 8-10 sene evvel çok daha güzel maçlar oluyordu.

Uyarının gayet AÇIK ve NET olduğunu düşünüyorum. Konu dışına çıkanlar konudan atılacaklardır.

Transfer Nöbeti

Beyler igrenclesmeyin muhabbeti başka yerlere çekmeyin!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

sneijder bize gelecektir ancak 5 şubattan önce gelse iyi olurdu en geç 5nde bizde

Vallahi birşey diyeceğim. Evet biim ligimiz kötü. Ancak EPL'de de o kadar üst düzey futbol kaldığını düşünmüyorum artık. Eskiden 8-10 sene evvel çok daha güzel maçlar oluyordu.

Saygı duyarım, bence de eskisi gibi değil ama yine de en üst düzey mücadelenin olduğu lig bence EPL.

Demokratik haktır, ölünün arkasında eleştiri yapılabilir.Dedikleri şeyler paylaşılabilir.Hakaret olmadığı sürece bence.Allah rahmet eylesin demekte konu dışına çıkmaktır :)

Transfer Nöbeti

Ayrıca Spurs su haliyle ilk 4 için iddialı olamaz, hele lfc önce ilk 10 a girmeyi becersin...

Her sene cl veya her sene sampiyonluga oynayan bir takim var ise kafasinda bu takımlar sneijderi tatmin etmez...

eger manchester seneye planladigi gibi lewandowski ve ronaldoyu alirsa EPL nin kalitesi düşer, manchester lige ambargo koyar

Net.

arkadaslar ntvsporda moratti ve bulent tulun haberıne bakın arka arkaya bunlar kesin kardeş:)

Transfer Nöbeti

Saygı duyarım, bence de eskisi gibi değil ama yine de en üst düzey mücadelenin olduğu lig bence EPL.

Ayrıca bütün futbol piyasasının gözü orada...

Avrupalı afrikalı ve Güney Amerikalı bütün futbolcu ve ajansların gözü bu ligde...

Konun acik ve net.

Anlasdik. Senijder-GS, Inter-GS ... problem -> Inter-Sneijder

Sneijder ile Inter arasinda pürüzler varmis. 1-2 Mil€...bunlar cözüldü takdirde gidiyor.

Bugün itibaren Tottenham ilgilendi haberleri cikdi... 1,5Mil€ daha az teklif ediyorlarmislar...ama Prermier League...oraya da giebilir.

Sneijder-Inter durumunu cözecek... odan sonra kararini verecek.... Sürer Babam Sürer yine... siz kendinizi 1 hafta'ya ayarlayin.

Baskanin dedi 3-4 gün zaman verme olayina pek inanmiyorum...sanki alternatifler cok iyi... Tek odaklandimiz transfer Sneijder..buda olmazsa... elimizde 0 olur transfer dönemi sonrasi...ha son gün bi "cürümüs Armut" gelir...transfer diye...

Bakalim....

Ayrıca Spurs su haliyle ilk 4 için iddialı olamaz, hele lfc önce ilk 10 a girmeyi becersin...

Her sene cl veya her sene sampiyonluga oynayan bir takim var ise kafasinda bu takımlar sneijderi tatmin etmez...

Schalke'den zaten aldılar bir orta saha oyuncusu hiç zannetmiyorum öyle bir teklif olduğunu. Üstelik önce kulüple anlaşmak durumundalar ve Moratti böyle bir durumu iletirdi. Kısacası inanmıyorum o habere.

Demokratik haktır, ölünün arkasında eleştiri yapılabilir.Dedikleri şeyler paylaşılabilir.Hakaret olmadığı sürece bence.Allah rahmet eylesin demekte konu dışına çıkmaktır :)

O arada henüz başlık açılmamıştı. Dikkat ederseniz o başlık açılınca bir anda bu başlık yavaşladı. Çok az mesaj yazıldı.

Bence 3-5 takımın kendi aralarında yaptığı maçlar. EPL çok zevkli ve mücadele açısından seyre değer. Ancak Yıllardır 2-3 takım çekişir şampiyonluğa. EPL değil de Kupa maçları çok daha gribünler çok güzel.

Transfer Nöbeti

Schalke'den zaten aldılar bir orta saha oyuncusu hiç zannetmiyorum öyle bir teklif olduğunu. Üstelik önce kulüple anlaşmak durumundalar ve Moratti böyle bir durumu iletirdi. Kısacası inanmıyorum o habere.

Holtby mı dediğin oyuncu?

Sene sonu katılacak takıma ama dediğin gibi aynı pozisyonda oynayan niye iki adama çok paralar versinler...

Hem sneijder rekabet icinde olmak istemez banko ilk 11 ister...

BA01P7OCUAEO87S.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt