Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

13 gün daha beklersek hata yapmış oluruz, bu hafta sonu kesinlikle Sneijder olayı netlik kazanmalı ki diğer seçenekelerimizi kullanalım.

inanki o 13 gün içinde sneijder'den daha iyisini yada 1 tık altını alcaz deseler tamam derim ama alakasız birini getiricekleri için 13 gün sonra gelecek sneijdere razıyım.net. :yenieek:

Kardeşim diyelimki Hatay şehrindeki bir firmadan sana çok cazip bir iş teklifi gelse, hele evliysen çoluk çocuk varsa en az 15 gün düşünür hatta önceden gider Hatay da ortam nasıl diye bakarsın, DİKKAT et sadece kendi ülkende başka şehre gitsen..Ülke değiştirmeyi söylemiyorum bile :)

inanki o 13 gün içinde sneijder'den daha iyisini yada 1 tık altını alcaz deseler tamam derim ama alakasız birini getiricekleri için 13 gün sonra gelecek sneijdere razıyım.net. :yenieek:

13 Günde Van der Vaart mesela? :ayatollah:

13 gün daha beklersek hata yapmış oluruz, bu hafta sonu kesinlikle Sneijder olayı netlik kazanmalı ki diğer seçenekelerimizi kullanalım.

Transferin süresi uzun olsa 13 gün değil 13 hafta bile beklerler o kadar aciz bi durum,tabi bizim yönetim için demiyorum Sneijder için de geçerli bu sözlerim.

13 gün sonra gelecek Sneijder'e bende hayır demem ama son güne kalırsa bu iş bir yamukluk yapıp bize olumsuz bir haber verirse ortada dım dızlak kalırız:(

O yüzden bu haftasonuna kadar netlik kazanmalı bu iş. Sneijder işi herşeyi alt üst etmeye başladı , diğer transferleri bile yapmıyoruz o yüzden bir an önce olay netlik kazanmalı.

Aga kimsenin Melo'yu günah keçisi yaptığı yok adam zaten kendini bizzat hedef haline getiriyor,şimdi burada yazmaya kalksam uzun uzun yazarım..Ama bak ben yine de şunu da söyleyim sana; Melo ligin 2.yarısında iyi performans gösterip inşallah beni de utandırır ben razıyım,o yeter ki utandırsın ben ve benim gibi düşünenleri...Amma velakin sene sonunda giderse de bana göre kayıp değildir, Galatasaray bugün Melo'nun da yerini doldurabilecek kalibre de bir kulüptür.Ben olaya böyle bakıyorum.

Hacı yaz gitsin forumun amacı zaten o fikir patlaması yaşamamız lazım.

Kimi koyacağız yerine. Ve bizim bu yönetimin oraya çok kaliteli bir oyuncu ile doldurabileceğini gerçekten düşünüyorsan üzülürüm senin adına. 3 ay melo gibi bir oyuncu ararız sonra zaten bulamayacağımız için 1 sene daha kiralık oynatmak için isteriz. Burada yine sallarız adama.

O adamın bu sene ki düşük performansının nedeni tatildir eyvallah ama burada o performans için o adamı günah keçisi ilan edilmesine ben karşıyım. Bir suçlu varsa kesinlikle onu sezon biter bitmez alıp kadroya katmayan yönetimdir.

Yerine daha iyisini bulamadığımız için 1 sene daha kiraladık. Emin ol daha ucuza bir kademe altını bulsak alırdık, bulamadık işte.

Zaten yeri zor doldurulan bölgeler sağ-sol bek ve ön libero değil mi.

Melodan daha iyi bir oyuncu bulabilirsek yarın ben gideyim kandırmaya başlayayım.

Savunmam o ki meloyu kaybetmek yerine ekstra antremanlar yükleyerek performansını artırmalıyız. Selçuğun performansıda direkt olarak meloyu etkiliyor bunu görelim. + arkasında geçen sene ujfa reis vardı bu sene dany. Hem orta saha hem defansı kollamak zorunda adamıda biraz anlayın.

Kardeşim diyelimki Hatay şehrindeki bir firmadan sana çok cazip bir iş teklifi gelse, hele evliysen çoluk çocuk varsa en az 15 gün düşünür hatta önceden gider Hatay da ortam nasıl diye bakarsın, DİKKAT et sadece kendi ülkende başka şehre gitsen..Ülke değiştirmeyi söylemiyorum bile :)

sen şimdi olacak mı diyorsun yani abi :) ?

Transferin süresi uzun olsa 13 gün değil 13 hafta bile beklerler o kadar aciz bi durum,tabi bizim yönetim için demiyorum Sneijder için de geçerli bu sözlerim.

Bu transfer bir fırsat transferi olduğu için bekledikleri için yönetime kızamıyorum ama bir şekilde de netlik kazanması lazım.

Sneijder olayı netlik kazanmadan diğer transferlerde yapılmayacak gibi görünüyor.

En azdından bu bekleme süresince diğer transferlere yönelsek iyi olurdu.

O değilde bu ülkeye Sneijder ve Belhanda aynı anda gelirse Belhanda'ya daha büyük transfer muamelesi yapacak adamlar var. Hatta %80'lik bi kitle var.

Quelle: webaslan · Transfer findet laut Quelle statt im: Winter

Sol bek için Carlinhos'la anlaşılmasına rağmen, kulübü Fluminense bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve uzlaşmaz tavrı nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Galatasaray, gözünü Fransızların genç yıldızına dikti. Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Fransa Ligue 1 takımlarından Toulouse'un sol beki Cheikh M'Bengue için Galatasaray devreye girdi. Cheikh M'Bengue'nin menajeri Olivier Sadran yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın Toulouse'a 6 milyon önerdiği ve pazarlık halinde olduğu, transfer görüşmelerinde sona gelindiğini iddia etti.

Kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi olan Cheikh M'Bengue, 23 Temmuz 1988'de Fransa'da doğdu ve alt yaş gruplarında Fransa ulusal takımı formasını terletti. Daha sonra Senegal'i tercih eden M'Bengue, Fransa liginin en iyi sol beklerinden biri olarak gösteriliyor.

Bu M.Bengue defansinf olarak iyi, ama "yardiran" bi bek degil..pek ofansa cikmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt