Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sırf 3 büyüklerin maçlarını izlediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Aykut bu sene Türkiye ligindeki en formda yerli stoper idi açık ara ilk yarıda, aynı zamanda takımın gol kralı şu an. Yaşı da hayli genç, 3 büyük takımda oynamamasına rağmen A milli takıma seçildi son kadroda.

Hurşut'un İstanbul'da tutunabileceğini ben de sanmıyorum. İnanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Ama bir o kadar da yetenekli...

7BDJ2.jpg

ulan ona bu para verilmez, buna bu para verilmez diyorsunuz da bu adamlar kimi alacak allah aşkına? bu ülke'de yabancı sınırlaması var ve şuan 6 olan bu sınır 5'e düşecek. alper, aykut, serdar, ömer, kerim gibi adamlar ilk onbir olmasa bile mutlaka yedekte bulunması gereken adamlar ki bu saydığım adamlar 11 oynayabilecek adamlar. o yüzden onu almayğkk, buna bu bara layy verimeş demenin anlamı yok. belki risk ama mecbursun bu riski alamaya.

Çilek Savaşı :asd:

emeğe saygı

SswPf.gif

o zaman akilli olup almican ve alt yapindan oyuncu cikartcan, bu parali cocuk oyuncuga gibi anadolu takimlara dagitiyoruz yillardir sonra gelip sana laf ediyorlar sana kafa tutuyorlar sikecileri destekliyorlar....gunah bu paralara
Çıkmıyor abi işte çıkmıyor :o Ahmet Kesim diye bi stoperimiz vardı hatırlar mısın? Semih'in ekürisi altyapıdan. Şu anda Aydınspor'da oynayamıyor 3. ligde. Sen düşün.

murat akçayı çağlar için denizlispora vermiştik galiba, hataların kralı

Sneijderin alternatifi alpermişse demekki..

resim baya büüyk olmus, daha kücük boyutlu mi koysam :D

O değil de takımı özledim. Yarın güzel bir maç olur umarım bizim adımıza.

İstiyorsa 10 milyon euro bıraksın, biz taraftarız para bizim işimiz değil. Ben sahada parayı değil takımını düşünen futbolcu isterim. Orhan Şam takımın 1. kaptanıyken sürekli tv demeçlerinde "3 büyüklere gitmek istiyorum" diyip duruyordu. Fenerbahçe forması ile ilk Ankara deplasmanında yuhalandı. Mustafa Pektemek ise giderken üzüldü aynı dönem Beşiktaş'a, gitmeden bizlerle konuştu. Bir daha kesinlikle döneceğini söyledi. Burada Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçta gol atmasına rağmen onu alkışladık.

Gençlerbirliği taraftarını (hatta çoğu Anadolu takım taraftarını) İstanbul taraftarına benzetmeyin. Oturduğumuz şehrin takımını tutar, çoğu maç üzülürüz ligi kötü yerlerde bitiririz ama başarısızlık bizi küstürmez tribüne de takıma da. Parayla pulla da işimiz olmaz, kulübün muhasebecisi değiliz sonuçta değil mi :) Aykut gitse 20 milyon euroya, bedavaya gitmiş gibi üzülürüz. Bizden biri çünkü o, evladımız yuvadan uçmuştur. Yerine kimi koyarsan koy onun gibi olmaz. Bu arabesk, futbolu asıl güzel yapandır işte. Endüstriyel futbolu onun için savunmayız, bunun için İlhan Cavcav'ı sevmeyiz. Büyük başkan demeyiz şeref tribünündekine, büyük kaptan deriz sahadakine. İdrak etmek zordur belki İstanbul taraftarı için tahmin edebilirim, çoğunuz belki henüz Seyrantepe'de maç izlemedi daha, biz deplasmanlar dahil belki en az 25 maçı tribünden izleriz ligde. Futbolu tribünden seveceksin ki tadını alasın, aşkını yaşayasın ve onu anlayasın. Yoksa bu şu kadar paraya gelecekmiş, gidecekmiş boş bunlar :) Aklınızda bulunsun, hayırlı geceler :)

Böyle bir taraftar profili görmek keyif verdi :ayatollah:

umarım bizim taraftar profilimiz de çoğunluk olucak şekilde bu hale gelir zamanla

tamam kotu ornek verılmez ama yıgıt e 3,5 mu ne verdık,sercana da 4 tu galiba.alper ıcın nasıl olur da 5.5 fazla dersınız ? + cagları paradan saymıyorum hatta a.polat matematigi yaparım yani:)

aykut € 2.5

alper € 4,25

s. aziz € 4

maximum daha fazlasi aptallik degil geri zekalilik

Serdar Aziz için çok iyimser yazmışsın bence :) Adam bildiğin saatli bomba.Hazır takımımızda bulunan Gökhan Zan Türkiye liginde ki tüm Türk stoperlerden iyi bence,bu adamların hiç birisi Gökhan Zan'ın tırnağı olamaz ama 4 senedir takımda olunca adı eskidi,ön yargılı çoğu kişi,bu yüzden Serdar Aziz gibi balonları falan çok büyütüyorlar gözlerinde :)

Çıkmıyor abi işte çıkmıyor :o Ahmet Kesim diye bi stoperimiz vardı hatırlar mısın? Semih'in ekürisi altyapıdan. Şu anda Aydınspor'da oynayamıyor 3. ligde. Sen düşün.

Ajax in yaptigi beri 2 yildir, artik o eurolari alt yapiya yatirip ayni zaman zeki/ogretici hocalar getirmek lazim boylece 4-5 yil sonra ajax gibi alt yapidan oyunculari koyariz, ben bunu bekliyorum Hocadan ama nafile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt