Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onları getrimek degıl bukdar sorunlu ınsanlardan takım yaratmaktırr

sen neyi tartışıyosun benimle ben onu anlamadım ben hoca ve takımın arkasındayım diyorum sorun varmı o takımı takım yapan rieraya o kadar para verip sırf oynasın die sol bek yapan adam Terim dir ben onların arkasındım bu takımdan en son gidecek adam terimdir senin derdin ne ben onu anlamadım?

Su Adnan Polat geyigini halen burda simdiki su yonetim icin kiyas tutanlara hayret ediyorum. Ne cabuk da unutulur gecmisde yasananlar!!! Halen Adnan'lar yonetimde olsalardi emin olunki suanda Galatasaray'imizin bjk'den farki yoktu.

Elmalar armutlar hep birbirine karıştı. Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum linç edilmeden önce :)

Sadece yönetim kendi işlerine daha az karışacak ve daha iyi oyuncular seçecek bir yabancı hoca getirebilir,eğer şampiyon olamazsak bunun olma ihtimali cok yüksek diyorum.

Ben de cevap verdim işte. Hoca onların beklediğinden daha başarılı çıktı. Bu sene de ligi şamppiyon bitirse, bir de CL'de çeyrek final yaparsa, yönetim gider hoca kalır:)

Ben hoca kötü demiyorum ona dilim bile varmaz ama elindeki kadroda kusura bakma kimseye nasip olmadı Adnan Polat elindeki kadroyu Terimde şampiyon yapamazdı Ünal Aysalın kurduğu kadroyu Bülent Korkmazda şampiyon yapardı Zapata nerde Muslera nerde BAM nerde Melolar selçuklar nerde

Arkadaşım uzaktan davulun sesi hoş gelir. Bu takımı yönetecek tek kişi Fatih Terim bu iş teknik taktikle olsaydı Rıdvan eziği fbden kovulmazdı.

sen neyi tartışıyosun benimle ben onu anlamadım ben hoca ve takımın arkasındayım diyorum sorun varmı o takımı takım yapan rieraya o kadar para verip sırf oynasın die sol bek yapan adam Terim dir ben onların arkasındım bu takımdan en son gidecek adam terimdir senin derdin ne ben onu anlamadım?

relax kardeşım birşey tartıştıgım yok fikirlerine karşlık cevap verıyorum

Elmalar armutlar hep birbirine karıştı. Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum linç edilmeden önce :)

Sadece yönetim kendi işlerine daha az karışacak ve daha iyi oyuncular seçecek bir yabancı hoca getirebilir,eğer şampiyon olamazsak bunun olma ihtimali cok yüksek diyorum.

Fatih Hoca kötü oyuncumu seçiyor?

elindeki maddi imkanlara getirtebilecek en iyileri için uğraşıyor.

Transfer taraftarısınız

allaha sukur asla medya gazına gelmem kendımı dogrularımı bılırım sen aksam hoca konusursa dınle bır daha konusuruz tamam baskan ve ekıbı basarılı dıye koru korune pesıne mı duselım yanlıslarını soylemeyelım mı? sedat dogan semıh hazneroglu hele bulent tulun bu adamların gereksızlıgını bılmek ıcın alım olmaya gerek yok daha bır gram faydalarını gormedım ..

benım ıcın fterım baskadır unal aysal kımdı 5 sene once kım tanıyordu bu adamı kulubun baskanı dıye tarıhe adını kazımıs bır ısmı kucumsemek kendı egonu tatmın etme degılde nedır?? eleman demek yada soyleme seklı manası hıc yakısmıyor baskana bırılerının gazına gelıyor ama fena faka basacak ne yazık kı..

neyse ben hocamız ne derse ona ınanırım yonetıcı tayfası benım ıcın cok da onemlı degıl gecen sene de baska bır hoca olsaydı gorurdum baskan ve yonetımını aksam mac sonu hocanın soyleyeceklerını merakla beklıyorum

Baskana elestirmeden önce ilk önce bu Baskanin profilini iyi bilmek gerekiyor. eleman senin onun benim icin yanlis olma ihtimali var ama Onun icin normal. Hele hele kurumsalasim diyorsak ve destek cikiyorsak bu konuda hocamiz elemandir. Bizim Taraftar olarak ayri bir yeri vardir hata Camiamizda ayri yeri vardir ama Profesionel Baskanimiz var ve isini Profesionelce yaklasiyor. Bunu türkiyede pek göremeyiz ama Avurpada tüm kulüplerde böyledir. Aysal baskan avrupali düsünüyor nede olsa adam hayatinin büyük bölümünü yurt disinda gecirmis. Yani baskani elestirirken kim bu Baskan nerden geldigine bakalim ilk olarak gerisini düsünemiyorsaniz bile.

Geldi mi

borsaya bildirip alamadığımız oyunculardan bahsettim ben başkan ve takımdan memnunum fazlasıyla .. ayrıca riea bi başarı mı sence ? engini getirmek başarımı ?

Engin geçen sezon senin şampiyonluğunda ki önemli oyunculardan biri miydi? Evet o zaman başarı...

Riera sene başında gönderilmek için herşey yapılmasına rağmen bugün sol bekte ona muhtaç mısın? Evet o zaman başarı...

Ha sen yüzde 100 başarı olarak görmeyebilirsin,ama başarısız da diyemezsin...

Borsaya bildirip alamamasından çok, aldığı oyuncular takıma ne kadar katkı vermiş ben ona bakarım,benim kıstasım bu...

Transfer Nöbeti

Seref Aydindan ses var mi beyler?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslında yazdıkların bile Yargıtay sürecini bekliyorlar şüphesi oluşturuyor. Türkiyenin kendi mahkemesi şike yapıldığını tespit edip şikeden cezalandırdı dicekler. Daha büyük kanıt mı var? Demirören' e soruşturma bile açabilirler die düşünüyorum. Ben de şu dakikaya kadar cas mahkemesinin çekilmesi karşılığı anlaşma yapıldığını düşünüyodum. Bugün durup dururken bunu söylemesi beni baya baya Yargıtay süreci beklediklerini düşündürmeye başladı.

Kendi bilecekleri bir durum, bundan sonra bir şike olayı çıktığında ağızlarını açamazlar. Fenerbahçeye ne ceza verdiniz ki bize karışıyosunuz derler adama... Bence bunu gözardı edemezler. Uefanın en önemli gücü sopası. Sopasını elinden alırsan isimlerinden başka birşeyleri kalmaz ki bunu egoları için istemezler.

Yargıtay cezayı onar mı sence?

madem takimi taktiksiz oynatiyor, gecen sene sifir dan yapilmis bir takim nasil sampiyon oldu ? Su an halen lideriz ve Sampiyonlar ligi elemelerindeyiz senin gibiler yüzünden bu taraftar ikiye ayrilacak

birkerede uzun süre kalan bir teknik direktörümüz olsun takim 2-3 mac kötü oynuyor iyi gün taraftarlari yönetim/teknik direktör istifa diye bagiriyor..

yazik..

Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yaparak bana cevap verirsen ne kadar muhattap olabilirim senle bilmiyorum , bir bak yazdıklarıma. Madem lideriz ligde iyi futbol oynadığımız 3 maç say lütfen. Geçen sene mükemmeldik o konuya nereden geçtin anlamadım.

allaha sukur asla medya gazına gelmem kendımı dogrularımı bılırım sen aksam hoca konusursa dınle bır daha konusuruz tamam baskan ve ekıbı basarılı dıye koru korune pesıne mı duselım yanlıslarını soylemeyelım mı? sedat dogan semıh hazneroglu hele bulent tulun bu adamların gereksızlıgını bılmek ıcın alım olmaya gerek yok daha bır gram faydalarını gormedım ..

benım ıcın fterım baskadır unal aysal kımdı 5 sene once kım tanıyordu bu adamı kulubun baskanı dıye tarıhe adını kazımıs bır ısmı kucumsemek kendı egonu tatmın etme degılde nedır?? eleman demek yada soyleme seklı manası hıc yakısmıyor baskana bırılerının gazına gelıyor ama fena faka basacak ne yazık kı..

neyse ben hocamız ne derse ona ınanırım yonetıcı tayfası benım ıcın cok da onemlı degıl gecen sene de baska bır hoca olsaydı gorurdum baskan ve yonetımını aksam mac sonu hocanın soyleyeceklerını merakla beklıyorum

Bir dua etmediğin kalmış akşam İmparator yöneticilere,başkana giydirsin de Galatasaray karışsın die? Utanma utanma zihninden geçeni kelimelere dök... İşte bu kadar Galatasaraylısınız. Kendi düşüncelerinizde haklı çıkmak pahasına Galatasaray bile teferruattır sizin için.

Gelelim yönetici kısmına, Evet yönetimde gereksiz insanlar mevcut, ama sebebini biliyomusun? Paramparça olmuş Galatasarayı yeniden bütünleştirmek istediler. Farklı fikirlerin Galatasarayın arka odasında zarar vermesindense yönetim kurulunda tartışmalarını sağlamaya çalıştılar. Sırtlarından bıçaklanmak yerine onları gözlerinin önüne getirip söz hakkı verdiler.

Gelelim Ünal Aysal, eleman sözüne... Bence kullanmasa o kelimeyi daha düzgün olurdu. Ama Ünal Aysal o kelimeleri bilinçli olarak kullanıyor. Galatasaray'a gelmediğini söylediğiniz kurumsallıklar var ya!!! Yeter artık kurumsallaşalım biz de dediğiniz? İşte o kurumsallığı getirmeye çalışıyor. Herkes görev ve çizgilerini bilecek! Koca klübün anahtarı asla bir kişiye emanet edilemez. Herkes profesyoneli olduğu alanın görevini yapıcak bu kadar basit!

relax kardeşım birşey tartıştıgım yok fikirlerine karşlık cevap verıyorum

yok ben cephe alıyorum sen savunuyorsun gibi oldu da durum...terim gitmeli bu takımı herkez şampiyon yapar gibi yazılar okuduğum için yazdım düşüncelerimi ..

Baskana elestirmeden önce ilk önce bu Baskanin profilini iyi bilmek gerekiyor. eleman senin onun benim icin yanlis olma ihtimali var ama Onun icin normal. Hele hele kurumsalasim diyorsak ve destek cikiyorsak bu konuda hocamiz elemandir. Bizim Taraftar olarak ayri bir yeri vardir hata Camiamizda ayri yeri vardir ama Profesionel Baskanimiz var ve isini Profesionelce yaklasiyor. Bunu türkiyede pek göremeyiz ama Avurpada tüm kulüplerde böyledir. Aysal baskan avrupali düsünüyor nede olsa adam hayatinin büyük bölümünü yurt disinda gecirmis. Yani baskani elestirirken kim bu Baskan nerden geldigine bakalim ilk olarak gerisini düsünemiyorsaniz bile.

umarım hocada aynı senın gıbı dusunuyordur........ınsallh oda gerısını dusunememezlık yapmaz benım gıbı ne dıyım

sercan sivasa gitmiş bile, hani kap açıklaması yönetim ???

beyler oğuz altayın yazdıklarına ne oldu patladımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt