Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

anlaşma yapmayalım da Çağlar' ı Turkish R.Carlos, Sabri' yi de Cafu diye satalım araplara olmaz mı

Evet geçmişe takılmaya gerek yok.. Elinde Mario Jardel gibi bir oyuncu varken, paramız bitti satacağız diye portoya verirsen ve karşılığında eline 5 para etmez adamları karşılığında getirirsen tabii hocaya suçu kolaylıkla atarsın..

Burda bana bi gönderme mi var onu anlamadım hocam :D Yani Jardel ile Fatih Hoca'nın bi bağlantısı da yok ki,o dönemin antrenörü Lucescu'ydu,hani kime suç atmışız onu anlamadım? Kimseyi suçladığımız falan da yok halbuki,sadece her hocanın doğrusu kadar hatası da olur dedik,yanlış birşey mi söyledik?

Barcelona bile formalarına göğüs reklamı almazken yıllardır Katar'a 200milyon dolarlık anlaşma yaptı die biliyorum. Doğru anlaşmalardan korkmayın.

Galatasaray'ı kim satın alabilir ki, böyle birşeyi düşünmediniz bile gülünç:D

Aynen. Mecbur alacaklar. Dünya kadar borçları var.

Adamlar sanki kulübü alacak. Belli bir reklam karşılığında, maçlar karşılığında para verecek. Ne var bunda?

Bunda kalsa hay hay. kapidan icere sokmam ama bunlari :D ayda bir kere check yolasinlar. hoca baskanda arada sirada onlarin isimlerini söyler olur biter :) forma reklamida ola bilir tabiki .

Ortak olsaydık araplar verirdi 2milyonu.:D

fb belhandanın kulübüyle büyük ölçüde anlaşmış lig tv

ölçü kime göre büyük onu bilmem :D

Link varmı? :cool:

Sen iste yeter ki...

j269v.jpg

:D

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/133118-transfer-nobeti-nobeti-728.html

sezon başında apar topar cris i almak zorunda kalan yönetim şimdi vakti varken niye bir stoper transferi yapmıyor anlamıyorum.gökhan zan ve hakan balta yı yedek için yeterli mi görüyorlar :S

Boğdunuz beni be:) Arkadaşlar bütünleşmezsek ancak düşmanları kendimize güldürürüz. Takımın en çok bize ihtiyacı var. Taraftar olmadan takım hiçbirşey ifade etmez. İBB şampiyon olsa ne olur pehhh... Gelin kendi aramızda bütünleşelim önce... Hiçbir kırgınlık bırakmayalım geride... Hep birlikte birleşelim... Hiç transfer yapılmasa bile takımıza tam destek full destek olalım... Hem şu forumu artık stres küpü olmaktan kurtaralım, eğlenceli hale getirelim... Hem de şartsız şurtsuz takımımıza destek olalım...

Yahu sürekli Fatih Terim'in 2.dönemindeki hatalı transferler konuşuluyor. Bir allahın kulu da çıkıp o transferlerin istisnasız her birinin hocanın listesindeki son seçenekler hatta bazılarının, listeden kimse alınamadığı için, sonradan eklenenler olduğunu söylemiyor.

Hoca başarısızdı deniliyor, BJK'yı 100.yılında şampiyon yapmak için nasıl katledildiğimizi, bir sezon sonra hakemlerin fb'yi şampiyon yapmak için ne kadar çalıştığını nasıl unutursunuz?

Bu fatih hoca bizi batırsı söyleminden cinnet geçirip bir başlık açmıştım.

Yöneticiler adını değiştirdiği için aralarda kayboldu konu.

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/130220-suc-kimde_.html

Link bu cinnet geçirtcek bu bizim taraftar bana koca Galatasaray klübü 10 tane transfere batıyorsa. Kapatalım gidelim dükkanı zaten.

Bizi batıran hoca değil yönetimlerdir.

Biraz nette araştırıp şöyle birşey çıkarmıştım ortaya.

unu söylemek istiyorum bazı üyelerimizin hocayı suçlaması üzerine yapılan transferlere göz gezdirme gereği hissettim.

Klübün batmasının asıl nedeninin o dönem alınan yabancı oyuncular olduğunu savunanuluyor.

Peki gerçek öyle mi?

Terim’in 2. döneminde gerçekleştirilen yabancı oyuncu transferleri şöyle:

Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas, Ovidiu Petre, Florin Bratu (Romanya).

Kaynak:ntvmsnbc.com

Güvendiğim kaynaklardan biri olan ve dünyanın en büyük futbol veritabanı olduğunu düşündüğüm transfermarkt sitesinde bir göz gezdirdim.

Çıkan sonuç:

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]

[TR]

[TD]oyuncu [/TD]

[TD]alış [/TD]

[TD]satış [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]lukunku [/TD]

[TD]2.8M€[/TD]

[TD]1 M€+100 B€ kira[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Mohammed Sarr[/TD]

[TD]kiralık -[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Almaguer[/TD]

[TD]Bedelsiz[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Christian[/TD]

[TD]1.800.000 €[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]revivo [/TD]

[TD]bedelsiz[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]xavier [/TD]

[TD]kiralık(1.5M€)[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Frank de Boer[/TD]

[TD]0[/TD]

[TD]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Prates [/TD]

[TD]1.5 M€[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Gabriel Tamas[/TD]

[TD]2 M€[/TD]

[TD]3.5 M €[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Ovidiu Petre[/TD]

[TD]700 B€[/TD]

[TD]200 B€[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Florin Bratu[/TD]

[TD]1.75 M€[/TD]

[TD]3 M€[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Özellikle dikkat çekmek istediğim nokta rumen oyunculardan büyük zarar etmişiz gibi lanse edilip ikide bir önümüze sunulması.

Evet burada aldıkları ücret yok. Ama oyuncuları peşin almışız klp birden karanlık kuyulara girmiş gibi davranılmasın.

Transfer ücretinden battığımızı iddia edenler bir daha etmesin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt