Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mbengue'yi çok tanımıyorum ama adamda pek bek özelliği yok gibi. Fiziği çok iyi ama videolardan gördüğüm kadarıyla adam eksiltemiyor top yapamıyor orta açamıyor. stoper olsa daha faydalı. eboueye benzetiyoruz bence ama teknik özellikleri eboue gibi değil

bende tanımıyorum ama 2. mevkii stoper galiba belki bu açıdan düşünüyorlardır

Bu akşamki maça başkan;her kim olursa olsun; Sneider olur Djuricic olur,Carlinyos birtanesini bile getiremezse bıraksın bu transfer işlerini takımımıza yönelim ama getiremezlerse yuhh olsun.

Ben bizim maci Old Trafforda at gozlugu ile mi izledim? :D sanki 3 topumuz direkten dondu. verilmeyen 100% penaltiler karsi takima verildi. megersem farkli mac izlemisim.

Peki o maca göre biz manchester United ile rahatlikla bu gruptan cikmamiz gerekmiyormuydu?

Ki o maci ölcü olarak alirsan ligde bile nagmalup acik ara lider olmamiz lazimdi, Cluj, Braga maclarini kendi sahamizda rahatlikla kazanmamiz gerekiyordu...

o mac bence futbol olarak ilk devre oynadigimiz en iyi macimizdi orda da Manchesterli oyuncu golu attigi pozisyonda Muslera'nin ayagina takilip kendini yere biraksaydi hem 10 kisi kalirdik hem de penaltidan golü yemis olurduk ihtimalen...

tek mac üzerinden bir yorum yapmak dogru olmaz.

Schalke maçı 11:

-----------muslera------------

Eboue--Semih--Dany--Carlinhos

Hamit---Melo----Selçuk---Riera

-----------Sneijder----------

-----------Burak------------

aksam 21:30'da schalke'nin maci var. bakalim subatta basimiza bela olabilecek elemanlari varmiymis, tabii farfan'i biliyoruz hepimiz, o haric.

Ulan o adam buraya gelecek.

Liverpool hikaye bence.. Premier league diye insan diyebilir, ama Liverpool olmus tarih hic basarilari yok son yillardir, Sampiyonluk ruya haline gelmis Avrupa maclarina katilabilmek icin mücadele eden takimda Sneijderin yapisi olarak asla degerlendirecegini zan etmiyorum.

Gelecek bro! :yenieek:ama bu gelmesi varya...ah.. ah... bence 1 hafta daha sürer rahatlikla.

Transfer Nöbeti

Evime yakinim diyecegine keske gelmiyorum deseydin ya kardesim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

aksam 21:30'da schalke'nin maci var. bakalim subatta basimiza bela olabilecek elemanlari varmiymis, tabii farfan'i biliyoruz hepimiz, o haric.

Aslında Farfan'da durdurulması basit bi adam. Ama önünde savunmayı bilen biri oynadığı sürece.

Sneijder eşi ve çocuğuyla dışarı çıkmış bu sefer Irmak'a sadece gülümsemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt