Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takımı ortalama futbolcu tipinden kurarsan olacağı budur. Her bölgende fark yaratacak oyuncun yok.

Hep söylediğim gibi Terim olmasın bu kadro ilk3'e giremez.

Kadronun çehresini değiştirecek 3 adam lazım net.

Terim olmasa kazanırdık

Ben bile görüyorum Emrenin döküldüğünü

Elmanderin çıkmayacağını sahanın en iyisi olduğunu

Hamitin sağbek Enginin sahada olması gerektiğini

++++++++ Amrabat yokken ilerde Rieranın oynaması gerektiğini

Ne olursa olsun yerli kanat oyuncusu alınmali...

15 Milyon euro parayı basıp arda turan alınmalı

15 milyon euro + 5 m taksitleri ödenmeyen para = 20 milyon €...

İnşallah Sneijder son maçı izlememiştir bizim, izlemiş midir sizce?

Unal Aysal in agzindan profesyonellik kelimesi hic dusmuyor ama konu transfer olunca yapilanlarin hepsi amatorce

ya bırakın savunmayı ya takım orta sahayı geçemiyor ya insaf yaratıcı oyuncu şart sonrada stoper

aynen!

adamlar bize karsi hep 10 kisi defans yapiyor, akilli pas ve uzaktan iyi sut atan yok, millet defans oyuncu istiyor

muslera bize bile lüks, onun yerine onun gibi kaliteli ofansif futbolcumuz olsaydi su an en az 9 puan öndeydik

takım kalitesi düşük maalesef en az 3 transfer şart emre çolak hala bu takımda 90 dakika oynuyorsa ciddi şekilde düşünmek gerek şov yapmaya çalışacağına yönetim transfer yapsın

şu emre deinlen adamın öylesine dövmek istiyorum ki resmen tiksiniyorum lan artık bnde diyecek laf kalmadı bu ergene adam 90 dk sahada kalır mı ya yahu şu takıma yaratıcı bi adam alın be çözdüler bizi artık açamıyoruz defansı beşiktaş lider olacak şaka gibi ya burak niye geldin ki sen bize ya niye senin yüzünden adam gibi bi santraforda alamadık :mad::mad::mad::mad:

kapalı savunmaları açacak oyuncu ŞARTTT bunu görün artık ya yönetim

boşu boşuna söylemiyoruz demba ve sneijder diye bu 2 adam bizde olsa fark atmıştık

Gokhan Tore yi hala alan olmamis, biz fulham dan oyuncu alamayiz zaten adamlar birakmiyor vari Tore yi kap Rubin den, kanata ruh gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt