Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uğursuzlukla alakası yok, adam topu alıyor saha görüşü yok kafayı kaldırıyo ama, iki işi bir arada yapamıyo, kafayı kaldırdığı zaman duruyo sonra havaya vuruyor ben böyle oyuncunun.. Bu oyuncu ise daha da izlemem valla adamın asabını bozuyorlar. Kim bu sabri yaa adam dünyanın en kazma adamı. 10 yıldır para alıyor haram olsun çünki futbolcu olacak adam değil ama birileri oynatıyo kimsin ya kim..

madem bu kadar seviyorsun sabriyi alın sizin olsun sevmek zorundamıyım arkadaş,beğenmek zorundamıyım adam uğursuz işte UĞURSUZ

Sercan'dan önce Emre'yi Sivas'a yollamak lazımdı da neyse.

Herşeyi geçtim, o kadar laf ettiğimiz Sabri'den bile kötü vuruyor topa, dağlara taşlara.

Seyretmediğim adaamlar için yorumda bulunmam yanliş olur arkadaşlar sinirliyim şuan

Transfer Nöbeti

Yahu Kasımpaşa'yı yenmek için Sneijder mi gerek? Transfer mi gerek yahu bu takımı yenmek için! GAlatasaray'ın formasını atsan sahaya kazanması gerek bu maçı çıldıracam yahu!

Hagi varkende hagi mi gerekir dediginiz maclar vardi ama nedense onun attigi golle 1-0 kazandigimiz cok maclar izledim ben...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç birşeye yanmıyorum da bittik fenere transfer bütçesi 1.5 m olan beşikyaşa umut veriyoruz ona yanıyorum.Bu arada beşiktaş maçı geçmez

bu arada felipe melo dalga gecmis resmen, fena degildik diyor. bu adamin ismi sezon sonundan sonra bir daha galatasaray ile anilmasin.

Yapma be usta gs gibi takım bizden ne aşağı bütçede oynuyan takımlar var kanat oyuncun yoksa 4-5-1 oyna orta sahayı kontrol et galatasaray takımı diyoruz bütün transferler kendinin isteğiyle gerçekleştiriliyor.

Ya dostum orta sahayı üçle kanatlara inemediğin sürece bir şey olmaz ki. 4 5 1 dediğin olay 4 3 3 den bozma sonradan çıkmış bir olay. Mantelitesi aynı kanat oyuncuları adam eskiltip sıfıra inecek gol atacak. Bakalım kanat oyuncularımız kaç gol atmış?

zaten ilk devre iktire kaktıra gidiyorduk bir tane stoper almadılar arkadaş ujfaya bel bağlıyorlar adam zaten 2 sakatlık atlattı nasıl döneceği belli değil sağ bekimiz evlere şenlik +yardırebilen bir kanat yok

Bu mağlubiyeti Sneijder'e bağlamak cok mantıksız.Adam haberler ilk çıktığı anda bile gelse bu maçta oynamayacaktı zaten

bu arada felipe melo dalga gecmis resmen, fena degildik diyor. bu adamin ismi sezon sonundan sonra bir daha galatasaray ile anilmasin.

oyle istiyorsak simsi Sissoko ya imza yi attiracan ki rahat etcen ama nerdeee

Riera da bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik diyor acaba hangi pozisyondan bahsediyo gözlerimle görmesem orda değildi diyecem bu kadar olur

fatih terim ve yönetim yaz döneminde iflas ettiler ,bu iflas cl de gelen başarı ve ligdeki diger takımların durumu ile bu güne kadar makyajlandı ama artık ligin ikinci yarısı ile birlikde üst sıralar-alt sıralar savaşında makyaj tamamen dökülüp mevcut kadro bu yılı ilk ikide bile bitiremeyecekdir,burası kesin..

şimdi efendim bu takımın ne sol acığı nede sağ acığı var (amrabat-emre çolak-aydın-sol acık olarak hamit hepsi birbirinden kötü)

efendim bu takımın solbeki hiç yok , dany denen adam stoper olarak fizik dışında sıfır -orta göbek çökmüş durumda ,king elmander olarak ilan edilen adam gecen yıl son döneminden itibaren maşallah yatmaya kurgulanmış.. dolayısı ile sıfır ...

yaz dönemi transferlerini kim yaptıysaki burada suclu ortada terim ve yönetim ,bütün parayı çöpe atmışdır .. şimdi 6 aydan beri futbol oynamayan sneijedere tonla parayı bağlamaya çalışan tulun ve başkan normal futbol aklı ile rezil durumlardadırlar...

eğer cok acilen yerli bir stoper : serdar taşcı yada ömer toprak , yabancı bir solbek , kanat olarak kerim frei ve sneijer türü (kendisi değil) bir oyuncu almaz ise bu kadro tamamen iflas eder ve seneye uefaya bile gidemeyecek duruma düşer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt