Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir bucuk senede dibe vurmuş bir takımdan 1 şampiyonluk 1 Süper Kupa, Cl'de Son 16, Ve Liderlik varken birileri takımı bu hale getiriyorsa bana göre Galatasaraylı falan değildir o kişi/kişiler..

Arıboğan,Albayrak,Sedat Doğan,Refik Arkın, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Adnan Öztürk...

Kimse her kimlerse yarın derhal istifa etmeli, yada görevden alınmalı...

Fatih Hoca gidecek gibi görünüyor, bunu yönetimin içerisinde güçlü bir güruh istiyor bu çok açık. Sonu istifa bunun.

sokayim shalckeye. Biz ne çektiysek yönetimin transfer politakasindan çektik. Hocada bundan rahatsizz işte... Eksik var diyorum, adama eksik yerine önce şova döndürüyor. Onuda alsalar yüzlerine gözlerine bulaştiriyorlar

ok birader .hocanın çıkıp bu yandaş medya önünde bu şekilde konuşmasını kabul ediyorsun yani.bu mu bizi düzlüğe çıkaracak.

başkan yanında tulun olduğu müddetce futbol olarak hiç bir şey beceremeyecekdir , fatih hocada ikinci terim döönemine keskin dönüş yaptığı bu yılda aklını başına toplamazsa iş daha kötü olur.. sonuc olarak mevcut kadro ,yaz transferleri ile birlikde tamamen çöpe atılmış paradır ve bu yükün altından kalkmaz artık mümkün değildir , burada sorumlu net başkan ,tulun ve terimdir... ikinci devre bu kadro kesin ilk ikiye giremez ,sonrasıda yönetim içinden ve hocadan ayrılma ve istifa haberleri gelir...

Sneijder'i de istemediğini net şekilde gösterdi Terim. Bakalım bu işin sonu ne olacak.

bir bucuk senede dibe vurmuş bir takımdan 1 şampiyonluk 1 Süper Kupa, Cl'de Son 16, Ve Liderlik varken birileri takımı bu hale getiriyorsa bana göre Galatasaraylı falan değildir o kişi/kişiler..

Arıboğan,Albayrak,Sedat Doğan,Refik Arkın, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Adnan Öztürk...

Kimse her kimlerse yarın derhal istifa etmeli, yada görevden alınmalı...

Başkan ve Teknikdirektör'de dahil. Kimse Galatasaray'dan büyük değil.

Eğer hoca istemiyoruz diyorsa bizde istemiyoruz Sneijder'i.

Ayip ya takim lider bitirmis ilk yariyi . Yonetim kenetlenip Fatih Hocaya destek olacagina , kuyusunu kaziyorlar . Ne kader varmis Fatih Hoca da ..

İntihar ediyoruz tek kelime ile başka açıklaması yok bu olayların..

Terim : Djuricici istiyorum baskanim

X : Olmaz ben interden sneijderi alacam...

Bülent tulunu neden hedef aldiniz ? ne biliyorsunuz ? yönetimdemisiniz ? anlatinda anlayalim.

Hocam anlamak için alim olmaya gerek yok.

1-Fatih hoca tulunu floryadan gönderdimi?Kesin olarak herkes biliyor.

2-Transferle şuan sadece ve sadece kim ilgileniyor.

3-Abdülrahim albayrakın konuşması esnasında "4 gün önceki"burun kıvırmaları görmedinmi?

İlla yönetimdemi olmak gerekiyor bunları anlamak için.Söylermisin.

sanki morali sneijder yüzünden bozuk ya. siz kafayi mi yediniz. sneijder ile ne alakasi var

Fatih hocanın morelini her kimler bozduysa ciddi bi sekilde dis göstermek lazım.Başkanı seviyorum..Öztürk'üde seviyorum ama hocanın karsısındaysa oda gitmeli.Kısacası arıza cıkaran herkesi temizlemeli baskan.Kimse fatih hocayı üzemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt