Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakalım başkanın kriz dönemi yönetimi nasıl olacak :)

Yaşananların fotoğrafını çekecek olursak,

Yönetim içinde fatih hocayı istemeyen çok ciddi bir gurup var.Belliki bu gurup Fatih Hocanın karizmasından rahatsızlar.Başkana fatih hocayı kurumsallaşmanın önünde engel olarak sunuyorlar.

Başkanda dolaylı yollardan mesaj yollayarak sen sadece takımın hocasısın sınırların dışına çıkma diyor.

Fatih Terim, ben sadece bir hoca değilim benim görevimi ve yetkilerimi arttırın diyor.

Yönetim içinde Ali Dürüst, Albayrak gibi hocayı destekleyen onun safında olanlar var.

Görünen o ki kılıçlar çekildi, camianın içinde bu yönetimi iktidar yapan ağır abiler olaya el atar her kesin kulağını çekerlerse.Bir süre daha sulh olunur.Fakat gidişat iyi değil.

Şu ezikler aykut kocamanın istedigi oyuncular aliyor...

Terim istedigi oyuncu alamiyor...

Abı sorun nedir kimmiş yonetici bi ogrenmek istiyorum...?

abartmayın arkadaslar amrabat eboue dany melo bunlar hep hocanın istedigi oyunculardı ve hepsi alındı.ben zannetmiyorum hocanın isitedigi ve bilgisi dısında bi oyuncunun bu takımdan iceri girsin.

Olm ben anlamıyorum bizim idarecileri ya. Başarı desen var, CL'de iyiyiz, Ligde lideriz, Geçen yılın şampiyonuyuz. Ne istiyolar anlamadım ki?

Al benden de o kadar. Çözemedim gitti şu takımda ki iç çekişmeyi yıllardır. Bu adam bu klübe başarılar kazandırmaktan başka ne yaptı. Yeri geldi parasını almadı oyunculara verdi, yeri geldi bir çırpıda sözleşmesini yırtı attı 5 kuruş para istemem dedi.

Elin bizi kazıklaması sömürmesi hoşumuza gidiyor sanırım. Bir laf var bilir misin "elin öpülmüşünü değil kendi ...... nı alcacaksın" derler bizim oralarda.

Biz hep elalemden medet umalım kendi değerlerimizi yıpratalım. Varsın şampiyonluk ş.ligi falan gitti. Kim ne şekilde tatmin olacak.

Sırf hoca gitsin diye bu takımın başarısız olmasını isteyen varsa sakın ortalıkta "Galatasraylıyım" diye gezmesin, cehennemin dibine kadar yolu var. Bu kişi babam bile olsa onun içinde geçerli.

Fatih Hocayı çok seviyorum büyük ihtimalde bu konuda haklı ama bu şekilde açıklamak şık olmadı ya da bu üslupla sorunlar başka yolla çözülemezmiydi çözülebilirdi sanki zaten onun bunu çocuğu bir aziz medyası ve köpekleri varken bu mevzu tatlıya bağlansa bile sezon sonuna hatta diğer senelere kadar sarkar her bir alınan kötü sonuçta hocayı ya da yönetimi ipe götürecek.

Şampiyonlar ligine gidemeyen kendi sahasında bize şampiyonluğu kaptıran Aykut'a ;

Sow-Meirales-Kuyt-Hasan A.Kaldırım-Belhanda alınıyor Hocamızın istediği stopere ve solbeke bir adam almadılar yazıklar olsun..

Arkadaş biri çıkar 24 saate bitti der, biri der pazartesi salı vs. cuma, biri der yol alındı biri der uçakta biri der görüşüyoruz sadece ben sneijdere suç bulmuyorumki bir transfer yüzünden bu kadar bir biriyle çelişen açıklamalar olur mu insan biraz tv açar gazete okur bir önceki gün ne denildi ne söylendi herkes birbirini yalanlarken hocadan ne bekliyorduk ki. hoca istedi istemedi ayrı mevzu ama bu kadar da salça olunmaz. bak kanaltürk e geldi lütfü arıbogan adam baştan koydu kuralı sneijderle alakalı soru almadı hiç bişeyede kanmadı başka şeyler konuştu. Bunu yapmak bu kadarmı zordu ..

kim ne derse desin. basın önünde ne başkanın hocaya,nede hocanın yönetime giydirmesi büyük yanlıştır.

Cok buyuk adamsin be Hocam.Sana yapilanlara ragmen bugunde birakip gitmedin ya adamin hasisin hasi

her transfer döneminde

isim sızdırmalar

günlerce uğraşmalar

gaz vermeler

ve kötüsünü getirmeler. buraya kadar hata-acemelik diyelim..

peki medya önünde taraftarı beklentiye sokmak- biz nasıl beklenti içindeysek hoca da öyle. günlerce oturup liste veriyor-oyuncu araştırıyor ve durumlarını öğreniyor. sonuç 0.

diyoruzki hoca böyle takımmı olur. sol beksiz oynuyor. h.balta oynatsa oda berbat

melo olayını hatırlayın günlerce uğraşıldı, bugun sonucu gördük..

forvet dediler alındımı geçen devre arası kanat.

hoca eksiği görüyor istiyor, hoca tamam diyip sen işine bak deniliyor. sonra hoca bi bakıyor alakasız futbolcular görüşülüp -söylediği isimler medyada..

benim bildiğim terim sneijder gelsede oynatmaz taktımı takar bu konularda biraz bildiğini okur felipe de aynısı oldu gönderildi yani Fatih terim ihtiyacımız olan tek insan bu kesin ama yinede biraz ağır konuşuyo bazende takımdaki eksikleri bilmek lazım kötü oynuyoruz bu sene bi maya tutmadı emre çolak çok kötü ya

Yarın Sneijder gelirse herşey unutulur.:rolleyes:

Biz boyle kendimizi içten çökertirsek kupa mupa kaldıramayız hayal gormeyin. O kupayı ancak geçen seneki taş gibi sağlam takım kaldırır. Biz busene oyle değiliz ne takım olarak ne camia olarak. Kendimizi barcelona gormeyi de bırakalım. Biraz gerçekçi olun. Çok değil biraz.

Fatih Terim'in dediklerine bakın.Takım 1.5 senedir başarılı olmasına rağmen içeriden çökertiliyor dedi.Önüme hep sorunlar çıkartıyorlar dedi.

terim saha dışı benim sözü karşısında bu tepkiyi vermiyordur umarım farklı sorunlar varsa hak veririm ama sadece bu sebeble bu açıklamaları yapıyorsa haksızdır

Daha dünkü çocuk Aysal'ı Fatih hocaya tercih edenler varya onlara bi taraflarımla gülüyorum

başarılı bi camia nasıl karıştırılır hep beraber gördük

yönetimi ve hocayı canı gönülden tebrik ediyorum koskoca adamlar biraraya gelip sorunlarını kendi içlerinde medenice çözemiyor gerçekten çok yazık Sneijder falan da gelmesin bu sezon bu akşam bizim için kapanmıştır

bir araya gelip çözülecek durumun ötesinde futbol kadrosu, şimdi suçu birbirlerine atıp duruyorlar , net hem hoca hem yönetim sucludur , dünya üzerinde tek sol acık amrabat var zanneden adamlardan bişey beklenmemeli ..

ünal aysal fatih hocayla sıfır iletişimi olan tuluna transfer yaptırıyor sonra da sahanın dışında benim dediğim olur sen elemansın gibisinde posta koyuyor. fatih hocanın da bi dayanma sınırı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt