Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim bu artisliklerini kesmeli burası Muz Cumhuriyeti değil Galatasaray

Git bişey diyeceksen başkanın yüzüne söyle aranızda konuşun Adam kameralara söylüyor bu mu Galatasaraylılık

Fatih Terim bu gece Galatasarayı karıştırdı hadi Hangi Galatsaraylı mutlu?

Sabah Sneijder konuşuyorduk şimdi Fatih Terimi?

Galatasarayı elaleme malzeme yapmak yakıştımı hocaya???

Sıkıntı Başkan'da değil baştan beri. Bir kaç isim var. Hocaya en baştan karşı çıkan. Onlar kuruyorlar Başkan'ı. Herşeyi onlar sızdırıyor. Transferleri onlar yavaşlatıyor.

Aslında ortada sıkıntı falan yok, sıkıntı yaratmaya çalışanlar var. Ama onların da kim olduğu zaten camia içinde biliniyor. Geçen sene şampiyonluk gelmese sağlam bi temizlik yapılırdı ama şampiyon olunca üstü örtüldü herşeyin. Ama yine de camiadaki akil kişilerin çıbanlık yapmak yerine o sıkıntı yaratanların kafalarına vurup oturtmaları gerek.

Ünal Aysal'ın yaptığı bazı işler komik.Fatih Terim bir liste veriyor isterseniz açıklayın diye bu düpedüz bir tepkiyken Ünal Aysal alıyor ve listeyi "şeffaflık" prensibi gereği açıklıyor.

Fatih Terim düpedüz zaten basına çıkıcak siz açıklayın bari demiş.

Geçen de söyledi ben evet desem 15di hayır denince 5 oluyor.

Bu ne demek isteğim adamlarla maliyetli diye geri çevrilirken istemediğim adamların maliyeti az oluyor.Bilin bakalım o istenmeyen adamları kim istiyor?

arkadaşım toplantıya çıksın futbolu konuşsun.her basın toplantısında yönetimemi giydiriyor.vallahi alemsin ya.

arakdaş izledinmi basın toplantısı. maçı değerlendirdi, soru soulmadan bunları söyledi...

ne soracak şerefsiz basın. bunu soracak. zaten önceden hazırlamış. galibiyette olsa cart curtda hoca söylerdi bunu...

Transfer Nöbeti

Sen voleybol vaya basketbol maçı izlemiyorsun galiba Git Ünal Aysalın vizyonuna bak bir kere

Fatih Terimin eline kur 300 trilyonluk takımı birde laf etsin

İzlemiyorum, zerre de umrumda değil açıkçası. Ben sadece futbol izlerim, zorunda mıyım diğer sporlara da ilgi duymaya?

Olayın özeti şu: diyarbakırspor ayarında bir takımı tek senede toparlayıp üstelik şampiyon yapan Terim'in başarısının üstüne oturmaya çalışan bir yönetimimiz var. Üstüne üstlük, takım bu kadar iyi giderken dahi huzur ortamını sağlamayı beceremeyen inanılmaz derece trajikomik bir acizlik içindeler.

Hayatını Galatasaray'a vermiş, ve geçen sene bizi şampiyon yaparak 30 milyonu gururlandırmış bir teknik adamı mutlu etmeyi başaramıyorlar.

Bu işin sonu ya fatih hoca yada tulun un gitmesi ünalaysal da zaten dedikleri kadar zekiyse giden fatih hoca olursa olacakları tahmin ediyordur heralde :)

Burak'ın yaptıklarına hakkaten saygım çok büyük.Sevip sevmeme duygusal bir konu.Siz şu an ki haliyle değerlendiriyorsunuz Semih'i.Neyse amacım karşılaştırma yapmak Semih'i üste çıkarmak falan değil zaten.

Aslında bende Burak'a pek çok yönden kızıyorum bencil kendini yere atan ilerde top tutamayan vs kötü özellikleri var ancak benim futbol felsefemde topu ileride tutacak yada taşıyacak mevkiler orta saha veya kanatlardır forvet gol atsın yeter şu anda takımızda bu bölgeler kötü olduğundan dolayı Burak'a kızmakta haklısın ancak bu mevkiler sağlam olsa kimse Burak'ı konuşuyor olmaz

Aga bugun burakcilar yok ..Olsaydi toz kondurmazlardi ..

Ama Burak degil bize SOW gibi adam lazim caktimi kaleye gidecek daglara taslara degil

Biz Galatasaraylıyız doğruları söyleyeriz.. Kuşların oyuncusu diye b..k atmayız.

Bizim forvetlerin hiçbiri Galatasarayımızın forveti değil..

Nerde Koseçki'ler nerde Saunders'ler Nerde Hakan Şükür'ler..

Burak bu takımın forveti kesinlikle değil...

Bize 2 transfer şart.

Forvet ve Stoper

12 Numara ‏@12numaraorg

#ElemanTerim , Ünal Aysal'a kafa tuttu.

kendi kendimizi rezil etmekte üstümüze yok..

• 24 dk
    c7e9bd984357658643d65fb164082a5d_normal.jpeg
    frusciantejohn ‏@frusciantejohn

@12numaraorg sizin gibi yönetim yalakalığı yapacak değiliz orospu çocukları

• 4 dk
    28ae4b755eee3f4e74ac44eff65bafb5_normal.jpeg
    Metin Oktay Ruhuyla ‏@kralruhuyla

@12numaraorg Sizinki gibi höt deyince susacak bir TDmizin mi olduğunu sandınız Yada ben kovmadan gidemezsin denildiğinde geri dönen.

• 3 dk
    28ae4b755eee3f4e74ac44eff65bafb5_normal.jpeg
    Metin Oktay Ruhuyla ‏@kralruhuyla

@12numaraorg Sözünden dönen.. Hiçbir ağırlığı olmayan Eleman bile olamayan ;) Eleman dediğin Fatih Terim alayınıza bedel yalakalar...

Ona birkaç cevap :yenieek:

Rezil olunduğu falan yok herkes kendi b.kuna baksın.. En güzel cevabı Metin Oktay Ruhuyla adlı arkadaş vermiş Kendi höt deyince susan hocalarına baksınlar..

Aslında bende Burak'a pek çok yönden kızıyorum bencil kendini yere atan ilerde top tutamayan vs kötü özellikleri var ancak benim futbol felsefemde topu ileride tutacak yada taşıyacak mevkiler orta saha veya kanatlardır forvet gol atsın yeter şu anda takımızda bu bölgeler kötü olduğundan dolayı Burak'a kızmakta haklısın ancak bu mevkiler sağlam olsa kimse Burak'ı konuşuyor olmaz

Herkes farklı bir özelliğe bakıyor.Benim içinde iyi bir forvetin şifresi ayağında top tutabiliyor olmasıdır.

İzlemiyorum, zerre de umrumda değil açıkçası. Ben sadece futbol izlerim, zorunda mıyım diğer sporlara da ilgi duymaya?

Olayın özeti şu: diyarbakırspor ayarında bir takımı tek senede toparlayıp üstelik şampiyon yapan Terim'in başarısının üstüne oturmaya çalışan bir yönetimimiz var. Üstüne üstlük, takım bu kadar iyi giderken dahi huzur ortamını sağlamayı beceremeyen inanılmaz derece trajikomik bir acizlik içindeler.

Hayatını Galatasaray'a vermiş, ve geçen sene bizi şampiyon yaparak 30 milyonu gururlandırmış bir teknik adamı mutlu etmeyi başaramıyorlar.

İşte ikimizin arasındaki fark bu

Galatasaray her Branşta çağ atladı Ünal Aysal sayesinde

Sen sadece futbol takımı iyi sanıyorsun Onun için Terim yaptı sanıyorsun

Şu ana kadar Muslera dışında Fatih Terim'in listebib başına yazdığı hiçbir isim alınmadı.Geçen sene ara transfer dönemi takıma saboteydi.Fatih Terim hepsini açıklayacaktı ama şampiyonluktan sonra araya girildi.

Bu içimizde ki irlandılaların hainliği çok büyük.Fatih Terim başarısız olsunda fener şmpiyon olsa da olur diye geçen sene ara transfer bir tane kanat almadılar.13 oyuncu ile şampiyon olduk.Kadıköyden Fatih Terim'in stratejisi sayesinde şampiyon olduk.

Biz Galatasaraylıyız doğruları söyleyeriz.. Kuşların oyuncusu diye b..k atmayız.

Bizim forvetlerin hiçbiri Galatasarayımızın forveti değil..

Nerde Koseçki'ler nerde Saunders'ler Nerde Hakan Şükür'ler..

Burak bu takımın forveti kesinlikle değil...

Bize 2 transfer şart.

Forvet ve Stoper

katılıyorum ama burağa laf edince nerdeyse bizi linç edecek bi tayfa vardı ilk yarıda.

Fatih Terim bu artisliklerini kesmeli burası Muz Cumhuriyeti değil Galatasaray

Git bişey diyeceksen başkanın yüzüne söyle aranızda konuşun Adam kameralara söylüyor bu mu Galatasaraylılık

Fatih Terim bu gece Galatasarayı karıştırdı hadi Hangi Galatsaraylı mutlu?

Sabah Sneijder konuşuyorduk şimdi Fatih Terimi?

Galatasarayı elaleme malzeme yapmak yakıştımı hocaya???

Başkan Eleman derken yüzüne mi söyledi yoksa Kameraya mı ? Fatih Terim'in yüzüne söyleyecek cesaret var mı ki Başkanda?

Kimse Ferguson da Manu'dan büyük demiyor zaten. Her camiada "saygın" isimler vardır. Bu isimler diğerlerine nazaran biraz daha saygıyı hakkeder. Hagi böyledir, Fatih Terim böyledir, Derwall böyledir vs. Fatih Terim, Galatasaray'ın zirveye çıkartan takımın başındaki adamdır. O oluşumda nice efsanevi isimin katkısı vardır, ama benim için Fatih Terim en yukardaki isimdir. Ve ben böyle bir isime, sanki dışardan emaneten gelen biriymiş gibi "eleman" denilmesini kabullenmiyorum.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir tabii ama, Galatasaray'ı omuzlarında taşıyıp, yükseklere çıkartan isimler de azami saygıyı hakediyor.

Evet kimse Galatasaray'dan buyuk degildir. Herkesin yeri apayridir. Ama sozkonusu Galatasaray'in basarisi ise kimseyi tanimam buna Fatih Terim'de dahil Hagi'de (ki Hagi'nin basina gelenleri hepimiz biliyoruz.). Kas yaparken goz cikarmadan elestiri yapalim sirf Fatih Terim'i yukseltip Unal Aysal 'i basarisiz gosterip sanki Fatih Terim Unal Aysal'dan daha ustuundur muhabbetti donerse hos olmaz. Kaldi ki o Fatih Terim Galatasaray 'in en zor doneminde Adnan Polat ile calismak istemeyip red etmisdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt